tillbaka
Hill's Prescription Diet våtfoder hund

Hill's Prescription Diet våtfoder hund

Hill's Prescription Diet våtfoder för hund är specialfoder utvecklade för hundar som har problem med hälsan. Fodret är kliniskt bevisat att förbättra välmåendet hos din fyrbenta vän när den behöver extra stöd.
Läs mer ..
Hill's Prescription Diet våtfoder hund

Hill's Prescription Diet våtfoder för hund

Hos Hill's arbetar flera olika experter, som veterinärer och näringsfysiologer, med att utveckla det bästa fodret för hundar. Hill's Prescription Diet våtfoder för hund är särskilt framtaget för hundar som behöver lite extra stöd vid olika hälsoproblem. Baserat på vetenskaplig forskning strävar Hill's efter att erbjuda högkvalitativt foder med de bästa ingredienserna som är exakt anpassat till behoven hos hundar med kroniska eller kortvariga sjukdomar. Alla sorter av Hill's hundfoder är kliniskt testade.

Hos Brekz kan du beställa Hill's Prescription Diet våtfoder för hund billigt. Upp till 40% billigare än hos veterinären. Se vårt produktsortiment och köp det bästa hundfodret nu till de skarpaste priserna. Beställ online snabbt och enkelt!

Sortiment av Hill's Prescription Diet våtfoder för hund

Hundar kan behöva ett dietfoder av flera olika anledningar och Hill's dietfoder kan vara en lösning för din hund. För att kunna bestämma specifika näringsbehov och korrekt behandling för din hund är det nödvändigt att du först rådfrågar din veterinär. Vi rekommenderar att du endast ger din hund Hill's Prescription Diet våtfoder i samråd med en veterinär. Nedan följer en kort översikt över olika problemområden tillsammans med exempel från vårt omfattande sortiment av Hill's Prescription Diet våtfoder för hund.

Njurar

Hill's Prescription Diet K/D våtfoder har utvecklats specifikt för hundar som lider av kronisk njursvikt eller andra njursjukdomar. Fodret stödjer njurfunktionen och hjälper till att minska uremiska besvär. Kidney Care våtfoder finns i flera varianter, exempelvis en gryta med kyckling och grönsaker för kräsna hundar. Dessutom finns K/D + Mobility för hundar som, utöver njurproblem, även har problem med lederna.

Diabetes & övervikt

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management är ett våtfoder som främjar viktminskning hos överviktiga hundar samt hjälper till att bibehålla en optimal vikt. Hundar som kämpar med diabetes och/eller är mer benägna att gå upp i vikt kan hitta en lösning med hjälp av Hill's Prescription W/D Diabetes Care våtfoder på burk. Detta köttfoder har en låg sockerhalt och en optimal kombination av fibrer som hjälper till att reglera blodsockernivån hos din hund.

Lever och urinvägar

Kämpar din hund med en nedsatt leverfunktion? Hill's Prescription Diet L/D är speciellt framtaget för hundar med leversjukdomar. Fodret minimerar bland annat belastningen på levern och stimulerar levervävnaden att reparera sig själv. Hill's Prescription Diet C/D och U/D hjälper din hund om den har problem med urinvägarna, exempelvis struvitstenar.

Återhämtning

Hill's har utvecklat Prescription A/D Urgent Care speciellt för hundar som behöver extra stöd i återhämtningen efter en operation eller allvarlig sjukdom. Fodret har ett högt energiinnehåll och är fullt av lättsmälta ingredienser.

Allergier

Hundar med hudproblem och/eller miljöallergier kan ha nytta av Hill's Prescription Derm Complete. Detta välsmakande våtfoder hjälper till att minska immunsystemets reaktion på miljöallergener och kraftigt håravfall. För mag-tarm- och hudproblem som beror på foderintolerans är Hill's Prescription Z/D ett mycket bra alternativ.

Leder

Hill's Prescription Diet J/D är speciellt utvecklat för vuxna hundar med ledproblem, såsom artros, och hundar med kronisk hjärtsvikt. Detta balanserade våtfoder ger din hund alla nödvändiga näringsämnen och stöder ledernas metabolism och hjärtats funktion.

Mage och tarmar

Om din hund lider av mag- och tarmproblem finns det flera olika typer av våtfoder att välja mellan. Hill's Prescription Diet I/D innehåller näringsämnen som både är lättsmälta och som lätt absorberas för att minska problem med matsmältningen. Det finns även en speciell fettsnål variant, I/D Low Fat. Hundar som har problem med matsmältningen på grund av stress kan få hjälp av I/D Stress.

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome är framtaget med ActivBiome+ teknologi, som kliniskt har visat sig göra avföringen fastare inom 24 timmar.

Annat hundfoder?

Förutom ovanstående våtfoder för din hund finns det också ett stort utbud av Hill's Prescription Diet torrfoder. Så du kan kombinera eller växla mellan torrfoder och våtfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.