Bosch hundfoder

Bosch hundfoder

Bosch har tillverkat högkvalitativt och naturligt hundfoder i över 60 år. Kolla in alla de goda sorterna och beställ dem billigt och enkelt hos Brekz.
Läs mer ..
Bosch hundfoder

Bosch hundfoder

Bosch hundfoder har tillverkats i över 60 år av ett passionerat och certifierat familjeföretag. Fodret innehåller en hög andel färskt kött, så de flesta hundar älskar det! Bosch hundfoder tillverkas av naturliga råvaror. Det innehåller inga kemiska tillsatser som färgämnen, aromer eller smakämnen. Dessutom tar Bosch hänsyn till miljön under produktionen. Foderbitarna innehåller inget vete och har en hög acceptansnivå hos hundar, samt ett högt näringsvärde. Med en balanserad sammansättning bidrar fodret till en kompakt avföring och en hälsosam matsmältning.

Receptet på hundfoder från Bosch är baserat på omfattande vetenskaplig forskning. Resultatet är en balanserad diet som perfekt uppfyller din hunds näringsbehov. Det finns olika varianter beroende på hundens fas i livet, storlek och/eller livsstil. Tack vare dessa olika varianter finns det alltid ett foder som passar din hunds specifika behov, oavsett om det är en valp under utveckling, en lugn senior eller en nyfiken, aktiv hund.

Fördelar med Bosch hundfoder

  • Högt köttinnehåll
  • Innehåller inget vete
  • Endast naturliga ingredienser: inga tillsatta färgämnen, aromer eller smakämnen
  • Recept baserade på vetenskapliga insikter
  • Hälsosamt och mycket gott!

Du kan enkelt och billigt beställa hundfoder från Bosch online hos Brekz. Du får gratis frakt på beställningar från 495 SEK.

Bosch sortiment av hundfoder

Har du svårt att välja den bästa sorten av hundfoder? Vi kommer kortfattat att nämna de olika alternativen för att göra valet lite enklare.

Valp och junior

Valpar och unga hundar behöver mycket energi för att växa ordentligt. Valpfoder är anpassat till behoven hos unga hundar under deras utveckling. Fodret innehåller mer energi och mer protein jämfört med foder för vuxna hundar. Mängden kalcium och fosfor i valpfoder har justerats för att på ett optimalt sätt bidra till din valps tillväxt och utveckling. Bosch valpfoder skiljer mellan valpar och unga hundar av stora raser (Maxi), medelstora raser (Medium) och små raser (Mini). För små hundraser finns Bosch Mini Junior hundfoder, som har en mindre storlek på foderbitarna. Fodret innehåller omega 3-fettsyror som bidrar till en frisk hud och päls, det är spannmålsfritt och innehåller prebiotika som hjälper till att hålla tarmen frisk. Chondroitin och glukosamin har tillsatts för en hälsosam utveckling av leder och skelett. För valpar med överkänslig matsmältning eller foderkänslighet finns Bosch Junior Lamm & Ris-variant. Detta torrfoder är extra lättsmält.

Vuxen/Adult

Lamm och ris: Detta vetefria foder är lämpligt för hundar som är mer känsliga för vissa livsmedel.

Anka & ris: Detta hundfoder är perfekt för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Denna variant innehåller rikligt med färsk anka, kompletterat med ris. Anka är en bra proteinkälla.

Fisk & potatis: Detta kompletta foder är rikt på animaliska proteiner från fisk och fågel. Tack vare att potatismjöl ersätter vete är fodret mycket lättsmält.

Fågel & hirs: Välsmakande vetefritt foder med färskt fågelkött som passar alla typer av hundar.

Lax & potatis: Lämpligt för alla vuxna hundar, även de med foderkänslighet. Innehåller även grönläppad mussla som ger ett extra stöd för lederna.

Light: Speciellt foder för hundar som är överviktiga eller tenderar att utveckla fetma. Fodret innehåller mindre fett och är mycket lättsmält.

Special Light: Detta torrfoder är avsett för vuxna hundar av alla raser som har njur- och leverproblem. Hundar med dessa problem behöver ett specialfoder för att minska belastningen på de drabbade organen och för att minska mängden avfallsprodukter. När njurarna och levern inte fungerar som de ska kan det leda till en uppbyggnad av avfallsprodukter i hundens kropp. Detta resulterar i symtom som kräkningar, viktminskning och dålig hälsa. Bosch Special Light hundfoder är lämpligt som helfoder under längre perioder på grund av dess låga men högkvalitativa proteininnehåll och reducerade mineralinnehåll. Detta foder bidrar till en bättre hälsa hos hunden.

Active: Speciellt för aktiva hundar med ökat energibehov. Hjälper till att hålla ben och leder starka med tillsats av grönläppad mussla.

Sensitive Lamm & ris: Detta är ett välsmakande, vete- och glutenfritt torrfoder och är extra lämpligt för hundar med foderkänslighet. Fodret innehåller viktiga fettsyror som bidrar till en frisk hud och päls samt en hälsosam matsmältning.

Senior

Bosch Senior hundfoder är ett komplett torrfoder för hundar som är 7 år eller äldre. Fodret ger en minskad mängd energi, protein och mineraler som är anpassat till hundens minskande aktivitet i de senare stadiet i livet. Detta foder minskar risken för viktökning hos din hund. Fodret innehåller kolostrum och ett immunkomplex för att stödja tarmhälsan och immunförsvaret hos din åldrande hund. Speciellt för äldre hundar med foderkänslighet finns det också en variant med lamm & ris. Denna variant är lättsmält och även lämplig för hundar som inte tolererar andra typer av protein särskilt bra.

Annat hundfoder?

Är Bosch hundmat inte riktigt vad du letar efter? Ta en titt på sidan med en översikt över alla märken av hundmat.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.