tillbaka
Brekz våtfoder hund

Brekz våtfoder hund

Letar du efter ett utsökt våtfoder för din fyrbenta vän som endast innehåller högkvalitativa ingredienser? Beställ Brekz våtfoder hund snabbt och enkelt online och skäm bort din fyrbenta vän med en välsmakande, komplett måltid.
Läs mer ..
Brekz våtfoder hund

Brekz våtfoder hund

Våtfoder finns i olika smaker och texturer och har flera fördelar. Beroende på våtfodrets sammansättning säkerställer våtfoder till exempel bättre vätskeabsorption och kan även vara ett bra alternativ för hundar som har svårt att tugga hårda torrfoder. De olika smakerna ger stor variation och - tillsammans med den attraktiva lukten - stimulerar de hundens aptit. Du kan också perfekt kombinera eller variera våtfoder med ett torrfoder. Håll ett öga på kaloriintaget och anpassa de dagliga mängderna därefter.

Sortiment av Brekz våtfoder hund

Sortimentet av Brekz våtfoder hund består av en mängd olika hundkorvar. Brekz spannmålsfria korvar är en naturlig måltid för din hund som endast innehåller högkvalitativa ingredienser. Korvarna består av minst 90 % kött (eller 60 % kött + 30 % fisk) och är helt spannmålsfria. De spannmålsfria korvarna innehåller inga tillsatta artificiella aromer, färgämnen eller smakämnen.

Brekz spannmålsfria korvar är lämpliga för hundar i alla åldrar och kan ges som huvudmål eller som ett välsmakande mellanmål. Naturligtvis kan de också kombineras med torrfoder. Förutom den höga kötthalten innehåller korvarna en liten mängd rismjöl och sjögräs. Rismjöl ger korven en bunden struktur utan att påverka smaken. Sjögräs innehåller vitaminer och mineraler och bidrar till en hälsosam matsmältning och en frisk hud och päls. De är förpackade som rullar (600 g) och är hållbara, så de är också perfekta att ta med på resan eller på semestern.

Brekz spannmålsfria korvar finns i de läckra smakerna kyckling, lax + kyckling, nötkött + kyckling eller lamm + kyckling. Kan du inte bestämma dig? Då kan du beställa Brekz spannmålsfria hundkorvar provpaket så att din hund kan prova på alla de utsökta smakerna. 

Annan produkt?

Letar du efter läckra Premium-snacks från Brekz? Ta då en titt på vårt breda utbud av olika Brekz Premium hundgodis. Kolla även in sidorna med alla våra hundgodis och hundmat för de kompletta sortimenten. 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.