tillbaka
Royal Canin Expert våtfoder hund

Royal Canin Expert våtfoder hund

Royal Canin Expert våtfoder för hundar är en serie med kompletta våtfoder för hundar med specifika behov. Du kan köpa dessa våtfoder enkelt och billigt online hos Brekz. 
Läs mer ..
Royal Canin Expert våtfoder hund

Royal Canin Expert våtfoder för hundar

Royal Canin Expert våtfoder för hundar är en foderserie från Royal Canin med komplett våtfoder för hundar som har specifika kostbehov. Fodrens sammansättning är baserad på vetenskaplig forskning. Utfodring med Royal Canin Expert hundfoder rekommenderas ofta av veterinärer. Observera att du endast bör ge Expert foder, precis som med Veterinary foder, efter råd från din hunds veterinär.  

Du kan köpa det läckraste våtfodret för hundar enkelt och billigt hos Brekz. Spara upp till 40% och fodret levereras snabbt hem till dig. Utforska vårt sortiment eller beställ Royal Canin Expert våtfoder nu till de skarpaste priserna! 

Royal Canin, autentiskt hundfoder

Royal Canin har tillverkat hundfoder av hög kvalitet sedan 1968. Royal Canin grundades av den franske veterinären Jean Cathary. I sin praktik såg han regelbundet djur med bland annat hudproblem, fetma och foderallergi. Jean Cathary började utveckla hypoallergen djurmat från sin egen praktik för att kunna hjälpa dessa djur på ett bättre sätt. Detta la grunden för vetenskaplig forskning för att få en förståelse för våra husdjurs olika behov.  

Varje hund är unik och alla hundar förtjänar att vara lyckliga. Därför är det viktigt att vi ger hundarna rätt näring. För att kunna ge hundar rätt näring har flera specifikt inriktade foderserier utvecklats, varav Expert är en av dem. Royal Canin Expert våtfoder är dietfoder av hög kvalitet som är speciellt framtaget för att stödja hundar när de behöver lite extra hjälp. 

Utbud av Royal Canin Expert våtfoder för hundar

När vuxna hundar kastreras kan deras näringsbehov ofta förändras. Kastrerade hundar behöver ofta mindre energi men har fortfarande samma (eller till och med en högre) aptit. Royal Canin Expert Neutered Adult har en justerad energinivå som hjälper din hund att bibehålla en hälsosam vikt efter kastreringen.

För vuxna hundar som behöver ett extra stöd vid hudproblem finns Royal Canin Expert Adult. Denna fodervariant innehåller ämnen som hjälper till att hålla din hunds hud, päls och matsmältningssystem friska. Dessutom bidrar detta våtfoder till friska urinvägar genom att hundens urin blir mindre koncentrerat.

Royal Canin Expert Mature Consult Loaf är ett utsökt våtfoder som är anpassat för äldre hundar. Fodrets sammansättning är speciellt framtagen för att stödja din äldre hunds vitalitet.

Hållbarheten för Royal Canin Expert våtfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen. 

Hos Brekz hittar du ofta bra erbjudanden för Royal Canin Expert våtfoder för hundar. Spana in vår hemsida regelbundet för att inte missa några erbjudanden! 

Annat foder från Royal Canin?

Royal Canin Expert våtfoder passar utmärkt att kombinera med Royal Canin Expert torrfoder

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.