tillbaka
Hill's hundfoder

Hill's hundfoder

Hill's hundfoder har ett brett utbud av premiumfoder baserad på flera år av vetenskaplig forskning. De hälsosamma, balanserade måltiderna förser din älskade fyrbenta vän med alla viktiga näringsämnen. 
Läs mer ..
Hill's hundfoder

Hill's hundfoder

Hill's hundfoder, även känt som Hill's Science Plan, är ett vetenskapligt utvecklat foder. Hill's följer noggrant de senaste vetenskapliga insikterna och expertisen från olika specialister. Fodren innehåller högkvalitativa ingredienser och en optimal balans av näringsämnen som är skräddarsydda för ditt husdjurs ålder, hälsa och storlek. Hill's hundfoder är därför av förstklassig kvalitet och har rätt produkt för varje hund.

Hill's mål är att berika och förlänga det speciella bandet mellan människor och djur. Rätt djurfoder är naturligtvis nyckeln till detta. Förutom vanliga foder från Hill's kan du också hitta veterinärfoder för din hund i sortimentet med Hill's Prescription Diet hundfoder.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Hill's hundfoder online. Utforska vårt sortiment och beställ Hill's hundfoder nu till de vassaste priserna!

Sortiment av Hill's hundfoder

Nedan följer en kort översikt över de olika typerna av Hill's hundfoder i vårt sortiment. Hill's finns både som torrfoder och våtfoder.

Hill's hundfoder för valpar

Hill's Puppy är ett foder för valpar upp till 12 månader. Fodret främjar ben- och muskelutvecklingen och ett hälsosamt immunförsvar. Finns även som våtfoder på burk och i olika smaker.

Vuxen

Hill's Adult är ett hundfoder för vuxna hundar från 1 år och uppåt. Fodret finns i flera smakrika varianter, bland annat lamm & ris, kyckling & kalkon samt tonfisk och finns för både små och stora hundraser.

Senior

Hill's Mature/Senior är hälsosamma hundfoder för äldre hundar från 7 års ålder. Hill's Senior hundfoder bidrar till en god fysisk kondition och friska organ, muskler och leder hos den åldrande hunden.

Hill's spannmålsfria hundfoder

Flera varianter av Hill's hundfoder är spannmålsfria. Det perfekta valet för hundar med allergi mot spannmål eller med en glutenfri diet. De spannmålsfria varianterna finns också i olika smaker och för olika hundraser.

Rörlighet / Prestanda

Hill's Healthy Mobility ger extra stöd för leder och muskler. Fodret stödjer också den fysiska hälsan hos hundar med ledproblem. Det finns också en variant för att hålla aktiva hundar på en hälsosam vikt, nämligen Perfect Weight & Active Mobility hundfoder.

Hill's Light hundfoder

Hill's Light och Hill's Perfect Weight är foder för hundar som tenderar att bli överviktiga, inklusive kastrerade hundar. Fodret främjar en god fysisk hälsa. Detta helfoder ger en exakt och balanserad mängd energi, protein och vitaminer, men med färre kalorier för att hjälpa hundar att bibehålla en hälsosam vikt. Fodret ger din hund en nöjd och mättande känsla efter måltiden.

Sensitive

Hill's Sensitive erbjuder produkter för hundar med vissa överkänsligheter. Hill's Adult Sensitive Stomach är ett helfoder för hundar med känslig mage. Hill's Adult Sensitive Skin är ett foder för hundar med känslig hud. Varianten Perfect Digestion bidrar till en hälsosam matsmältning.

Mun- och tandvård

Hill's Oral Care hjälper till att bibehålla friska tänder. Fodret reducerar plack och tandsten, ger ett bra tandskydd och bidrar till en frisk andedräkt.

Andra produkter?

För ansvarsfulla och hälsosamma hundgodis, ta en titt på sidan Hill's hundgodis. Här hittar du bland annat hypoallergena godbitar och Healthy Weight hundgodis. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.