tillbaka
Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundsnacks är premiumsnacks i en mängd olika läckra sorter. Med sina naturliga, spannmålsfria produkter sätter varumärket en helt ny standard för dagens hundgodis.
Läs mer ..
Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundgodis: hälsosamma och välsmakande

Som ägare lägger du naturligtvis stor vikt vid din hunds hälsa. Din hund lägger också stor vikt vid en god smak. Med Seberus är det enklare än någonsin att välja oemotståndlig smak och hälsa. Alla hundgodis från Seberus är spannmålsfria och fria från onödiga tillsatser. Detta gör dem också mycket lämpliga för hundar med överkänslighet mot spannmål. Med Seberus kan hundägare vara säkra på att få naturliga godbitar av högsta kvalitet.

Hos Brekz kan du beställa de godaste spannmålsfria hundgodbitarna billigt online. Se hela utbudet av Seberus hundgodis online och beställ till de bästa priserna. Det finns regelbundna erbjudanden på Seberus hundgodis. Beställ enkelt online och få snabbt levererat hem till dig.

Seberus spannmålsfria godis för hundar

Det finns något för varje hund i vårt sortiment av Seberus spannmålsfria hundsnacks. Om du letar efter ett gott hundsnacks för medelstora till stora hundar är Seberus spannmålsfria Yum Balls med kyckling alltid bra. Detta hundgodis är ett välsmakande mellanmål rikt på kyckling. Diametern på detta mellanmål är ca 20 mm och därför mindre lämplig för valpar och små hundar.

Många hundar har intolerans mot vissa ingredienser, t.ex. spannmål eller ett visst protein. Därför har Seberus också utformat läckra snacks som är växtbaserade. Tillverkade med grönsaker och mineraler och med utsökta smaker. Seberus Spannmålsfria Vanilj Droppar hundkex är till exempel en favorit hos många känsliga hundar. Seberus växtbaserade snacks gör att hundarna kan njuta av en liten godbit utan att det kliar.

Ett annat välsmakande hundgodis i kategorin växtbaserade är Seberus Spannmålsfria Hundkex. Dessa kexsnacks har en utsökt doft och smak som får hundar att slicka sig om munnen vid kexburken. Storleken på klubborna gör dem idealiska för medelstora och stora hundar. Eftersom de är lätta att ta sönder kan du även bjuda din mindre hund på dem.

Seberus hundgodis, perfekt för hundträning

Alla hundägare vet att det ofta är lättare att träna en hund med bra träningssnacks. Med goda godbitar från Seberus som Grain-Free Trainer, eller den lite mindre Seberus Grain-Free Microtrainer, får du snabbt den bäst uppfostrade hunden i klassen. Träningsgodiset är lätt att bryta, så du kan kontrollera hur mycket din hund äter.

Seberus spannmålsfria Rondos med kyckling är ett välsmakande belöningsgodis, perfekt som godis mellan måltiderna eller när du lär hunden nya kommandon. Eftersom de är lätta att bryta i mindre bitar är de lämpliga för hundar i alla storlekar, även valpar. Och vill du veta ett praktiskt trick? Hålrummet i godiset är perfekt för att gömma en liten tablett. Detta gör administrering av nödvändig medicin till en barnlek.

Seberus spannmålsfria hundgodis mixförpackningar

För dem som inte kan välja eller bara vill byta finns Seberus spannmålsfria godis mixpaket. Alla Seberus hundsnacks är förpackade separat efter typ, för utsökt variation. Förpackningen innehåller alla praktiska träningssnacks och läckra naturliga belöningar. Ansvarsfullt mellanmål för din hund!

Alla Seberus hundsnacks är förpackade per 500 gram. Hållbarhetstiden anges på förpackningen och är ofta tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Mer från Seberus

Är du nyfiken på Seberus andra naturliga produkter? Ta då en titt på Seberus sortiment av naturligt hundfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.