tillbaka
Hundgodis för tandvård

Hundgodis för tandvård

Hundgodis för tandvård hjälper hundar att hålla tänder, kindtänder och tandkött rena. Denna typ av godis hjälper även till att minska risken för plack och tandsten. Vi kommer snart att utöka vårt sortiment med läckra, naturliga tuggodis för din hund. Håll utkik på vår hemsida och gör dig redo att beställa hundgodis för tandvård som din hund gara...
Läs mer ..
Hundgodis för tandvård

Hundgodis för tandvård

Har din hund problem med plack eller tandsten? Vill du minska risken för uppkomsten av tandproblem? Då är det en bra ide att regelbundet ge din hund speciellt hundgodis för tandvård. Denna typ av hundgodis är speciellt framtaget för att hjälpa till att hålla din hunds tänder rena. Att tugga på tuggodis fungerar som en tandborste då tänderna gnuggas rena. Detta minskar risken för att plack och tandsten bildas på tänderna. Att tugga stimulerar även tandköttet, vilket håller det friskt och välförsett med blod.  

Plack kan vara väldigt svårt att få bort, ju längre din hund tuggar på ett tuggodis desto bättre tandvård får den. Tuggodis och andra tandvårdsprodukter finns i flera olika storlekar, smaker och varianter. Du och din hund kan testa er fram för att komma fram till vilken variant som fungerar bäst för just din hund. Föredrar din hund naturliga produkter, t.ex. öron med päls? Eller föredrar du kanske dental sticks? Kanske en läcker rulle av råhud? Vi jobbar på att uppdatera vårt sortiment och snart kan du beställa allt detta och många fler varianter till mycket förmånliga priser.

Hos Brekz kan du beställa hundgodis för tandvård snabbt och enkelt online. Håll ett öga på vårt sortiment där du kan beställa hundgodis för tandvårt till de skarpaste priserna! 

Fördelar med hundgodis för tandvård

  • Ett hälsosamt och naturligt sätt att ta hand om din hunds tänder

  • Minskar uppkomsten av plack och tandsten

  • Främjar ett friskt tandkött och en frisk andedräkt

  • Välsmakande godbitar för din hund som även stödjer hälsan

  • Att tugga på olika snacks får hunden att känna sig nöjd, avslappnad och glad

Här hittar du snart de allra bästa hundgodiset för tandvård hos hundar till attraktiva priser.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.