tillbaka
Hill's hundgodis

Hill's hundgodis

Hill's hundgodis är vetenskapligt utvecklade för att tillgodose hundars unika behov.
Läs mer ..
Hill's hundgodis

Hill's hundgodis

Sortimentet av Hill's hundgodis består av läckra snacks med specifika hälsofördelar. Hundgodiset är vetenskapligt utvecklade för att stödja hundar. Hill's Healthy Weight främjar en hälsosam vikt, så att du fortfarande kan skämma bort din hund som är (eller tenderar att bli) överviktig med en godbit.

Hill's HypoAllergenic är speciellt utformat för hundar med överkänslighet mot vissa ingredienser. Godiset minskar risken för en allergisk reaktion.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Hill's hundgodis online. Bläddra i vårt sortiment och beställ Hill's Healthy Weight eller Hill's HypoAllergenic nu till de skarpaste priserna!

Belöna med hundgodis

Alla vill skämma bort sin hund med något gott då och då. Oavsett om det är en spontan belöning eller om du vill belöna din fyrbenta vän under ett träningspass. Även om du kan belöna din hund genom att klappa och verbalt låta hunden veta att den har gjort bra ifrån sig, är ett hundgodis ofta extra motiverande!

Annat godis?

Förutom Hill's hundgodis säljer vi även belöningsgodis, ben, godis för tandvård och naturliga tuggsnacks med mera. För hela sortimentet, kolla in vår sida med hela utbudet av hundgodis.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.