tillbaka
Royal Canin hundfoder

Royal Canin hundfoder

Royal Canin erbjuder ett brett sortiment hundfoder av högsta kvalitet. Från Royal Canin valpfoder till Royal Canin seniorfoder, Brekz erbjuder en passande variant för alla fyrbenta vänner!
Läs mer ..
Royal Canin hundfoder

Royal Canin hundfoder: Kvalitet på högsta nivå

Hundfoder från Royal Canin är av utmärkt kvalitet. Royal Canin har ett nära samarbete med veterinäruniversitet, uppfödare och veterinärer för att bibehålla och förbättra hundars hälsa. De har utvecklat skräddarsydda hundfoder i över 50 år, för de vet att alla våra fyrbenta vänner är olika. Genom åren har Royal Canin lärt sig mycket om våra husdjurs preferenser och vanor. De vet bättre än någon annan vad våra husdjur behöver för att hålla sig friska. Tack vare en toppmodern produktionsmetod och genom att använda sig av de bästa ingredienserna levererar Royal Canin hundfoder av högsta kvalitet!

Hos Brekz kan du beställa hundmat från Royal Canin online till ett billigt pris. Utforska vårt sortiment och köp Royal Canin till de bästa priserna. Snabb och enkel beställning!

Vilket foder från Royal Canin passar bäst till din hund?

Royal Canin erbjuder ett brett sortiment av kompletta, högkvalitativa hundfoder för alla typer av hundar. Deras sortiment tar hänsyn till alla viktiga aspekter: storlek, ålder, ras, livsstil, specifika behov och olika förutsättningar. Royal Canin delar in fodren i två grupper:

Veterinärprodukter består av specialfoder framtagna för hundar med vissa tillstånd och specifika behov, exempelvis för problem med njurar eller urinvägar. Dessa fodervarianter har tagits fram i samarbete med universitet och veterinärer. På vår sida Royal Canin Veterinärfoder hittar du produkter som uppfyller specifika näringsbehov hos sjuka eller tillfrisknande hundar. En annan linje av specialfoder är Royal Canin Expert hundfoder. Detta är komplett hundfoder, utvecklat för hundar med hälsorisker. Den här typen av foder kan rekommenderas av veterinärer att ge till din fyrbenta vän i förebyggande syfte. Exempelvis finns Expert Neutered för att förebygga övervikt eller Expert Dental som hjälper till att minska risken för tandproblem.

Konsumentprodukter är komplett foder för hundar i alla åldrar, storlekar och raser. På vår sida Royal Canin Rasfoder hittar du foder från Royal Canin som är framtaget för rasspecifika behov. Du hittar bland annat mat som är speciellt framtagen för Labradorer, Chihuahua och Schäfer. Om du är ute efter en allmän kost av hög kvalitet kan du enkelt söka efter storleken på din fyrbenta vän. Nedan hittar du en kort översikt över utbudet.

Royal Canin Size hundfoder sortiment

Det är viktigt att din hund får rätt näring som är optimalt anpassad efter hundens ålder och storlek. Exempelvis har en Chihuahua andra näringsbehov än en Malinois. Precis som en valp har ett annat energibehov än en seniorhund. Ett exempel från Royal Canins Size-utbud är Royal Canin X-Small Puppy valpfoder som är speciellt utvecklat för valpar av mycket små hundraser, med en vuxenvikt på upp till 4 kg. En annan produkt ur vårt sortiment är Royal Canin Giant Adult hundfoder som är utvecklat för vuxna hundar med en vikt på över 45 kg. För hundar i de här större storlekarna är det viktigt att de får i sig rätt näring som stödjer deras ben och leder. Hundfoder från Royal Canin finns i storlekarna X-Small, Mini, Medium, Maxi och Giant och finns för alla åldrar.

  • Valp och Junior: Detta foder är särskilt utformat för att stärka det naturliga försvaret, stimulera en hälsosam tillväxt och utvecklingen av din valps matsmältningssystem.
  • Vuxen: Skräddarsydda foder utvecklade för att möta de specifika näringsbehoven hos din vuxna hund.
  • Åldrande: Särskilt utformat hundfoder för den åldrande hundens specifika behov. Under kategorin valpfoder hittar du även Royal Canin Starter Mother and Babydog, specialfoder för digivande tikar och deras valpar.

Royal Canin Care

Royal Canins Size hundfodersortiment inkluderar också speciellt framtaget hundfoder för vuxna och seniorhundar med fokus på specifika hälsomål. Exempelvis finns Digestive Care för hundar med känslig matsmältning och Dermacomfort för hundar med känslig hud. Dessutom erbjuds foder som främjar en hälsosam vikt, starka tänder, smidiga leder och en glänsande, välmående päls.

Mer hundfoder från Royal Canin

Utöver det stora utbudet av torrfoder erbjuder Royal Canin även våtfoder av hög kvalitet. Kolla in sidan för Royal Canins våtfoder och se vårt breda sortiment!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.