Allergier katt

Allergier katt

Allergier hos katt är inte roligt. Lyckligtvis har Brekz ett brett sortiment av produkter som hjälper dig att minska allergiska reaktioner och främja din katts återhämtning.
Läs mer ..
Allergier katt

Allergier katt

En allergi kan drabba vem som helst och är naturligtvis mycket obehagligt. Allergier hos katt är inget undantag. En katt kan vara allergisk mot en mängd olika saker, från ingredienser i maten till loppor och ämnen i miljön. Lyckligtvis kan du erbjuda din katt lindring när en allergi uppstår. Hos Brekz har vi ett brett sortiment av produkter som hjälper till att minska, eller eliminera, allergiska reaktioner.

Hos Brekz kan du beställa produkter för att minska allergier hos katt billigt. Bläddra i vårt produktsortiment och köp de bästa produkterna nu till de vassaste priserna. Beställ online snabbt och enkelt!

Produktsortiment allergier katt

Från specialfoder till kosttillskott och andra produkter, produkterna på denna sida är speciellt utformade för katter med allergier. Nedan följer en kort översikt över vårt sortiment. Produkterna i vårt utbud för allergier hos katt uppdateras regelbundet. 

Kattfoder mot allergier

Om din katt har en födoämnesallergi eller överkänslighet kan ett specialfoder vara till stor hjälp. Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities hjälper till exempel till att minska hud- och matsmältningssymtom som orsakas av matallergier och intoleranser. För katter som älskar kött finns detta foder även som ett välsmakande våtfoder.

Royal Canin Veterinary Hypoallergenic kattfoder är också speciellt utvecklat för vuxna katter med hud- och pälsproblem samt mag- och tarmproblem orsakade av överkänslighet mot födoämnen.

Kosttillskott

Kosttillskott kan ge din katt extra stöd när den kämpar med allergier. Det finns olika typer av kosttillskott som kan vara lämpliga för din katt och bland annat främja en frisk och välmående hud och päls. På sidan kosttillskott för katter hittar du hela utbudet.

Annan produkt?

Har din katt inte en allergi utan ett annat hälsoproblem? I vårt kattapotek hittar du ett brett utbud av produkter för att stödja din katts hälsa.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.