Hundgodis
Alla hundar förtjänar ett gott mellanmål då och då. Hundgodis kan vara ett bra komplement till din hunds huvudmåltid. Hos Brekz finns ett perfekt mellanmål för varje hund till ett rimligt pris!
Läs mer ..
Hundgodis

Hundgodis hos Brekz

Varje hund förtjänar ett välsmakande mellanmål med jämna mellanrum. Hundgodis kan vara ett bra komplement till huvudmåltiden. Dessutom är de perfekta som belöning efter att din hund har visat gott beteende. Förutom den utsökta smaken kan hundgodis också vara hälsosamt på samma gång. Det finns till exempel snacks som hjälper till att rengöra din hunds tänder.

Du kan köpa utsökt hundgodis från olika märken enkelt och billigt online hos Brekz. Upp till 40% billigare än i andra djuraffärer. Vilket godis ska du välja till din älskade hund?

Stort utbud av hundgodis

Precis som människor har hundar sina egna preferenser när det gäller snacks. Vissa hundar föredrar ett mellanmål som de kan tugga på länge, medan andra föredrar ett litet belöningsgodis. Det finns också hundar som är överkänsliga mot vissa näringsämnen. Men vilket hundgodis är bäst att välja? Ska du till exempel välja ett stort ben eller föredrar du ett mindre mixpaket med flera mindre godbitar till din hund? Nedan kan du se korta beskrivningar av olika typer av hundgodis.

Belöningsgodis

Med ett gott belöningsgodis kan du enkelt belöna din hund under till exempel ett träningspass eller under promenaden. Hundgodis är ofta ett bra incitament för hundar när de ska lära sig nya kommandon och önskat beteende på nolltid. Små belöningsgodis kan också vara praktiska för att avleda din hunds uppmärksamhet från distraherande stimuli under promenader. Det finns många olika märken av godis. Om du vill ha något naturligt, hälsosamt och billigt är Brekz Premium Dog Trainers perfekta. Små godbitar med 80 % kyckling som du enkelt kan ha med dig i jack- eller byxfickan.

Ben och rullar

Att tugga på ben är bra för din hunds tänder. Det hjälper till att hålla tänder, kindtänder och tandkött rena och minskar plack och tandsten. Dessutom är tuggning också en aktivitet som får din hund att känna sig väldigt nöjd och lugn!

Allergivänliga hundgodis

Har din hund en allergi eller intolerans mot t.ex. spannmål eller ett specifikt protein? Det är inga problem! Även då har du gott om valmöjligheter bland de många sorterna av allergivänliga hundgodis. Vi erbjuder de godaste spannmålsfria snacksen och hundgodis med en enda proteinkälla.

Hundkex

Ett ord som "kex" lär sig ofta en hund mycket snabbt. Det beror naturligtvis på att våra fyrbenta vänner snabbt inser att detta ord alltid åtföljs av en välsmakande, krispig belöning. Hundkex finns i många smaker och storlekar för att passa olika hundraser. Du kan till exempel enkelt välja ett varierat mellanmålspaket för små, medelstora och stora hundar eller utsökta Seberus spannmålsfria vaniljdroppar.

Hundkorvar

Du kan ge de flesta hundkorvar till din hund som komplement eller komplett måltid, men de är naturligtvis också mycket lämpliga som ett alternativ till hundgodis. En fin skiva hundkorv är lätt att skära av och passar utmärkt som godis mellan måltiderna. Du kan också ta med små korvbitar till hundträningen. Du kommer att se att din hund kommer att älska det. Hundkorvar finns i olika märken och smaker. Vill du prova lite av varje? Välj då ett mixpaket som dessa goda spannmålsfria hundkorvar från Brekz.

Naturliga tuggbitar

Med naturliga hundgodis menar vi hundsnacks som är helt fria från tillsatta färgämnen, smakämnen och dofter. Det finns ett brett urval av t.ex. rullar av buffelskinn, torkade grisöron eller sene från tjur. Denna typ av hundgodis har ibland en något starkare lukt. Det är just detta som gör dem så tilltalande för hundar! Du kan inte belöna din hund bättre än med ett 100 % naturligt tuggodis.

Hundgodis för valpar

Valpar har mycket att lära och kan regelbundet behöva en välsmakande belöning. Att tugga är också bra för valpar medan deras tänder växer. Alla hundgodis är dock inte lämpliga för små valpar. När allt kommer omkring har de fortfarande mycket utveckling att gå igenom, till exempel när det gäller matsmältningskanalen, tänderna och att lära sig att tugga ordentligt och så vidare. Lyckligtvis är Brekz utbud av hundgodis speciellt för valpar superstort!

Hundgodis för tandvård

Att ta hand om din hunds tänder är superviktigt. Tänderna ska trots allt hålla ett helt hundliv! Förutom att regelbundet tugga på ett gott tuggsnacks kan tandvårdande hundgodis också hjälpa till. De flesta hundägare har säkert hört talas om DentaSticks. Dessa tuggpinnar är speciellt anpassade när det gäller form och struktur för att bidra till skötseln av din hunds tänder och tandkött.

Hos Brekz hittar du ett omfattande (premium) sortiment av olika typer av hundgodis. På så sätt väljer du alltid en högkvalitativ produkt till ett riktigt Brekz-pris! Varumärket Seberus är ett exempel på detta. Förutom våra egna produkter kan du naturligtvis också välja bland många andra märken av hundgodis som Pedigree, Acana, Boxby eller Hill's.

Annan produkt till din hund?

Om du istället för hundgodis är ute efter hundfoder, ta då en titt på vår sida med alla våra torrfoder för hundar. Vi har även ett brett utbud av våtfoder till din hund. Alla hundprodukter du köper online hos Brekz levereras snabbt och enkelt direkt hem till dig.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.