Betala via banköverföring

Om du vill använda banköverföring, välj banköverföring under det andra steget i beställningsprocessen, där det anges betalningsmetod. När du bekräftar detta genom att trycka på den gula knappen Att betala kommer du till sidan för vår betalningspartner Docdata. På denna sida ser du betalningsuppgifterna.

Vänligen använd rätt kontonummer. Detta kontonummer kommer att skickas till dig via e-post. Avsändaren av detta meddelande är vår betalningspartner Foundation Docdata Payments. Det är möjligt att detta e-postmeddelande hamnar i din skräppostlåda.

Det är viktigt att du anger betalningsreferensen korrekt. Om betalningsreferensen är felaktigt ifylld eller saknas kommer vi inte att kunna behandla din beställning och beloppet kan komma att returneras till dig. Som standard kommer du också att få betalningsreferensuppgifterna via e-post (se rutan Skicka mig dessa instruktioner). När du har slutfört denna process klickar du på Fortsätt och du kommer tillbaka till vår webbplats. Då har din beställning genomförts.

Vänligen observera! Om du väljer betalningsmetoden Banköverföring skickas din beställning när vi har mottagit din banköverföring. Detta kan påverka leveranstiden.

Vi ber dig att överföra det exakta beloppet till kontot hos vår betalningspartner Docdata.

Det är viktigt att du fyller i betalningen korrekt. Om betalningsuppgifterna är felaktigt angivna eller saknas är vi tvungna att betrakta din beställning som ej slutförd.

Observera: om du väljer att betala i förskott kommer din beställning inte att skickas förrän vi har mottagit pengarna från din banköverföring!


Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.