tillbaka
Belöningsgodis hund

Belöningsgodis hund

Belöningsgodis är ett roligt och gott sätt att belöna din hund under träning, för gott beteende eller bara för att den är en så lojal vän. Hos Brekz hittar du utsökta belöningsgodis i alla former och storlekar.
Läs mer ..
Belöningsgodis hund

Utsökt belöningsgodis för hund

Vad kan vara trevligare än att få en komplimang eller belöning för något vi gör bra? Det gäller för barn, vuxna och naturligtvis även för hundar. Med belöningsgodis ger du till exempel hunden en komplimang för bra beteende. Belöningsgodis kan ges under träningen, på promenaden eller under en aktivitet eller lek. Du kan belöna hunden genom att ändra ditt tonläge på rösten, men naturligtvis också genom att ge ett välsmakande belöningsgodis.

När kan du ge belöningsgodis?

  • Under träning eller inlärning av nya kommandon
  • Under lek, t.ex. sök eller apport
  • För att lugna ner och belöna vid spännande tillfällen, t.ex. ett veterinärbesök eller när du besöker en ny okänd plats (restaurang, främmande miljö etc.)
  • När du kommer hem efter en promenad
  • När du vill ge tänderna lite extra uppmärksamhet (tandvårdande hundgodis)
  • Enbart som en godbit, eftersom din fyrbenta vän är din bästa vän

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa det bästa och godaste hundgodiset online. Se vårt produktsortiment och beställ belöningsgodis nu till de bästa priserna!

Sortiment av belöningsgodis för hund

Hur väljer du det bästa hundgodiset till din fyrbenta vän? För att göra valet lite enklare kan du se de korta beskrivningarna nedan av olika produkter i vårt sortiment.

Trainers

Trainers, som Boxby Chicken Bites eller Seberus Grain-Free Trainer Mix, är små godbitar som du kan belöna din hund med. På grund av den lilla storleken kan valpar också njuta av dessa snacks. Detta är mycket smidigt, eftersom dessa typer av belöningsgodis är perfekta att ta med till valpträning eller andra hundkurser. Du kan också belöna din hund under promenader eller när hunden lyssnar bra och visar önskat beteende. Positiv belöning med godis gör det i de flesta fall mycket lättare att lära ut och upprätthålla önskat beteende. Träningsgodis erbjuds av många märken, inklusive Brekz Premium. Men även andra märken som Royal Canin.

Tandvårdande hundgodis

Lider din hund av plack? Eller vill du minimera uppkomsten av plack? Då är det en bra idé att regelbundet ge din hund tandvårdande hundgodis, som t.ex. tandborstar eller Dentastix. Att tugga på dessa snacks rengör tänderna och minskar risken för att plack bildas. Detta beror på att tuggandet gnuggar rent tänderna. Tuggning stimulerar också tandköttet och håller det frisk samt främjar blodtillförseln. Tuggning har en renande effekt samt en tillfredsställande och lugnande effekt på hunden. Detta beror på att denna typ av hundgodis uppfyller din hunds naturliga tuggbehov. De tandvårdande produkterna är därför en riktig godbit.

Belöningsgodis

Belöningar finns i alla former och storlekar. Hos Brekz hittar du bland annat krispiga kex från Pedigree, godbitar från Boxby eller hundgodis från Acana och Hill's. Är det varma vädret på väg och du letar efter en helt annan typ av godis? Vad sägs om en läcker hemmagjord hundglass?

Naturligt belöningsgodis

Naturliga godbitar består i allmänhet av 100 % torkat kött eller fisk. Det finns inga, eller väldigt få tillsatser, t.ex. smak-, färg- och doftämnen. Rent torkat kött är perfekt som mellanmål för hundar med vissa allergier. Naturligt belöningsgodis består av en enda ingrediens, vilket gör det enkelt att undvika allergener. Naturligt belöningsgodis finns i många olika former och storlekar. Dessa inkluderar naturliga träningsgodis, såsom Brekz Premium Dog Trainers kyckling. Men även allergivänliga hundgodis från Seberus och läckra bitar från Boxby.

Brekz hundgodis

Är din hund en riktig gourmet? Med Brekz hundgodis och Brekz Premium hundgodis kan du variera mellan flera läckra godbitar! Från stor till liten och ung till gammal, det finns något för alla hundar. Med läckra hundkex, hälsosamma belöningsgodis, tuggben och naturliga tuggprodukter erbjuder Brekz eget sortiment en riktig godbit för varje hund. Brekz är inte bara angelägna om att belöna din hund, vi har också tänkt på din hunds hälsa. Brekz hundgodis är naturliga, välsmakande och hälsosamma snacks av hög kvalitet. Skäm bort din hund på ett ansvarsfullt sätt, för det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet.

Hållbarheten för alla typer av belöningsgodis anges på förpackningen och är i allmänhet tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen. Belöningsgodis ersätter inte den vanliga måltiden och bör utgöra högst 10 % av den dagliga kosten.

Andra belöningar för hundar

Förutom belöningsgodis kan du också belöna hundens goda beteende med en rolig leksak. Ta en titt på utbudet av hundleksaker eller använd belöningsgodis tillsammans med ett interaktivt pussel eller en leksak!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.