tillbaka
Royal Canin våtfoder hund

Royal Canin våtfoder hund

Royal Canin våtfoder är kompletta och välsmakande våtfoder av hög kvalitet. Deras sortiment av våtfoder passar hundar av alla raser och åldrar. Royal Canin har produkter speciellt framtagna för specifika hundraser och även ett omfattande utbud av veterinärfoder. 
Läs mer ..
Royal Canin våtfoder hund

Royal Canin våtfoder av hög kvalitet

Royal Canin våtfoder är foder som innehåller ingredienser av hög kvalitet och passar hundar av alla storlekar, raser och åldrar. Royal Canin utvecklar sina våtfoder med hjälp av flera år av vetenskapliga insikter. Detta gör det möjligt för Royal Canin att kunna tillgodose hundars specifika behov med hjälp av sina hundfoder. Royal Canin använder de högsta kvalitetsstandardena för sina ingredienser och sin slutprodukt. Du kan vara säker på att Royal Canin våtfoder alltid kommer vara av hög kvalitet!   

Royal Canin förstår att alla hundar är olika, ingen är den andra lik. Därför är varje variant skräddarsydd för de specifika behoven hos hundar i olika åldrar, raser och storlekar. För hundar med vissa hälsoproblem eller mer känsliga områden finns även speciellt utvecklade dietfoder. Din veterinär kan ofta rekommendera dessa speciella dietfoder beroende på hundens diagnos.   

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa det allra bästa våtfodret från Royal Canin online. Utforska vårt sortiment och beställ Royal Canin våtfoder nu till de skarpaste priserna!

Fördelar med Royal Canin våtfoder för hundar

  • Den höga fukthalten i våtfodret säkerställer en god vätskebalans

  • För kräsna hundar är våtfoder en positiv smakupplevelse. Konsistensen, såsen och lukten främjar aptiten

  • Royal Canin våtfoder innehåller rikligt med kostfiber som främjar matsmältningen och tarmfloran 

  • Våtfoder kan användas som en läcker omväxling till det dagliga torrfodret. En riktig godbit för din hund!

Utbud av Royal Canin våtfoder för hundar

Royal Canin har ett brett sortiment av kompletta, högkvalitativa foder för alla hundar. Sortimentet tar hänsyn till alla viktiga aspekter, som storlek, ålder, ras, livsstil, specifika behov och olika hälsotillstånd. Royal Canin delar in sina foder i 2 grupper:

Royal Canin våtfoder

Det här är helfoder för hundar i alla åldrar, storlekar och raser. Du kan enkelt hitta en variant som passar just för din hund. 

Royal Canin rasspecifikt våtfoder: Våtfoder som är skräddarsydda att passa din hunds rasspecifika behov. Foder anpassat för labradorer tar hänsyn till deras tendens att lätt utveckla övervikt och fetma, ett välkänt problem hos denna hundras. Fodret som är anpassat för shih tzu är extra mjukt och tar hänsyn till deras kräsna natur. Det finns även foder som är speciellt utvecklade för tax och chihuahua. 

Royal Canin för alla storlekar: En hunds storlek medför specifika näringsbehov. Stora hundar behöver ofta ett extra stöd för att bibehålla friska leder medans små hundar kan använda ett lättare foder. Även medelstora hundar behöver andra mänger näringsämnen än små och stora hundar. Påsarna med våtfoder är fina portioner och anpassade efter din hunds storlek. Foderpåsarna finns i storlekarna Mini, Medium och Maxi

Royal Canin efter livsfas: Hundvalpar har helt andra näringsbehov jämfört med vuxna och seniorhundar. Valpar behöver stöd under tillväxten då hjärnan, skelettet och immunförsvaret fortfarande utvecklas. Äldre hundar behöver stöd för att bibehålla sin energi och vitalitet. Vuxna hundar behöver tillräckligt med energi och vitaminer för att orka med långa promenader och en hälsosam matsmältning. Du kan vara säker på att din hund får i sig alla viktiga näringsämnen och ett optimalt stöd med Royal Canins speciellt anpassade hundfoder. 

Royal Canin Special Care: Behöver din hund ett extra stöd inom något område, men har inte fått ett specifikt hälsoproblem diagnostiserats av en veterinär? Då kan våtfodret Special Care vara något för dig och din hund. Är du osäker på ifall denna typ av foder är rätt för din hund eller om ett veterinärfoder skulle vara mer lämpligt? Då är det bäst att du först rådfrågar din veterinär. Special Care varianterna finns i Urinary Care som stödjer urinvägarna, Digestive Care som stödjer matsmältningen och Coat Care för en frisk och glänsande päls. Om din hund är stressad eller rastlös finns varianten Relax Care. Slutligen finns fodret Light Weight Care för hundar som är, eller har tendenser att bli överviktiga.   

Royal Canin veterinärfoder

Har din älskade vän problem med sina urinvägar eller en mycket känsligt mage? Royal Canin har utvecklat en speciell serie av foder, speciellt anpassad för hundar med vissa hälsoproblem. Oavsett om din hund lider av njurproblem, smärtsamma leder eller nedsatt leverfunktion, Royal Canin har ett lämpligt våtfoder för alla fyrbenta vänner. Du ger dessa veterinärfoder endast efter att du rådfrågat din veterinär. Eftersom fodren är speciellt utvecklade för att hjälpa behandlingen av olika hälsoproblem är det inte lämpligt att ge som vanligt foder till friska hundar. Rådfråga alltid din veterinär för utfodring med dessa foder. 

Royal Canin har ett speciellt Veterinary Diet våtfoder för följande hälsoproblem: Cardiac, Diabetic, Gastro Intestinal, Hepatic, Hypoallergenic, Recovery, Renal, Satiety Support, Sensitivity Control och Urinary S/O

Royal Canin Expert våtfoder

Royal Canin Expert är en serie med kompletta våtfoder för hundar med särskilda kostbehov. Royal Canin Expert rekommenderas ofta av veterinärer och bör endast ges på inrådan av en veterinär.

Mer från Royal Canin

Royal Canin våtfoder kan med fördel kombineras med Royal Canin torrfoder. En kombination av torr- och våtfoder ger din hund en välbalanserad kost och hunden får på så sätt nyttja fördelarna med båda typerna av foder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.