tillbaka
Hill's våtfoder hund

Hill's våtfoder hund

Hills våtfoder för hunden är tillgängligt för hundar från unga till gamla! Se utbudet av Hills våta hundmat och beställ din hunds favoritsmak upp till 40% billigare!
Läs mer ..
Hill's våtfoder hund

Hill's våtfoder, en högkvalitativ måltid för varje hund

Hill's har en passion för att utveckla hundmat av hög kvalitet. Hills våtmat för hunden är en balanserad kost, som även de mest kräsna hundar kommer att njuta av. Att välja rätt mat kan ibland vara komplicerat, eftersom alla hundar är olika. Därför har Hill's utvecklat olika varianter av våtfoder. Varje variant är skräddarsydd för olika hundars behov, unga som gamla.

Fördelar Hills våtfoder för hunden

  • Ingredienserna är sammansatta på grundval av vetenskapliga insikter. Hill's väljer kombinationer som inte bara smakar bäst, utan som också ger det bästa näringsvärdet beroende på hundens ålder, storlek och behov.

  • Hill's rekommenderas av många veterinärer. Det beror på att Hill's använder feedback från experter och veterinärer för att förbättra och förfina produkterna.

  • Hill's använder prediktiv biologi. Kontinuerlig forskning om näringens effekt på våra husdjurs välbefinnande möjliggör utveckling av mat som bidrar till ett längre och hälsosammare liv.

  • Hill's tror att hundens hälsa kommer inifrån. Genom år av forskning kom Hill's till slutsatsen att tarmmikrobiomet inte bara påverkar hälsosam matsmältning utan också hundens övergripande hälsa.

På Brekz kan du beställa det allra bästa hundfodret snabbt och enkelt online. Se vårt sortiment och beställ Hills våtfoder till hunden till de bästa priserna!

Sortiment Hills våta hundmat

Hill's har ett omfattande utbud av våtfoder för hundar. Produkterna i webbshoppen kan grovt delas in i Hill's Science Plan-varianter och Hill's Prescription Diet-varianter. För att göra sökningen lite enklare följer en kort beskrivning av de olika varianterna.

Hills vetenskapsplan

  • Hill's Puppy: Denna välsmakande våtfoder är speciellt för valpar upp till 1 år. Även lämplig för hundar som är gravida eller lakterande. Med ett ökat energiinnehåll för att växa bra. Ingredienserna som används bidrar till balanserad tillväxt och en hälsosam mikrobiom.

  • Hill's Adult: Detta är ett högkvalitativt våtfoder med mycket hälsosamt protein. Ingredienserna bidrar till en hälsosam matsmältning och vacker päls. Denna våtmat innehåller endast högkvalitativa ingredienser. Speciellt för hundar i åldern 1-6 år. Finns i smakerna kyckling, kalkon och nötkött

  • Hills Adult No Grain: Perfekt för hundar med allergi eller intolerans mot spannmål. Lämplig för vuxna hundar i åldern 1-6 år och finns i lax- och kycklingvarianter.

  • Hill's Adult Light: Ett smakrikt våtfoder med reducerat energiinnehåll. Detta foder är mycket lämpligt för hundar med (tendens till) övervikt och kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam vikt. Lämplig för hundar i åldern 1-6 år.

  • Hill's Mature Adult: Ett läckert våtfoder för äldre hundar från cirka 7 år. Bidrar till muskelunderhåll och ger alla viktiga näringsämnen för att stödja den äldre hunden i sin ålderdom.

  • Hill's Perfect Digestion: Ett härligt kyckling våtfoder för hundar som kan använda matsmältningsstöd. För hundar från 1 år.

Hills receptbelagda diet

Hill's Prescription Diet-foder har utvecklats speciellt för hundar med hälsoproblem eller hälsorisker. Innan du börjar ge dessa varianter till din hund, bör du rådgöra med din veterinär. Fodrets sammansättning är speciellt anpassad till behoven i samband med vissa åkommor.

Hills hund kibble

Förutom våtfoder har Hiil's också många högkvalitativa sorter av torrfoder. Kibble från Hill's är utmärkt att kombinera med våtfodret. På så sätt ger du din hund en balanserad kost. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.