tillbaka
Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfritt hundfoder är ett premiumfoder med ett attraktivt pris som finns i många välsmakande varianter, alla mycket rika på kött eller fisk! Så att alla hundar kan njuta av ett högkvalitativt, spannmålsfritt och naturligt torrfoder.
Läs mer ..
Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus spannmålsfritt hundfoder

Med innovativa smakkombinationer och den unika sammansättningen av Seberus hundfoder hjälper dessa foder din hund att hålla sig glad och i toppform. Seberus spannmålsfritt hundfoder finns i flera oemotståndliga varianter med kött eller fisk. Dessutom kan du också välja en variant som är baserad på proteinrika insekter! Det finns även en högkvalitativ variant speciellt för valpar, äldre hundar eller kastrerade hundar, alla mycket rika på kött eller fisk. Vilken variant tilltalar din hund? 

Seberus kombinerar hälsosamt och välsmakande med prisvärt

Med Seberus är det enklare än någonsin att välja optimal smak och god hälsa. Fodren innehåller inte bara en hög andel kött, fisk eller insekter och därmed en hälsosam dos av animaliska proteiner, de är också spannmålsfria. Detta gör Seberus torrfoder mycket lämpligt för hundar med överkänslighet mot spannmål. Med Seberus är du dessutom säker på att din hund får en naturlig måltid, fri från onödiga tillsatser. Alla fördelar med Seberus hundfoder i en överblick:

  • En naturlig kost utan onödiga tillsatser

  • Rik på animaliska proteiner från kött, fisk

  • Välj en mycket hållbar variant med insekter som proteinkälla!

  • Spannmålsfritt, därför lämpligt för foderkänsliga hundar

  • Kompletterat med hälsosamma grönsaker, frukt och örter

  • Kolhydrater från (söt)potatis och ärtor, bra för matsmältningen

  • Hundfoder av högsta kvalitet, exklusivt hos Brekz

Sortiment av Seberus spannmålsfritt hundfoder

Seberus hundfoder finns i inte mindre än elva varianter. För att hjälpa dig på vägen kommer vi kort att nämna de olika egenskaperna nedan.

Naturligt premium hundfoder

Seberus hundfoder finns bland annat i de välsmakande varianterna; Färsk Kyckling, Färskt Lamm, Färsk Lax, Lamm & Potatis, Kyckling & Potatis. Dessa premiumfoder är lämpliga för alla typer av hundar. Fodren är spannmålsfria och därför mycket lämpliga för hundar med överkänslighet eller allergi mot spannmål. Vitaminerna och mineralerna bidrar till att stärka immunförsvaret och reglera fettförbränningen. Det är mycket balanserade foder, näringsrika och hälsosamma. 

Seberus spannmålsfritt hundfoder för olika livsfaser

Din hunds olika livsfaser kräver ibland en annan typ av foder. Därför har Seberus också en variant speciellt för valpar, äldre hundar eller hundar som har kastrerats eller tenderar att lätt bli överviktiga. Valpar har ett högre energibehov på grund av sin snabba utveckling under det första året. Med Seberus Puppy Junior ser du till att din valp inte saknar något under denna viktiga fas i livet. Hundar som har kastrerats tenderar att utveckla övervikt snabbare. Seberus Light/Sterilised-varianten är speciellt framtagen för dessa hundar som har ett lägre energibehov. Detta hjälper dig att hålla din söta fyrbenta vän på en hälsosam vikt. När hundar blir äldre minskar också deras energibehov och behovet av stöd för organ och leder ökar. Seberus Senior 7+ är en variant som är perfekt anpassad till de förändrade näringsbehoven hos äldre hundar.

Hållbart Seberus Dried Insects

Seberus Dried Insects är ett mer hållbart alternativ till traditionellt hundfoder. Medan det länge har varit normalt i andra delar av världen, har vi i Europa ännu inte infört insekter som en del i maten. Det är synd, eftersom det är en mycket näringsrik och hälsosam proteinkälla! Genom att använda insekter som proteinkälla har detta hundfoder en mycket låg miljöpåverkan. Fodret är också mycket lämpligt för en hypoallergen diet. De hundar som redan har bytt till detta torrfoder blev snabbt förälskade i den utsökta smaken. Läs recensionerna online eller prova själv. Ett välsmakande och hållbart hundfoder med ett litet ekologiskt fotavtryck.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Seberus spannmålsfritt hundfoder online. Bläddra i vårt sortiment och beställ Seberus hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Seberus exklusivt hos Brekz

Seberus välsmakande hundfoder finns exklusivt hos Brekz. Av denna anledning kan dessa premium och 100% naturliga hundfoder erbjudas till konkurrenskraftiga priser. Kolla in hela utbudet av Seberus spannmålsfritt hundfoder på vår hemsida. Visste du att vi även har läckra, spannmålsfria hundgodis från Seberus i vårt sortiment? Om du letar efter en hälsosam och utsökt kost för din hund har du kommit till rätt ställe hos Brekz! 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.