tillbaka
Hill's Prescription Diet hundfoder

Hill's Prescription Diet hundfoder

Hill's Prescription Diet hundfoder är en serie med specialanpassade dietfoder för hundar med olika hälsoproblem. Det är kliniskt bevisat att Hill's Prescription Diet hundfoder kan bidra till att minska besvären och bidra till en god hälsa!
Läs mer ..
Hill's Prescription Diet hundfoder
Obs: Detta är veterinärfoder

Hill's Prescription Diet hundfoder

Hill's Prescription Diet hundfoder består av ett brett utbud av näringsrika produkter. Ett dietfoder kan bidra till att minska hälsoproblem hos din hund och därmed stödja din hunds hälsa och välmående. Hill's strävar efter att ständigt förbättra sina produkter. Detta görs genom att kombinera de senaste vetenskapliga upptäckterna med kunskap från olika experter.

Sortiment av Hill's Prescription Diet hundfoder

Nedan hittar du en kort översikt över olika problemområden tillsammans med ett rekommenderat Hill’s Prescription Diet hundfoder som kan hjälpa till att stödja behandlingen. Förutom torrfoder säljer Hill’s även våtfoder som passar en anpassad diet hos din fyrbenta vän. 

Leder

Hill's Prescription Diet J/D hjälper till att förbättra rörligheten i din hunds leder. Produkten innehåller den rätta balansen av hälsosamma näringsämnen och omega-3-fettsyror för att stödja lederna. J/D-sortimentet innehåller flera produkter, bland annat Reduced Calorie, Mini och Metabolic + Mobility.

Övervikt eller fetma

Övervikt är ohälsosamt och kan leda till andra sjukdomar hos din hund. Hill's Prescription Diet R/D och Hill's Prescription Diet Metabolic är innovativa produkter som hjälper din hund att gå ner i vikt och bibehålla en hälsosam vikt. Fodret finns även i en Mini-variant som är anpassat för mindre hundraser.

Allergier

Hundar kan visa allergiska reaktioner mot sitt foder eller en viss ingrediens i fodret. Ofta är kräkningar eller diarré symptom på foderallergi. Genom att använda ett foder som endast innehåller ett protein, som Hill’s Prescription Diet D/D eller ett dietfoder som Hill’s Prescription Diet Z/D, kan detta bidra till en positiv lindrig av, eller t.o.m eliminera, hundens symptom.

Mage och tarmar

Hill’s Prescription Diet I/D hjälper återhämtningen efter mag-tarmproblem. Detta dietfoder är anpassat för de tillstånd som stör hundens normala matsmältning eller som förändrar tiden det tar för mat att passera genom mag-tarmsystemet.

Urinvägar

Om din hund lider av stenar/kristaller i urinblåsan kan detta orsaka irritation. Hill's Prescription Diet C/D och U/D är speciellt framtagna för dietbehandling av besvär i urinvägarna. Detta specialfoder hjälper till att lösa upp stenar och kristaller i urinblåsan och minskar risken för återbildning.

Njurar

Det är viktigt att hunden har friska njurar eftersom njurarna avlägsnar avfallsprodukter från blodet. Hill’s Prescription Diet K/D hjälper till att behandla njursjukdomar. Fodret bidrar till att minska symptomen, förbättra livskvaliteten hos din hund samt öka hundens förväntande livslängd.

Lever

Levern spelar en viktig roll vid matsmältningen samt absorption, omvandling och lagring av näringsämnen. Hill's Prescription Diet L/D stödjer leverfunktionen och hjälper din hunds lever att återhämta sig när den inte är frisk.

Återhämtning

Hill's Prescription Diet A/D är särskilt utvecklat för hundar som behöver återhämta sig efter en sjukdom eller en större operation. Fodret stödjer immunförsvaret och främjar en hälsosam återhämtning.

Ålder

En äldre hund kan visa symptom på en åldrande hjärna, t.ex. genom oregelbundna sömnmönster, desorientering eller ouppmärksamhet. Hill’s Prescription Diet B/D hjälper till att bibehålla inlärningsförmågan och ett positivt beteende hos din åldrande hund. 

Diabetes

Hill's Prescription Diet W/D har utvecklats och skräddarsytts för att passa behoven hos hundar med diabetes. Detta dietfoder från Hill's Prescription Diet-serien hjälper till att reglera glukosnivåerna hos din hund.

Tänder

Tandproblem, så som tandsten och inflammerat tandkött, är vanligt hos många hundar. Om tandproblemen hos din hund lämnas obehandlade kan det i värsta fall leda till att hunden förlorar vissa tänder. Hill’s Prescription Diet T/D är speciellt framtaget för hundar som har problem med tänderna. 

Viktigt att veta innan du använder Hill's Prescription Diet hundfoder

Rådfråga din veterinär för att på bästa sätt kunna avgöra din hunds specifika behov samt vilken behandling din hund behöver. Vi rekommenderar alltid att du först rådfrågar din veterinär innan du bestämmer dig för att beställa en produkt från Hill’s Prescription Diet sortimentet.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.