Vill du köpa allt till din hund på ett och samma ställe? Det kan du göra hos Brekz! Välj mellan mängder av foder, hundgodis och andra hundtillbehör med upp till 40% billigare priser. Gratis frakt på alla beställningar från 495 SEK!
Läs mer ..
Hund

Det största urvalet med allt till din hund  

Brekz erbjuder alla hundtillbehör som du behöver för din hund. Allt från prisvärda hundfoder och hundgodis till andra tillbehör. Vårt sortiment av hundprodukter består av alla typer av hundmat och mycket mer! På så sätt kan du hitta allt till din hund enkelt och billigt i vår hundbutik online, utan att behöva lämna huset. Hos Brekz går hög kvalitet på alla våra artiklar och ett rättvist pris hand i hand. Som ett resultat kan du spara upp till 40% på din hundmat.

Utbudet av hundmat

Brekz erbjuder ett brett sortiment av hundmat. Vi säljer torrfoder och våtfoder i många olika varianter! I vår hundbutik online hittar du torrfoder från varumärken som Royal Canin, Eukanuba, Hill's och Acana. Varje märke har sitt egna utbud med foder för olika raser och livsfaser. Det gör att vi på Brekz kan erbjuda passande foder för alla hundar!

Förutom torrfoder erbjuder vi även våtfoder från flera olika märken. Du kan välja mellan konserverad hundmat från varumärken som Hill's och Royal Canin, eller varför inte testa utsökt våtfoder från Brekz egna märke. Varje A-märke har sitt eget utbud med olika smaker som är lämpliga för olika hundraser och åldrar. Förutom att skilja mellan torrfoder och våtfoder kan du även söka efter din hunds livsfas och hitta alla foder som passar just till din hund. Dessutom kan du välja speciella foder efter hundras

Om din älskade fyrbenta vän är en underbar korsning av olika hundraser kan du naturligtvis också enkelt söka efter hundens storlek. Större hundar behöver ofta mer stöd för lederna medan mindre hundar ofta behöver mer foder för sin aktiva livsstil. Om din hund föredrar en viss smak kan du välja bland ett urval av de olika smakerna av hundmat. Inte helt oviktigt att nämna; vi säljer även specialfoder som allergivänliga, glutenfria och spannmålsfria hundfoder!

Letar du efter hundgodis?

För att ge din hund en och annan extra godbit utanför måltiderna erbjuder vi också ett brett utbud av hundgodis. Du kan välja mellan välsmakande hundkex, korvar eller sega bitar. Vi har även hälsosamma, allergivänliga godbitar för hundar med känslig mage och tarmar. Brekz har även ett eget märke med utsökt hundgodis som passar alla typer av hundar!

Hundapoteket för en vital hund

Ibland drabbas hundar tyvärr av en sjukdom eller behöver tillfällig extra vård. I vårt hundapotek hittar du bland annat ett brett utbud av speciella dietfoder och hundgodis som stödjer din hund vid tillfällig eller kronisk sjukdom. Du hittar foder för hundar med en känslig hud och päls, foder som stödjer lederna, foder som är speciellt anpassade för seniorhundar, och mycket mer! 

Köp hundtillbehör online?

Hos Brekz kan du köpa allt till din hund till ett garanterat lågt pris! Oavsett om du letar efter tillbehör för en hund som är sjuk eller hundgodis till din nya valp, vi har allt för din fyrbenta vän. Du hittar foder och tillbehör till valpar, vuxna hundar och seniorhundar. 

Hos Brekz betalar du säkert online med betalmetoder som kreditkort och PayPal. Har du några frågor om hur det går till att köpa hundtillbehör online eller behöver du hjälp? Kontakta oss då, vi hjälper dig gärna!

Du får alltid gratis frakt på beställningar från 495 SEK!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.