tillbaka
Våtfoder hund
Hos Brekz kan du enkelt och billigt beställa våtfoder för hundar online. Förutom Brekz egna märke av våtfoder hittar du även märken som Hill's, Royal Canin, BF Petfood och Renske.
Läs mer ..
Våtfoder hund

Våtfoder för hundar

Våtfoder för hundar är utsökta foder på burk eller i påse som din hund garanterat kommer att njuta av! Det är inte många hundar som kan motstå frestelsen av ett våtfoder. Jämfört med torrfoder är smaken mer förfinad och lukten är mycket mer intensiv. Dessutom är våtfoder härligt köttigt och saftigt: en riktigt läcker måltid för din hund!

En av de största fördelarna med våtfoder är att smaken från ingredienserna är bättre bevarad jämfört med torrfoder. Näringsämnena i ett våtfoder är även lättare att ta upp, vilket gör att hunden får i sig mer energi från måltiden. Våtfoder för hundar innehåller även mer färskt kött jämfört med torrfoder.

Hos Brekz erbjuder vi en mängd olika våtfoder för hundar. Nästan alla hundar älskar våtfoder så utforska vårt sortiment nu och beställ våtfoder för hundar enkelt online!

Utbud av våtfoder för hundar

I kategorin våtfoder för hundar erbjuder Brekz en mängd olika måltider från flera olika märken. Varje märke har dessutom egna smaker. Du har ett brett urval av våtfoder att skämma bort din hund med! Välj mellan märken som Hill's, Brekz, Rodi och Royal Canin.

Brekz våtfoder

Brekz har utvecklat läckra, spannmålsfria foderkorvar för hundar. Hundkorvarna är en komplett måltid och innehåller hela 92% kött eller fisk och finns i smakerna lamm, kyckling, nötkött och lax. Ta exempelvis en titt på Brekz spannmålsfria korv med lamm! Tack vare de olika smakerna på Brekz hundkorvar är det lätt att variera och du kan överraska din fyrbenta vän med en annan läcker smak vid varje måltid!

Hill's våtfoder

Hill's våtfoder finns för hundar i alla åldrar. Bland annat finns Hill's Puppy för unga hundar och valpar, Hill's Adult för vuxna hundar och Hill's Mature för äldre och seniorhundar. Dessutom finns Hill's Prescription Diet hundfoder, ett specialanpassat våtfoder för hundar med särskilda behov. Fodret är särskilt avsett för hundar som är känsliga, allergiska mot vissa typer av foder eller som har ett specifikt hälsotillstånd. Hill's Prescription Diet våtfoder bör endast ges i samråd med din veterinär!

Schesir våtfoder

Schesir våtfoder för hundar är ett kompletterande premiumfoder som innehåller noga utvalda ingredienser av hög kvalitet. Fodret är lämpligt för vuxna hundar och är helt fritt från ben, hud och inälvor. Även de mest kräsna hundarna kommer tycka att smaken av Schesir hundfoder är oemotståndlig!

Royal Canin våtfoder

Royal Canin våtfoder för hundar finns i fler olika varianter. Förutom rasspecifika våtfoder för bland annat shih tzu, chihuahua och labrador erbjuder Royal Canin även våtfoder för valpar, vuxna hundar samt äldre hundar över 7 år. Har du en liten hund? Välj exempelvis Royal Canin Mini. För medelstora och stora hundar finns sorterna Medium eller Maxi.

Royal Canin har även våtfoder för hundar med särskilda behov eller sjukdomar, exempelvis vid problem med urinvägarna, matsmältningen eller övervikt. Det finns även specifika foder för hundar med foderkänslighet. Du bör endast ge Royal Canin Veterinary Diet våtfoder eller Royal Canin Expert efter att du har rådfrågat din veterinär.

Andra märken av våtfoder för hundar

Förutom de varumärken som nämnts ovan innehåller vårt sortiment även våtfoder från bland annat Renske, Rodi, Prins, Fokker och Smølke. Nyfiken på deras kompletta utbud? Ta en titt på sidan med ditt favoritmärke!

Föredrar du torrfoder?

Vi rekommenderar att du varierar mellan våtfoder och torrfoder. På så sätt får din hund alltid det bästa av båda. Ta en titt på sidan med alla våra märken av torrfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.