tillbaka
Brekz våtfoder hund

Brekz våtfoder hund

Letar du efter en utsökt våtmat till din fyrbenta vän med endast högkvalitativa ingredienser? Beställ Brekz våtmat snabbt och behandla din fyrbenta vän till en god, komplett måltid.
Läs mer ..
Brekz våtfoder hund

Brekz våtmat för hunden

Våtmat finns i olika smaker och texturer och har flera fördelar. Till exempel, beroende på kompositionen, säkerställer våtfoder bättre fuktabsorption och kan vara ett bra alternativ för hundar som har svårt att tugga hård kibble. De olika smakerna ger tillräckligt med variation och - tillsammans med den attraktiva lukten - stimulerar hundens aptit. Du kan också kombinera våtmat eller byta ut den med torrfoder. Var uppmärksam på kaloriintaget och samordna de dagliga mängderna.

Sortiment Brekz våtmat

Brekz våtfoder består av en serie hundkorvar. Brekz spannmålsfri korv är en naturlig måltid för din hund som endast innehåller högkvalitativa ingredienser. Korvarna består av minst 90% kött (eller 60% kött + 30% fisk) och är helt spannmålsfria. De spannmålsfria korvarna innehåller inga tillsatta konstgjorda dofter, färger och smaker.

Brekz spannmålsfria korvar är lämpliga för hundar i alla åldrar och kan ges som huvudmåltid eller som ett gott mellanmål. De kan naturligtvis också kombineras med torrfoder. Förutom den höga köttprocenten innehåller korvarna lite rismjöl och tång. Rismjöl ger en bunden struktur av korven utan att påverka smaken. Tång innehåller vitaminer och mineraler och bidrar till hälsosam matsmältning och en frisk hud och päls. De är förpackade som en köttrulle (600 gram) och de är hyllstabila, så de är också perfekta att ta med dig på vägen eller på semestern.

Brekz spannmålsfria korvar finns i de läckra smakerna kyckling, lax + kyckling, nötkött + kyckling eller lamm + kyckling. Du kan beställa Brekz spannmålsfria korvprovpaket om du först vill prova på de olika sorterna. Är din fyrbenta vän galen i alla sorter och vill du regelbundet kunna växla mellan de olika smakerna? Beställ då Brekz spannmålsfria korvrabattpaket. Detta innehåller 4 x 4 korvar, så att du regelbundet kan servera din fyrbenta vän en annan måltid.

Annan produkt?

Letar du efter läckra Premium-snacks från Brekz? Ta då en titt på vårt breda utbud av olika Brekz hundsnacks. Kolla in sidan med alla våra hundsnacks och hundmat för hela sortimentet.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.