tillbaka
Brekz Premium hundgodis

Brekz Premium hundgodis

Vill du kunna ge din hund välsmakande godbitar och belöningssnacks på ett hållbart sätt? Med Brekz Premium hundgodis är det möjligt! Naturligt hundgodis av hög kvalitet till de skarpaste priserna.
Läs mer ..
Brekz Premium hundgodis

Brekz Premium hundgodis

I sortimentet Brekz Premium hundgodis hittar du Brekz eget godissortiment av hög kvalitet. Utbudet består av läckra, naturliga snacks, mellanmål och godis. Du hittar allt för både din gamla och unga fyrbenta vän. Vill du skämma bort din hund på ett ansvarsfullt sätt? Med Brekz snacks kan du det! Det finns ett stort utbud av hundgodis och tuggben. De är alla är fyllda med kött och tillverkade av naturliga ingredienser. Skäm bort din hund utan att belasta din plånbok: Brekz erbjuder hundgodis till de bästa tänkbara priserna. Två flugor i en smäll: Bra för dig och bra för din hund, oavsett om hunden gillar fisk, kyckling, anka eller lamm.

Brekz Premium hundgodis finns i förpackningar om 200 gram och är lämpliga för hundar från 4 månaders ålder.

Utbud av Brekz Premium hundgodis

Kyckling, en proteinrik ingrediens som kan användas på många olika sätt i hundgodis. Från försiktigt torkade kycklingstrimlor till en ansvarsfull, fettsnål bit "filé". Du hittar ett omfattande utbud i vårt sortiment av Brekz Premium hundgodis. Ta till exempel en titt på våra mjuka Chicken Wings, ett utsökt snacks som består till hela 94 % av kyckling. Det vattnas i munnen! Eller prova dessa utsökta kycklingstrimlorna, ett mellanmål som är smidigt att ta med ut på promenaden

Letar du efter ett mindre tilltugg? I vårt sortiment finns också små Dog Trainers gjorda av kyckling och anka - perfekta godisar att belöna din hund med under t.ex. träningen. 

Hos Brekz kan du beställa de godaste, högkvalitativa hundgodiset till de bästa priserna! Du kommer regelbundet att hitta vassa erbjudanden hos Brekz. Du får gratis frakt vid beställningar från 495 SEK.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.