Iams hundfoder

Iams hundfoder

Iams hundmat är ett gott och komplett foder för hundar i alla åldrar. Tack vare år av forskning vet Iams hur man förbereder din hund en måltid som nära matchar näringsbehoven.
Läs mer ..
Iams hundfoder

Iams hundfoder

Iams hundfoder är välsmakande, mycket kompletta måltider för hundar i alla åldrar. Tack vare år av forskning om husdjurshälsa vet varumärket hur man ger din hund en måltid som inte bara är mycket välsmakande, utan också nära matchar din hunds näringsbehov. Iams vet bättre än någon annan hur stor påverkan maten har på din hunds hälsa. Till exempel kan näring stärka immunförsvaret, hjälpa till att bränna fett, upprätthålla muskler och främja hälsosam matsmältning. Iams hundmat spelar också en roll i viktminskning och tandstenbildning.

På Brekz kan du köpa den bästa hundmaten enkelt och billigt online. Se vårt sortiment och köp Iams hundmat nu till de bästa priserna.

Vårt sortiment av Iams hundmat

I Brekz sortiment hittar du Iams hundmat för alla åldersgrupper. På detta sätt kan ditt husdjurs näringsbehov tillgodoses idealiskt. Det finns mat som är speciellt inriktad på valpar, mat för vuxna hundar och för den äldre hunden. Iams har mat för stora hundar samt för små och medelstora hundar. Nedan hittar du en översikt över de olika Iams hundmatsprodukterna i vårt sortiment.

Puppy Junior hundfoder

Valpar har ett högt energibehov, de är aktiva och behöver extra energi för att växa upp. Iams diet har justerats i enlighet därmed. Iams för Vitality Puppy Large kyckling är lämplig för valpar som väger över 25 kg i vuxen ålder. För valpar av mindre raser finns Puppy Small & Medium-varianten.

Adult hundmat

I intervallet för vuxna hundar finns det ett urval av tre olika matningar. Varje variant anpassas till hundrasens storlek och din hunds aktivitet. Till exempel finns det mat för små och medelstora raser, en lätt mat för hundar med viktproblem och mat för stora hundraser.

  • För små och medelstora, vuxna hundar kan du välja Iams for Vitality Adult Small & Medium. Denna kompletta mat finns i lamm- och kycklingsmak och är lämplig för hundar från 1 till 8 år.

  • Vissa hundar, till exempel kastrerade eller kastrerade hundar, är benägna att vara överviktiga. De drar nytta av en lätt diet, där färre fetter och kalorier ingår. Iams for Vitality Adult Light in Fat hundfoder är lämplig för vuxna och äldre hundar av alla hundraser.

  • Stora hundraser, å andra sidan, behöver extra energi och fetter i kosten. För dem finns Iams för Vitality Adult Large i smakerna lamm och kyckling, med vilken du också stöder din hunds leder.

Mature-Senior hundmat

För äldre hundar från 8 år finns det speciell seniormat. Fodret stöttar din hund med kända åldersproblem och erbjuder en lätt smältbarhet, hjälp med en idealvikt och ett bra skick. Iams for Vitality Senior Large Chicken hundfoder hjälper din stora hund att må bra i sin ålderdom. För mindre hundar finns varianten Small & Medium tillgänglig.

Naturligtvis Iams hundfoder

Förutom Iams for Vitality-sortimentet finns det också Iams Naturally strömförsörjning. Iams Naturally Adult Salmon & Rice hundmat är ett naturligt och komplett torrfoder för vuxna hundar av alla raser. Maten innehåller mycket fiber och innehåller ris, vilket gör den lättsmält och hjälper till att hålla matsmältningen frisk. För hundar som inte är så förtjusta i lax finns lammvarianten.

Annan produkt?

Letar du efter ett alternativ till denna produkt? Ta då en titt på vårt kompletta sortiment av torrfoder för hundar på vår varumärkessida.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.