tillbaka
Hill's våtfoder hund

Hill's våtfoder hund

Hill's våtfoder finns för både stora och små hundar! Utforska sortimentet av Hill's våtfoder och beställ din hunds favoritsmak nu upp till 40 % billigare!
Läs mer ..
Hill's våtfoder hund

Hill's våtfoder hund, en högkvalitativ måltid för alla hundar

Hill's har en passion för att utveckla hundfoder av hög kvalitet. Hill's våtfoder hund är en balanserad diet som även de mest kräsna hundarna kommer att älska. Att välja rätt foder kan ibland vara komplicerat, eftersom alla hundar är olika. Därför har Hill's utvecklat flera varianter av våtfoder. Varje sort är skräddarsydd för behoven hos alla hundar, från unga till gamla.

Fördelar med Hill's våtfoder hund

  • Ingredienserna är formulerade baserat på vetenskapliga insikter. Hill's väljer kombinationer som inte bara smakar bäst, utan som också ger det bästa näringsvärdet beroende på hundens ålder, storlek och behov.

  • Hill's rekommenderas av många veterinärer. Det beror på att Hill's använder sig av insikter och erfarenheter från experter och veterinärer för att förbättra och förfina sina produkter.

  • Hill's använder sig av "prediktiv biologi". Fortlöpande forskning om hur maten påverkar våra husdjurs välbefinnande gör det möjligt att utveckla foder som bidrar till ett längre och hälsosammare liv.

  • Hill's anser att hundens hälsa kommer inifrån. Genom år av forskning har Hill's kommit fram till att tarmens mikrobiom inte bara främjar en hälsosam matsmältning utan även påverkar hundens allmänna hälsa.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa det allra bästa hundfodret online. Titta igenom vårt sortiment och beställ Hill's våtfoder hund nu till de skarpaste priserna!

Utbud av Hill's våtfoder hund

Hill's har ett omfattande sortiment av våtfoder för hundar. Du kan grovt dela upp produkterna i vanliga Hill's Science Plan-varianter samt Hill's Prescription Diet-varianter. För att göra ditt val lite enklare kan du se de korta beskrivningarna av de olika varianterna nedan.

Hill's Science Plan

  • Hill's Puppy: Detta välsmakande våtfoder är särskilt avsett för valpar upp till 1 år. Passar även för hundar som är dräktiga eller digivande. Våtfodret har ett ökat energiinnehåll för att stödja en hälsosam tillväxt. De ingredienser som används bidrar till en balanserad tillväxt och ett hälsosamt mikrobiom.

  • Hill's Adult: Detta är ett högkvalitativt våtfoder med högt innehåll av hälsosamma proteiner. Ingredienserna bidrar till en hälsosam matsmältning och en vacker päls. Detta våtfoder innehåller endast högkvalitativa ingredienser. Speciellt för hundar i åldern 1-6 år. Finns i smakerna kyckling, kalkon och nötkött.

  • Hills Adult No Grain (spannmålsfritt): Perfekt för hundar med allergi eller intolerans mot spannmål. Passar vuxna hundar i åldern 1-6 år och finns i varianter med lax och med kyckling.

  • Hill's Adult Light: Ett välsmakande våtfoder med reducerat energiinnehåll. Detta foder är mycket lämpligt för hundar som är (eller tenderar att lätt bli) överviktiga och kan hjälpa till att bibehålla en hälsosam vikt. Lämpligt för hundar i åldern 1-6 år.

  • Hill's Mature Adult: Utsökt våtfoder för äldre hundar från ca 7 års ålder. Bidrar till att bevara musklerna och innehåller alla viktiga näringsämnen för att stödja äldre hundar under deras ålderdom.

  • Hill's Perfect Digestion: Läckert våtfoder med kyckling för hundar som behöver ett extra stöd för matsmältningen. Lämpligt för hundar över 1 år.

Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet är speciellt utvecklade våtfoder för hundar med hälsoproblem eller hälsorisker. Innan du ger din hund dessa varianter bör du rådfråga din veterinär. Detta beror på att fodrets sammansättning är speciellt skräddarsydd för de behov som är förknippade med vissa tillstånd och sjukdomar.

Hill's hundfoder

Förutom våtfoder har Hiil's också många högkvalitativa varianter av torrfoder. Hill's torrfoder är utmärkta att kombinera med våtfoder. På så sätt ger du din hund en balanserad kost. För de godaste snacksen, kolla in sidan med Hill's hundgodis

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.