Boxby hundgodis

Boxby hundgodis

Boxby hundgodis är riktigt välsmakande, naturliga snacks fyllda med kött. Brekz har ett brett utbud av olika smaker och varianter, så att varje hund kan njuta av Boxby hundgodis!
Läs mer ..
Boxby hundgodis

Naturligt Boxby hundgodis

Boxby producerar olika välsmakande och hälsosamma mellanmål för hundar. Boxby hundgodis är naturliga och fyllda med kött och protein. Boxby erbjuder godis för hundar i alla åldrar: från valpar till äldre hundar. Alla produkter innehåller endast näringsrika ingredienser som bland annat stödjer din hunds ben och matsmältningssystem och främjar hundens allmänna välmående. Detta innebär att du inte bara ger din hund läckert godis, utan också en ansvarsfull och hälsosam godbit!

  • Naturligt hundgodis

  • Spannmålsfritt hundgodis

  • Innehåller mycket kött eller fisk

  • Lämpligt för hundar i alla olika åldrar

  • Hjälper till att hålla ben och matsmältningssystemet friska

Hos Brekz hittar du ett omfattande utbud av hundsnacks från Boxby. Nedan kan du se vilken produkt som passar din hund och beställ Boxby hundgodis enkelt och billigt online!

Sortiment av Boxby hundgodis

Brekz har ett brett utbud av hundgodis från Boxby till din hund. Det omfattande sortimentet med godis är lämpligt för alla hundraser. Med alla olika sorter och smaker finns det alltid ett perfekt val och något som passar just till din hund. Nedan hittar du en kort översikt över vårt sortiment.

Olika smaker

Boxby hundgodis finns i en mängd olika smaker. För hundar som älskar kyckling finns det till exempel kycklinggodis. Dessa läckra godbitarna innehåller minst 80% kycklingkött. Sanna ankälskare kommer att vattnas i munnen av de allergivänliga Boxby Duck Strips.

Hundgodis för tandhälsan

Vill du inte bara skämma bort din hund utan också ge ett godis som främjar en god tandhygien? Även då finns det flera alternativ. Till exempel finns de goda Boxby Bone Snacks som bidrar till friska tänder. Det finns även pinnar som tar lite längre tid för din hund att äta upp, exempelvis Boxby Chew Sticks med kyckling. Boxby Dental sticks är sockerfria och har en speciell form med åtta kanter som främjar intensiv tandrengöring.

Perfekt som belöning

Förutom ovanstående snacks har Boxby också olika typer av mindre hundgodis som Boxby Mini Hearts. Dessa är perfekta att använda under träning. Godisets lilla storlek gör att du kan belöna din hund enkelt och snabbt.

Annat hundgodis?

Letar du efter liknande hundgodis till ett billigare pris? Ta då en titt på Brekz Premium hundgodis. Liknande hundgodis fast med ett annat utseende. Du hittar vårt kompletta utbud av hundgodis på sidan med allt godis för hundar.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.