Boxby hundgodis

Boxby hundgodis

Boxby hundgodis är mycket välsmakande, naturliga snacks fyllda med kött. Brekz har ett brett utbud av olika smaker och typer, så att alla hundar kan njuta av Boxby hundgodis!
Läs mer ..
Boxby hundgodis

Naturliga Boxby hundgodis

Boxby tillverkar olika välsmakande och hälsosamma snacks för hundar. Boxby hundgodis är naturliga och fyllda med kött och protein. Boxby har snacks för hundar i alla åldersgrupper: från valpar till äldre hundar. Alla produkter innehåller endast mycket näringsrika ingredienser som bland annat stödjer din hunds skelett, matsmältningssystem och främjar den allmänna hälsan. Så du ger inte bara din hund en välsmakande, utan också en ansvarsfull och hälsosam godbit!

  • Naturligt hundgodis

  • Spannmålsfria hundgodis

  • Innehåller rikligt med kött eller fisk

  • Lämpliga för hundar i olika åldrar

  • Hjälper till att hålla skelettet och matsmältningssystemet friska

Hos Brekz hittar du ett brett utbud av hundgodis från Boxby. Nedan kan du se vilken produkt som passar din hund och beställ Boxby hundgodis enkelt och billigt online!

OBS: Att ge din hund tuggprodukter sker på egen risk. Vi råder dig att alltid ha uppsikt över din hund när den tuggar. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som din hund kan drabbas av till följd av den tuggar på ben eller andra tuggprodukter.

Utbud av Boxby hundgodis

Brekz har ett brett sortiment av Boxby hundgodis för hundar. Det omfattande sortimentet har snacks som är lämpligt för alla hundraser. Med alla de olika typerna och smakerna finns det alltid ett perfekt val. Nedan följer en kort översikt över en del av vårt sortiment.

Olika smaker

Boxby hundgodis finns i olika smaker. För hundar som älskar kyckling finns till exempel Boxby Slices kyckling. Dessa läckra godbitar innehåller inte mindre än 80% kycklingkött. Äkta ankälskare kommer att dregla över de allergivänliga Boxby Duck Strips

Boxby Strips finns i olika smaker: kyckling, lamm, anka och den goda kombinationen av kyckling och fisk. De mjuka remsorna är lätta att bryta till mindre bitar, vilket gör dem perfekta för mindre hundar eller som belöningsgodis.

Bidrar till god tandhygien

Vill du inte bara skämma bort din hund utan också bidra till tandhygienen? Även då finns det flera alternativ. Det finns välsmakande snacks som Boxby Calcium Bone som bidrar till starka tänder. Men också pinnar som tar lite längre tid för din hund, som Boxby Chew Sticks kyckling. Dessa bidrar till starka och friska tänder och skyddar mot både plack och tandsten. 

Perfekt som belöning

Förutom ovanstående snacks har Boxby också olika typer av mindre hundgodis som Boxby Mini Hearts hundgodis. Dessa läckra bitar består av kyckling och fisk och är lämpligt för hundar av alla åldrar och raser. Dessa godbitar är spannmålsfria och passar utmärkt som belöning. 

Andra snacks för hundar?

Letar du efter liknande hundgodis, men till ett mer rimligt pris? Ta då en titt på Brekz Premium hundgodis. Liknande snacks, men i en annan förpackning. Vill du se fler märken och varianter av hundgodis? Kolla då in översiktssidan med vårt kompletta sortiment av hundgodis.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.