tillbaka
Royal Canin Expert hundfoder

Royal Canin Expert hundfoder

Royal Canin Expert hundfoder är dietfoder som är speciellt framtagna för hundar med vissa hälsoproblem. Fodren är lämpliga för hundar i alla åldrar. Du kan alltid beställa foder billigt hos Brekz!
Läs mer ..
Royal Canin Expert hundfoder

Royal Canin Expert hundfoder

Royal Canin Expert hundfoder är en foderserie med kompletta dietfoder, specifiks anpassade för hundar som löper större risk att drabbas av vissa hälsoproblem. Din veterinär ger ofta råd om det mest lämpliga fodret för din hunds specifika behov. Expert fodren är särskilt inriktade på att stödja hundar som har kastrerats, som kämpar med tandproblem eller med (tillfällig) stress. 

Hälsorisker där Royal Canin Expert hundfoder kan vara en lösning

  • Känslig matsmältning

  • Känsliga ben och leder

  • Känslighet för dålig mun- och tandhygien

  • Känslig hud

  • Tendens att bli överviktig

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Royal Canin hundfoder online. Titta igenom vårt sortiment eller beställ Royal Canin Expert hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Utbud av Royal Canin Expert hundfoder

Hos Brekz kan du välja mellan olika typer av Royal Canin Expert hundfoder. Du hittar en lämplig variant för hundar i alla olika storlekar. Tänk på att detta foder är ett specialfoder. Det rekommenderas att endast ge dietfoder i samråd med, eller på inrådan av, din veterinär.

Royal Canin Expert

Detta är ett specialfoder av hög kvalitet som finns i en variant för små, medelstora, och stora hundar. Detta torrfoder har en specifik struktur och näringsämnen som bidrar till friska tänder. Matsmältningssystemet får extra stöd och fodret hjälper också till att hålla urinvägarna friska.

Expert Neutered

Expert Neutered är för unga, små, medelstora och stora hundar. Det är ett högkvalitativt helfoder särskilt avsett för kastrerade och steriliserade hundar. Fodret hjälper till att bibehålla en hälsosam vikt. Fodret är även berikat med kostfiber som ger en ökad mättnadskänsla och främjar en hälsosam matsmältning.

Royal Canin Expert Calm

Royal Canin Expert Calm är särskilt avsett för hundar som upplever mycket spänningar eller stress. Stress kan leda till att hundar utvecklar olika besvär. Detta hundfoder har en lugnande effekt tack vare alfa-casozepin och L-tryptofan. Tack vare den lättsmälta formeln med probiotika får din hunds matsmältning ett extra stöd. Stress påverkar ofta huden och pälsen och denna variant av torrfoder bidrar även till en hälsosam naturlig hudbarriär för en optimal hudhälsa.  

Royal Canin Expert Dental

Dental-varianten av Royal Canin Expert är ett högkvalitativt helfoder som har en rengörande effekt på tänderna. Tänderna rengörs medans hunden tuggar. Detta foder hjälper även till att minska risken för framtida tandproblem och har en stödjande effekt på urinvägarna.

Expert Mature Consult

Äldre hundar har sina egna speciella behov. Här skiljer Expert Nutrition mellan små, medelstora och stora hundar. Foderbitarna i Expert Mature Consult stödjer din seniorhund när den blir äldre. Fodret hjälper till att förebygga inflammatoriska reaktioner i kroppen. Dessutom bidrar fodret till att fördröja cellernas åldrande. Lederna hos äldre hundar har varit med om många äventyr, detta foder ger ett extra stöd vid besvär som beror på slitage. 

Ander varianten van Royal Canin

Visste du att Brekz har regelbundna erbjudanden på hundfoder från Royal Canin? Royal Canin har ett mycket brett sortiment av hundfoder och du hittar alla varianter på Royal Canins sida.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.