tillbaka
Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfria hundfoder är ett premiumhundfoder till ett fantastiskt pris, med många smakrika sorter rika på kött eller fisk! På så sätt kan alla hundar njuta av en högkvalitativ, spannmålsfri och naturlig kost.
Läs mer ..
Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfria hundfoder

Med innovativa smakkombinationer och den unika sammansättningen av Seberus spannmålsfria hundfoder hjälper detta märke till att hålla din hund glad och i toppform. Seberus spannmålsfria hundfoder finns i olika oemotståndliga smaker med kött eller fisk. Dessutom kan du också välja en hållbar variant baserad på proteinrika insekter! Det finns också en högkvalitativ variant speciellt för valpar, äldre hundar eller steriliserade hundar, alla rika på kött eller fisk. Vilken variant tycker din hund bäst om?

Seberus kombinerar hälsa och god smak med ett rimligt pris

Att välja optimal smak och god hälsa har aldrig varit enklare med Seberus. Fodret innehåller inte bara en hög andel kött, fisk eller insekter och därmed en hälsosam dos animaliskt protein, utan är också spannmålsfritt. Detta gör Seberus torrfoder lämpligt för hundar med spannmålskänslighet. Med Seberus är du dessutom garanterad en naturlig måltid utan onödiga tillsatser. Här sammanfattas alla fördelar med Seberus hundfoder:

  • Naturlig näring utan onödiga tillsatser
  • Rikligt med animaliskt protein från kött och fisk
  • En hållbar produkt med insekter som proteinkälla!
  • Spannmålsfritt, lämpligt för hundar med matkänslighet
  • Kompletterat med hälsosamma grönsaker, frukter och örter
  • Kolhydrater från (sötpotatis) och ärtor, bra för matsmältningen
  • Hundfoder av högsta kvalitet, exklusivt hos Brekz

Seberus hundfoder sortimentet

Seberus hundfoder finns i elva olika sorter. För att hjälpa dig på vägen beskriver vi kortfattat de olika egenskaperna nedan

Natural premium dogfood

Seberus spannmålsfria hundfoder finns flera smakrika sorter som Fresh Chicken, Fresh Lamb, Fresh Salmon, Lamb & Potato, Chicken & Potato. Detta premiumhundfoder är lämpligt för alla typer av hundar. Alla sorter är spannmålsfria och passar därför bra för hundar med känslighet eller allergi mot spannmål. De innehåller vitaminer och mineraler som bidrar till att stärka immunförsvaret och reglera fettsmältningen. Det är en välbalanserad, näringsriktig och hälsosam kost.

Seberus för olika livsstadier

De olika livsstadier som din hund går igenom kan ibland kräva olika typer av foder. Därför har Seberus också en variant som är speciellt anpassad för valpar, äldre hundar eller hundar som har steriliserats eller är benägna att bli överviktiga. Valpar har ett högre energibehov på grund av deras snabba utveckling under det första året. Seberus Puppy Junior ser till att din valp får allt den behöver under denna viktiga fas. Hundar som är steriliserade tenderar att utveckla övervikt snabbare. Dessa hundar har ett lägre energibehov, vilket Seberus Light/Sterilised-varianten är särskilt utformat för. På så sätt hjälper du din älskade fyrbenta vän att hålla en hälsosam vikt. När hundar blir äldre minskar deras energibehov och behovet av stöd till organ och leder ökar. Varianten Seberus Senior 7+ är perfekt anpassad till det här livsstadiet.

Hållbara Seberus Dried Insects

Seberus Dried Insects är ett mer hållbart alternativ till traditionellt hundfoder. Då användningen av insekter som proteinkälla är vanligt i många delar av världen, förekommer det ännu inte så ofta i Europa. Det är synd, eftersom det är en näringsrik och hälsosam proteinkälla med låg miljöpåverkan. Denna hundmat är också lämplig för allergivänliga dieter. Hundar som har övergått till detta foder har snabbt blivit förtjusta i den läckra smaken, vilket kan ses i online-recensioner. Prova det själv! Det är ett smakrikt och hållbart hundfoder med ett litet ekologiskt fotavtryck.

Du kan snabbt och enkelt beställa Seberus spannmålsfria hundfoder online hos Brekz. Ta en titt på vårt sortiment och beställ Seberus till de bästa priserna!

Handla Seberus exklusivt hos Brekz

Den läckra hundmaten från Seberus finns exklusivt tillgänglig hos Brekz. Detta gör att dessa premium- och 100% naturliga hundfoder kan erbjudas till förmånliga priser. Se vårt fullständiga utbud avSeberus spannmålsfria hundfoderpå denna webbplats. Visste du att det även finns läckra snacks från Seberus tillgängliga i sortimentet? Om du letar efter en hälsosam och läcker godbit till din hund så är Brekz den rätta butiken för dig!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.