Hundkorvar

Hundkorvar

Hundkorvar, hundar har älskat dem i århundraden! De passar perfekt som belöningsgodis, ett välsmakande mellanmål eller en hälsosam måltid. Hos Brekz hittar du olika sorters hundkorvar, alla fyllda med högkvalitativt kött.
Läs mer ..
Hundkorvar

Hundkorvar

Hundkorvar är inte ett av de mest populära godiset och måltiderna bland hundar för ingenting, de är fyllda med läckert kött. Även de mest kräsna hundarna kommer ha svårt för att tacka nej. Korvarna kan skäras i skivor för ett gott mellanmål, eller i små kuber för det perfekta belöningsgodiset. Du kan även använda hundkorvar som smaksättare i den dagliga måltiden, gömma hundens medicin i så den bli lättare att få ner eller göra goda korvpinnar för att ge hunden extra svalka på sommaren. Möjligheterna är oändliga!

Tack vare det höga köttinnehållet är hundkorvarna inte bara välsmakande utan också mycket näringsrika. Du kan alltså ge dessa korvar för hundar som en komplett måltid och din hund kan njuta av mycket god mat på ett ansvarsfullt sätt.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa de godaste hundkorvarna billigt online. Se vårt produktsortiment och köp hundkorv för din hund nu till de skarpaste priserna.

Sortiment av hundkorvar

Sortimentet innehåller välsmakande hundkorvar från olika varumärken, med ett brett utbud av smaker. Alla produkter är av hög kvalitet, innehåller naturliga ingredienser och är fyllda med näringsrikt kött. Dessutom finns det varianter som är fria från konstgjorda smaker, färgämnen och dofter. Det finns även spannmålsfria och glutenfria hundkorvar.

Vi arbetar med att utöka vårt sortiment av hundkorvar för hundar. Här hittar du snart vårt kompletta utbud med hundkorvar från flera märken. Ta en titt på Brekz egna hundkorvar nedan, kanske blir det din hunds nya favorit!  

Brekz hundkorvar

I sortimentet finns Brekz egna hundkorvar, som endast innehåller de bästa, naturliga ingredienserna. Kommer din hund vattnas i munnen av Brekz spannmålsfria korv med lamm och kyckling eller föredrar din hund Brekz spannmålsfria korv med lax och kyckling? Tack vare alla de olika smakerna finns det garanterat en favorit. Hundkorvarna innehåller så mycket som 92 % högkvalitativt kött och/eller fisk, som ursprungligen är lämpligt för mänsklig konsumtion. Det gör varje tugga till en riktig festmåltid!

Annan produkt?

Letar du efter ett våtfoder? I vårt omfattande sortiment av våtfoder hittar du alla märken och varianter av köttfoder för hundar.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.