tillbaka
Hundens Apotek
Nedan hittar du en fullständig översikt över hundens apotek med utsökta dietfoder och hundgodis för alla typer av tillstånd och situationer. 
Läs mer ..
Hundens Apotek

Hundens apotek - allt för din hunds hälsa

Hundens apotek hos Brekz är platsen där du kan hitta allt du behöver för att hålla din hund frisk och glad. Vi säljer bland annat speciella dietfoder och hundgodis som hjälper din hund att bekämpa och lindra symptomen från olika hälsoproblem. Tack vare vårt breda sortiment hittar du alltid rätt hälsoprodukter för din hund. Beställ dina produkter enkelt och billigt på vår hemsida!  

Du kan enkelt beställa de bästa hälsoprodukterna för din hund från vårt hundapotek. Vi har dessutom regelbundet specialerbjudanden på olika produkter i hundens apotek. 

Sortiment i hundens apotek

Naturligtvis vill du att din hund ska vara hälsosam, energisk och i bra form. Därför är det viktigt att du regelbundet kontrollerar din hund eller låter din veterinär kontrollera din hund för sjukdomar och (mindre) hälsoproblem. Det är också viktigt att du vet hur du kan förhindra vissa sjukdomar genom att förebyggande behandla din hund. Detta inkluderar mask, loppor och sjukdomar som orsakas av fästingar. I vårt produktsortiment hittar du olika typer av produkter för att underlätta återhämtning och för att hålla din hund i toppform. Nedan har vi lyft fram några kategorier för dig. För med detaljerad information, besök kategorierna i hundens apotek och kolla in det kompletta utbudet. 

Dietfoder

Bra foder är kanske det viktigaste du kan göra för att hålla din hund frisk och vältränad. Felaktig näring kan leda till att din hund lider av exempelvis övervikt, dålig matsmältning eller hudproblem. Ett anpassat foder är i många fall en bra behandling för dessa besvär. Brekz erbjuder bland annat speciella foder för hundar med matallergier, foder för hundar som har kastrerats eller är överviktiga samt foder för hundar med njurproblem. Vi säljer även foder för hundar med hud- och pälsproblem samt foder som ger ett extra stöd till din hunds ben och leder.

Tandvård

När din hund blir äldre är det mer sannolikt att tänderna drabbas av plack och tandsten. Din hund kan lida mycket av detta. Men även för unga och vuxna hundar kan det vara klokt att vara extra uppmärksam på deras tänder. Hos Brekz hittar du flera olika tandvårdsprodukter för hundar. Med dessa kan du hålla din hunds tänder friska och förebygga problem.

Letar du efter andra produkter för din hund?

Letar du efter andra produkter för din hund? Kanske läckra godis eller roliga leksaker? Ta då en titt på sidan med alla produkter för hundar.  

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.