Om Brekz

Experter på djurvård

Brekz är en djuraffär på nätet för all din djurmat och alla dina djurtillbehör.

Mer än 70 års erfarenhet

Företaget Brekz grundades 1949 som en kycklingfarm. Senare breddades sortimentet och sedan 1987 har Brekz specialiserat sig på djurfoder och djurvårdsartiklar. År 2010 lyckades vi med att utöka verksamheten med en djuraffär online, så att djurälskare över hela landet och bortom det kunde gynnas av Brekz expertis och sortiment. Sedan 2015 finns det inte längre någon fysisk butik och Brekz har helt övergått till onlineförsäljning med hemleverans.

Mycket fördelaktigt

Eftersom vi endast är verksamma online och inte längre har några butiker kan vi hålla våra kostnader låga och erbjuda dig som kund fler fördelar. Med vår storlek i Europa och effektiva logistik fortsätter vi att fokusera på ytterligare besparingar för våra kunder.

Mängder av val från ett omfattande sortiment

Brekz erbjuder tusentals djurprodukter som djurfoder, djurtillbehör, skötselprodukter och medicin för alla stora och små djur. Med vår kunskap och långa erfarenhet har vi valt ut de bästa produkterna för ditt husdjur. Nästan alla artiklar finns tillgängliga från lager.

Hemleverans i hela Sverige

I de flesta fall skickar vi din beställning på arbetsdagar inom 24 timmar efter betalning. Leveranstiden är vanligtvis 3-6 arbetsdagar. Vi levererar dina beställda produkter i hela Sverige. När din beställning har skickats kan du spåra den via Track & Trace-systemet.

Råd från experter

Brekz-teamet består av personer med passion och engagemang för djur. Om du har några frågor om skötseln av ditt husdjur kan du ringa eller mejla för att få råd. Vår expertpersonal hjälper dig gärna.

Enkel och säker beställning

Att beställa från Brekz onlinebutik är enkelt, säkert och snabbt. På Brekz.se kan du betala med VISA, Mastercard och banköverföring, säkra betalmetoder för att du ska känna dig trygg. Brekz kommer alltid att hantera dina personuppgifter diskret.

Återanvändning är mer hållbart

Brekz strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt använda begagnade lådor eller förpackningar från restpartier eller överproduktion, som vi inte lägger till något extra tryck på. Dessa lådor är i gott skick och kan därför enkelt användas (igen). Det kan dock hända att det finns spår av användning, att lådan redan har ett tryck eller att förpackningen är något för stor. Genom att återanvända lådorna och undvika onödig användning av bläck sparar vi på miljön och bidrar till en bättre värld - ett ansvarsfullt val.

Kontakt

Har du en fråga? Svar på vanliga frågor hittar du på sidan Vanliga frågor och svar. Du kan också kontakta oss via kontaktsidan.

Vi önskar dig mycket nöje med din shopping!

Med vänliga hälsningar,

Brekz-teamet


Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.