De 5 främsta fördelarna med Brekz

  • Upp till 40% billigare än på andra ställen
  • Din beställning skickas vanligtvis inom 24 timmar efter betalning
  • Fri frakt från 495 kr
  • Lätt att beställa
  • Säkra betalningar

Du kan betala säkert på Brekz med:

  • VISA
  • Mastercard
  • Banköverföring

Mängder av val från ett omfattande sortiment

Brekz erbjuder tusentals husdjursprodukter som exempelvis foder, djurtillbehör, produkter för pälsvård och medicin för stora och små husdjur. Med vår kunskap och långa erfarenhet har vi valt ut de bästa produkterna för ditt husdjur. Produkterna levereras från lagret. 

Hemleverans i hela Sverige

Efter din beställning säkerställer vi en snabb leverans. I de flesta fall skickar vi din beställning på arbetsdagar inom 24 timmar efter betalning. När din beställning har skickats kan du följa den via Track & Trace-systemet. Dessutom får du en tidsram för leverans från vår transportör PostNord.

Prisvärda produkter och fri frakt från 495 kr

Hos Brekz gör vi vårt yttersta för att alltid förse dig med dina favoritprodukter för ditt husdjur så billigt som möjligt. Eftersom vi endast är verksamma online och inte längre har några butiker kan vi hålla våra kostnader låga och erbjuda våra kunder fler fördelar. Med vår storlek i Europa och effektiva logistik fortsätter vi att fokusera på ytterligare besparingar för våra kunder. Alla beställningar från 495 kr levereras dessutom hem till dig helt gratis!

Mer än 60 års erfarenhet

Företaget Brekz grundades 1949 som en kycklingfarm. Senare utökades sortimentet. Från 1987 specialiserade sig Brekz på husdjursfoder och produkter för djurvård. För några år sedan beslutade man att utöka framgången med en djuraffär på nätet för att låta djurälskare i hela Benelux gynnas av Brekz expertis och sortiment. Därefter har Brekz fortsatt att växa till fler länder i Europa. 

Råd från experter

Brekz-teamet består av människor med passion och engagemang för djur. Om du har några frågor om skötseln av ditt husdjur kan du mejla oss för gratis rådgivning. Våra experter hjälper dig gärna.

Vi önskar dig massor av shoppingglädje!


Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.