tillbaka
Royal Canin Veterinary våtfoder hund

Royal Canin Veterinary våtfoder hund

Lider din hund av hälsoproblem? Royal Canin Veterinary våtfoder har utvecklats i samarbete med veterinärer för att stödja hundar med hälsoproblem.
Läs mer ..
Royal Canin Veterinary våtfoder hund

Royal Canin Veterinär våtmat hund

Varje hund är annorlunda. Kroppens uppbygnad och mottagligheten för sjukdomar kan skilja sig mycket från en hund till en annan. När din hund kämpar med ett hälsoproblem är det extra viktigt att de får i sig rätt näring. Royal Canin har utvecklat ett antal våtfoder för hundar tillsammans med veterinärer. Nedan hittar du en kort förklaring av utbudet av Royal Canin Veterinary Diet våtmat. Produkter som alla uppfyller specifika behov hos hundar med hälsoproblem.

På Brekz kan du beställa Royal Canin Veterinary våtfoder till hundenbilligt. Se vårt sortiment och köp den bästa hundmaten från Royal Canin till de bästa priserna. Beställs enkelt och snabbt online!

Sortiment Royal Canin Veterinär våtfoder

Puppy

Matsmältningen hos unga valpar utvecklas fortfarande och kan därför vara mycket känslig. Om din valps mag-tarmkanal kan behöva lite extra hjälp kan Royal Canin Gastrointestinal Puppy hjälpa till. Denna välsmakande våtmat har utvecklats speciellt för att stödja matsmältningen hos växande valpar upp till 12 månader.

Cardiac

Royal Canin Veterinary Cardiac konserverad hundmat har utvecklats speciellt för hundar med hjärtsjukdom. Detta dietfoder har ett minskat fosfor- och saltinnehåll, vilket belastar din hunds njur- och hjärtfunktioner mindre. Den är lämplig för hundar av alla raser.

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diabetic Special våtfoder hjälper till att stabilisera blodsockernivån hos hundar med diabetes. Detta specialutvecklade våtfoder hjälper till att skydda brosket och stimulerar en mättnadskänsla. Dessutom har den ett lågt kaloriinnehåll, vilket hjälper till med effektiv viktminskning.

Renal

För hundar med nedsatt njurfunktion har Royal Canin veterinärmedicinsk mat som stöder njurfunktionen. Den har ett lågt fosforinnehåll och innehåller högkvalitativt protein. Denna mat finns i påsar eller burkar och även i flytande form.

Hepatic

Om din hund har nedsatt leverfunktion är stabilisering och återhämtning av levern naturligtvis extra viktigt. Royal Canin Veterinary Hepatisk konserverad hundmat har utvecklats speciellt för hundar med leversjukdom. Den innehåller ett högt energiinnehåll och de speciellt utvalda antioxidanterna bromsar skadorna på leverceller.

Urinary

För hundar med urinvägsproblem erbjuder Brekz ett antal typer av Royal Canin Urinary S/O-dietmat, som säkerställer god vätskeabsorption och stöder njurfunktionen. Produkterna syftar till att begränsa bildandet av blås- eller njursten.

Gastrointestinal

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal Low Fat ger stöd till hundar med matsmältningsproblem och gastrointestinala störningar. Den speciella kompositionen stimulerar aptiten och hjälper till att återställa din hunds tarmflora. I sortimentet finns även fettreducerat våtfoder och flytande dietfoder som kan användas med sond.

Allergenic of Sensitivity

Royal Canin Veterinary Hypoallergenic våtfoder har utvecklats speciellt för att minska intoleranser mot vissa näringsämnen. Det främjar också hälsan hos hud, kappa och tarmar. Om din hund lider av matintolerans eller allergi är Royal Canin Sensitivity Control Duck &; Rice hundmat eller Royal Canin Veterinary Sensitivity Control kyckling & ris våtfoder en bra lösning. Denna dietmat minskar risken för allergiska reaktioner, främjar matsmältningen och innehåller en unik proteinkälla.

Övervikt

För hundar med (Tendens för) övervikt är Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management idealisk. På grund av en unik kombination av kostfiber har din hund en minskad känsla av hunger, vilket gör honom mindre benägen att tigga. Den är berikad med mineraler och vitaminer och innehåller alla näringsämnen din hund behöver. På så sätt kan du ge det under en längre tid, för att hålla din hund på en hälsosam vikt även efter att ha gått ner i vikt.

Återhämtning

Om din hund återhämtar sig från operation eller sjukdom kan en bra kostdiet påskynda återhämtningsprocessen. Därför har Royal Canin Veterinary Diet Recovery våtfoder utvecklats, i flytande form och konserver. Det skyddar friska celler och vävnader och har ett högt energiinnehåll.

Viktigt för användning av Royal Canin Veterinary våt hundmat 

Varje hund med hälsoproblem har olika behov. Det är därför mycket viktigt att du först rådgör med din veterinär vilken behandling och vilket dietfoder som är lämpligt för din hund. Dessutom är det lämpligt att regelbundet ta din hund med hälsoproblem till veterinären för en kontroll. Vi råder dig att kontakta din veterinär omedelbart om din hunds hälsa försämras under eller efter en period när du ger honom eller har gett honom dietmat.

Annan produkt?

Förutom Royal Canin Veterinary våtfoder kan du också ta en titt på torrfoder från Royal Canin Veterinary Diet hundfoder.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.