tillbaka
Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundgodis är premiumgodis i en mängd olika välsmakande varianter. Med sina naturliga, spannmålsfria produkter sätter varumärket en helt ny standard för dagens hundgodis.
Läs mer ..
Seberus spannmålsfria hundgodis

Seberus spannmålsfria hundgodis: hälsosamma & välsmakande

Som ägare lägger du naturligtvis stor vikt på din hunds hälsa. Din hund lägger också stor vikt på en utsökt smak. Med Seberus är det enklare än någonsin att välja hälsosamma hundgodis med en oemotståndlig smak. Alla hundgodis från Seberus är spannmålsfria och fria från onödiga tillsatser. Detta gör dem också mycket lämpliga för hundar som är överkänsliga mot spannmål. Med Seberus kan du som hundägare vara säker på att få naturliga godbitar av högsta kvalitet.

Hos Brekz kan du beställa de mest utsökta, spannmålsfria hundgodisarna billigt online. Se hela utbudet av Seberus spannmålsfria hundgodis online och beställ nu till de bästa priserna. Vi har regelbundna erbjudanden på Seberus hundgodis. Enkelt att beställa online och snabbt levererat hem till dig.

Utbud av Seberus spannmålsfria hundgodis

I vårt sortiment av Seberus spannmålsfria hundgodis finns det något för alla hundar. Du som letar efter ett utsökt hundgodis för medelstora till stora hundar kan kolla in Seberus spannmålsfria Rondos med kyckling. Läs mer om dessa godbitar längre ner!

Många hundar har intolerans mot vissa ingredienser som spannmål eller ett visst protein. Därför har Seberus också tagit fram läckra snacks som är växtbaserade. De är tillverkade med grönsaker och mineraler och har en utsökt smak. Till exempel är Seberus spannmålsfria Vanilla Drops hundkex en favorit hos många känsliga hundar. Seberus växtbaserade hundgodis gör att alla hundar kan njuta av en liten godbit utan besvär. 

Ett annat välsmakande och växtbaserat hundgodis är Seberus spannmålsfria hundkex mix. Dessa hundkex har en utsökt doft och smak som får hundar att slicka sig om munnen. Storleken på godbitarna gör dem perfekta för medelstora och stora hundar. Du kan även bryta de i mindre bitar för att unna din lilla hund en riktigt läcker munsbit. 

Seberus spannmålsfria hundgodis - perfekt för hundträning

Alla hundägare vet att det ofta är lättare att träna en hund med välsmakande träningsgodis. I vårt sortiment med Seberus hundgodis hittar du bland annat Seberus spannmålsfria Trainer mix samt den mindre varianten Seberus spannmålsfria Microtrainer. Med dessa läckra godbitar får du snabbt den bäst uppfostrade hunden i klassen. Träningsgodiset är dessutom lätt att bryta sönder så att du kan kontrollera hur mycket din hund får i sig.

Seberus spannmålsfria Rondos med kyckling passar också utmärkt som ett välsmakande belöningsgodis, godis mellan måltider eller när du lär hunden nya kommandon. Eftersom det även är lätt att bryta dem i mindre bitar passar de för hundar i alla storlekar, även valpar. Vill du veta ett praktiskt trick? Hålet i mitten av godiset är perfekt för att gömma en liten tablett. Detta gör det enklare att dosera nödvändiga mediciner. 

Seberus spannmålsfria hundgodis i mixförpackning

För dem som inte kan välja eller bara vill ha en trevlig variation finns Seberus spannmålsfria hundgodis mixpaket. Alla Seberus hundgodis förpackas separat efter sort, för smaklig variation. Förpackningen innehåller alla praktiska träningsgodisar och välsmakande naturliga belöningar. Ett ansvarsfullt mellanmål för din hund!

Alla Seberus hundgodis är förpackade per 500 gram. Hållbarhetstiden anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Mer från Seberus

Nyfiken på Seberus andra naturliga produkter? Ta då en titt på det kompletta utbudet av Seberus spannmålsfria hundfoder

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.