tillbaka
Provförpackning hund

Provförpackning hund

Med en provförpackning för hund kan du och din hund, på ett enkelt och billigt sätt, testa olika märken med hundmat och hundgodis för att hitta det som passar er bäst!
Läs mer ..
Provförpackning hund

Provförpackning för hund

Tycker du också att det är svårt att välja det bästa hundfodret till din hund? Låt din hund välja själv! Med en provförpackning med olika typer av hundmat kan du enkelt upptäcka vilken variant som är din fyrbenta väns favorit. Provförpackningar är ett perfekt sätt att bekanta sig med olika smaker och märken.

Det är alltid roligt och spännande att prova nya saker. Det är även roligt för din hund att variera sig och upptäcka nya smaker och konsistenser av både mat och godis. Om du inte vet exakt vad din hund gillar eller om du inte känner till vissa produkter kan det vara ett svårt val att köpa en stor förpackning direkt ifall din hund inte tycker om det. Då kommer du plötsligt att stå med en stor mängd hundgodis eller mat som din hund inte äter. Av den anledningen är det perfekt att först testa provförpackningar. De är mindre förpackningar med alla olika sorter som låter dig lära känna produkterna på ett smidigt sätt. Naturligtvis kan du även köpa en provförpackning för din hund även om du redan är bekant med produkterna. Du får ett välsmakande och varierat paket till ett förmånligt pris.

Fördelar med provförpackning för hund

  • Billigt sätt att upptäcka nya smaker

  • Flera olika smaker i en förpackning

  • Variation för hunden

  • Lätt att prova och testa sig fram

Testa nya sorters hundgodis och nya smaker av hundmat med en provförpackning för hund. Ett billigt sätt att prova nya sorter och smaker. Hos Brekz kan du beställa de godaste provförpackningarna billigt online.

Sortiment av provförpackning för hund

Hos Brekz hittar du provförpackningar med hundmat och hundgodis. Nedan kan du se korta beskrivningar av vad du kan förvänta dig av de olika provförpackningarna.

Hundfoder

Seberus: Provförpackning med Seberus hundfoder är ett perfekt sätt att utforska vad din hunds favorit är. Seberus hundfoder är ett naturligt premiumfoder som är mycket rikt på kyckling, lamm eller lax. Det finns också en variant med potatis för extra energi. Seberus är lämpligt för alla vuxna hundar. Seberus hundfoder är spannmålsfritt, vilket gör det särskilt lämpligt för hundar som lider av foderkänslighet. Seberus hundfoder finns exklusivt tillgängligt hos Brekz. I provförpackningen hittar du en 1 kg-påse med alla sorters foder i Seberus utbud. 

Lukos: I den prisvärda provförpackning Lukos Premium hundfoder hittar du foder som är skräddarsytt för din hund. Det finns tre olika provförpackningar att välja mellan, en förpackning för medelstora hundar, en för stora hundar och en för seniorhundar. Lukos hundfoder är ett lättsmält foder av hög kvalitet som innehåller vegetabiliska omega 3-fettsyror som främjar din hunds hud och päls. Mineraler och naturliga vitaminer, som A-vitamin och vitamin D3, tillsätts i alla hundfoder från Lukos. I förpackningarna hittar du två smaker, deras vanliga foder och varianten med lamm och ris. Lukos hundfoder finns exklusivt tillgängligt hos Brekz.

Brekz: Med Brekz spannmålsfria hundkorvar provförpackning behöver du inte längre välja bland de olika goda smakerna! I provpaketet hittar du Brekz spannmålsfria hundkorvar i smakerna kyckling, nötkött, lamm och lax. Dessa oemotståndligt goda, hållbara hundkorvarna är spannmålsfria och tillverkade av minst 92 % färskt kött. Hundkorvarna innehåller endast de bästa ingredienserna av kött och/eller fisk som även skulle ha varit lämplig för mänsklig konsumtion. Brekz spannmålsfria hundkorvar är lämpliga för alla hundar, oavsett storlek, ålder och ras. Korvarna är helt spannmåls- och glutenfria och innehåller inga lukt-, färg- eller smakämnen. Du kan ge denna välsmakande hundkorven som ett komplett hundfoder, i kombination med torrfoder eller som ett läckert mellanmål.

Hundgodis

Seberus: Blandförpackning med Seberus spannmålsfria hundgodis består av följande varianter av spannmålsfritt hundgodis: Rondos, Trainermix, Vaniljdroppar och Yum Balls. Provförpackningen består av en 500 grams påse av varje sort. Du kan enkelt variera och överraska din hund med ett nytt, utsökts godis varje gång. Läckra som mellanmål eller som belöning vid t.ex. träning.

Brekz hundgodis: Är din hund en riktig gourmet? Med Brekz Premium hundgodis kommer du alltid göra rätt val! Med läckra hundkex, nyttigt belöningsgodis, tuggben och andra naturliga tuggprodukter erbjuder Brekz ett eget sortiment av oemotståndligt hundgodis för alla hundar. För en oändlig variation av alla dessa godbitar kan du beställa Brekz provförpackning med hundgodis. 

Beställ från Brekz

Du kan beställa de godaste provförpackningarna med hundmat och hundgodis billigt och enkelt online hos Brekz. Beställningar från 495 SEK levereras utan extra kostnad direkt hem till dig.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.