tillbaka
Pedigree hundgodis

Pedigree hundgodis

Pedigree hundgodis är prisvärda godbitar för att ge din hund ett läckert mellanmål. På den här sidan hittar du vårt omfattande utbud av Pedigree hundgodis. Alltid till de bästa priserna!
Läs mer ..
Pedigree hundgodis

Pedigree hundgodis

Oavsett om du har en äventyrlig, aktiv vuxen hund eller en lugnare senior, är det naturligtvis alltid trevligt att ge hunden en godbit då och då. På den här sidan hittar du vårt kompletta sortiment av Pedigree hundgodis, ett varumärke med en mängd olika läckra snacks som ofta är attraktivt prissatta. Du hittar till exempel de välkända Pedigree Dentastix, men också andra godbitar, som Jumbone och Rodeo. För att göra valet lite enklare kan du se de korta beskrivningarna nedan.

Pedigree hundgodis: Dentastix

Pedigree Dentastix är idealiska för att hjälpa din hund att rengöra sina tänder. Tack vare den speciella formen och sammansättningen hjälper dessa avlånga tuggbitar till att bekämpa uppkomsten av tandsten. Har du en hund av en liten ras med en kroppsvikt under 10 kg? Då är Pedigree Dentastix Mini hundgodis rätt produkt för dig. Har du en hund av en större ras? Leta då efter produkter med medium eller large i namnet.

Om du vill ha ett mellanmål i mindre storlek är Chewy Chunx ett bra val. Du kan även kolla in den läckra varianten Chewy Chunx hundgodis för stora raser, med en utsökt kycklingsmak!

Pedigree Jumbone mellanmål för hundar

Jumbone är ett välsmakande tuggben som är perfekt som mellanmål eller belöning. I vårt sortiment hittar du olika typer av Jumbones i både små och stora förpackningar och för små, medelstora och stora hundar. Vill du erbjuda din hund lite variation i de godbitar du ger honom? Prova då denna mixförpackning Pedigree Megabox Rodeo Duos & Jumbone. Förutom Jumbones innehåller denna produkt läckra Rodeo Duos, som beskrivs nedan. Dessa hundgodis bidrar till immunförsvaret, ett ganska så ansvarsfullt mellanmål helt enkelt.

Pedigree Ranchos

Hundgodiset är gjort av naturliga ingredienser och är idealt för användning vid hundträning. Du hittar två varianter på denna sida, en med smak av nötkött och en med smak av kyckling. Hundgodiset förpackas i praktiska, små förpackningar á 80 gram, så att du enkelt kan ha dem i väskan eller jackfickan under en promenad eller utflykt. Och det bästa? Om du beställer flera snacks hos Brekz blir det billigare!

Pedigree Rodeo och Rodeo Duos

De har redan nämnts ovan: Rodeo Duos. Förutom Rodeo Duos hittar du även vanliga Rodeos i vårt sortiment. Vad har de två gemensamt? Det är ganska enkelt: de är båda vridna tuggbitar med en läcker smak. Prova Pedigree Rodeo Duos med kyckling- och baconsmak.

Pedigree Good Chew

Pedigree Good Chew är ett mellanmål med flera positiva egenskaper. Detta fina hundgodis har en mjuk konsistens och är därför mycket skonsamt för tänderna, så att din hund kan tugga länge utan att skada sina tänder. Good Chew hundgodis stimulerar dessutom tugginstinkten och har en avslappnande effekt. Har du en hund av liten ras? Prova då Pedigree Good Chew Medium hundgodis.

Annat hundgodis? 

Det finns även en hel del hundgodis som inte faller under en bestämd kategori. Till skillnad från ovanstående produkter är dessa främst lite mindre, bitstora hundkex eller hundgodis. Perfekt för hundträning eller bara som ett mellanmål. I vilket fall som helst, med Pedigree kan du överraska din hund med en mängd olika läckra snacks.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.