tillbaka
Tandvård för hund

Tandvård för hund

En god munhygien hos din hund bidrar till att minska risken för tandproblem. Produkter anpassade för tandvård för hundar bidrar till starka, rena och friska tänder. I sortimentet hittar du flera olika tandvårdsprodukter för hundar.
Läs mer ..
Tandvård för hund

Tandvård för hundar

En god tandvård för hundar bidrar inte bara till en frisk andedräkt utan minskar även risken för att hundar utvecklar problem med tänderna. Problem med tänderna kan vara en stor anledning till smärta och irritation hos hundar. Regelbundna besök hos veterinären kan bli en konsekvens som varken gör hund eller ägare glad. Om problemen inte åtgärdas kan de leda till ytterligare hälsoproblem, t.ex. inflammation. Att förebygga är bättre än att bota!

Lyckligtvis kan vi som hundägare bidra till god tandvård för hundar. Plack och tandsten är de största bovarna vad gäller tandproblem. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av produkter som hjälper till att minska plack och som hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten.

OBS: Om din hund lider av en allvarlig form av tandsten eller andra allvarliga tandproblem är det nödvändigt med ett besök hos veterinären.

Hos Brekz kan du beställa billiga tandvårdsprodukter för hundar. Se vårt utbud av tandvårdsprodukter och handla de bästa produkterna till de skarpaste priserna. Beställ snabbt och enkelt online!

Sortiment av tandvård för hundar

Nedan följer en kort översikt över vårt utbud. Vi uppdaterar och utökar regelbundet vårt utbud. Här kommer du snart att kunna hitta många fler tandvårdsprodukter för hundar, som exempelvis dental sticks, kosttillskott samt tandborstar och andra tillbehör.

Specialfoder

Ett annat sätt att bidra till bättre tandvård för din hund är med hjälp av specialfoder. Exempelvis finns Royal Canin Expert Dental Small Dogs hundfoder som är ett specialfoder för små hundraser. Din hund kan njuta av sin dagliga portion med mat och samtidigt får hundens tänder ett extra stöd. Hill's Prescription Diet T/D Dental Care hundfoder bidrar också till en god munhälsa.

Annan produkt?

Letar du efter andra produkter för din hund? Ta då en titt på vårt online hundapotek.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.