tillbaka
Lukos Veterinary Diet hundfoder

Lukos Veterinary Diet hundfoder

Lider din hund av känsliga leder, fetma eller diabetes, foderintolerans eller njur- och leverproblem? Lukos Veterinary Diet hjälper din hund och är mycket billigare än foder som du köper hos veterinären! 
Läs mer ..
Lukos Veterinary Diet hundfoder

Lukos Veterinary Diet hundfoder

Behöver din hunds hälsa en boost? Vissa hälsoproblem är vanliga och kan orsaka irriterande symtom. Ett speciellt dietfoder, som Lukos Veterinary Diet hundfoder, kan stödja din hund vid vissa besvär och lindra vissa symtom. Det är viktigt att alltid låta din hund undersökas av din veterinär först, så att ni tillsammans kan hitta den bästa lösningen. Efter undersökning kan din veterinär ta fram en lämplig behandlingsplan. En veterinärdiet är då ofta en del av den. Lukos Veterinary erbjuder bra veterinärfoder som är inriktade på de vanligaste hälsoproblemen, men med en mer fördelaktig prislapp! Lukos är konkurrenskraftigt prissatt året runt.

Lider din fyrbenta vän av vissa hälsoproblem? På inrådan av din veterinär kan du ge din hund ett högkvalitativt dietfoder, till exempel Lukos Veterinary Diet. Utforska vårt sortiment och beställ Lukos Veterinary Diet hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Vilket Lukos Veterinary Diet hundfoder kan stödja din hund?

Lukos Veterinary Diet-sortimentet innehåller för närvarande fyra sorter. Dessa är foder för att stödja hundar med (kronisk) njursvikt och leverproblem, fetma, ledproblem och foderintolerans.

Lukos Veterinary Diet Renal

Lukos Veterinary Diet Renal hundfoder är ett helfoder för vuxna hundar med (kronisk) njursvikt och/eller leverproblem. Vid njursvikt drabbas hunden av problem med hälsan eftersom njurarna inte längre fungerar som de ska. Ofta blir hälsoproblemen märkbara först när en stor del av njurarna redan är skadade.

Njurarna ansvarar bland annat för att avlägsna avfallsprodukter från blodet. De ser också till att det finns tillräckligt med vätska och salt i kroppen. Det finns två former av njursvikt: akut njursvikt och kronisk njursvikt. Vid akut njursvikt har njurarna skadats allvarligt på mycket kort tid och njurfunktionen sjunker snabbt. En möjlig orsak är förgiftning. Andra orsaker till akut njursvikt är bakteriell infektion, uttorkning, högt blodtryck eller njursten.

Vid kronisk njursvikt förlorar njurarna gradvis sin funktion och skador och hälsoproblem utvecklas långsamt. Akut njursvikt kan bli kronisk om problemet kvarstår under en längre tid.

Leverproblem är också vanligt hos hundar. Levern har flera viktiga uppgifter, bland annat att säkerställa ämnesomsättningen av socker, fett, protein och vitaminer. Levern hjälper också till att bearbeta avfall och toxiner och är ett viktigt organ för immunförsvaret.

Lukos Veterinary Diet Renal har utvecklats för att stödja njur- och/eller leverfunktionen hos hundar. Fodret bidrar till att minska bildandet av oxalat- och cystinstenstenar och minskar även kopparansamlingen i levern.

Lukos Veterinary Diet Weight Control

Lukos Veterinary Diet Weight Control hundfoder är speciellt framtaget för hundar med fetma och/eller diabetes mellitus. Detta dietfoder har en balanserad sammansättning med lågt kaloriinnehåll och extra E-vitamin. Det låga energiinnehållet främjar viktkontroll. Dessutom reglerar fodret blodsockernivån och innehåller extra E-vitamin för att stödja den allmänna hälsan.

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility hundfoder är ett helfoder som är speciellt utvecklat för vuxna hundar med artros. Osteoartrit (artros) är en smärtsam inflammation i lederna som orsakas av slitage. Detta gör att din hund får ont när den rör sig vilket gör det allt svårare för hunden att röra sig. Det är ännu inte möjligt att helt bota sjukdomen, men ett specialfoder kan minska symtomen och lindra smärtan avsevärt.

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic hundfoder är ett hypoallergent dietfoder för vuxna hundar för att minska intolerans mot vissa näringsämnen. Vid foderintolerans kan kroppen inte smälta vissa näringsämnen. Hundens matsmältningssystem fungerar inte optimalt och detta yttrar sig i mag-tarmbesvär eller hud- och pälsproblem. Det är viktigt att använda en uteslutningsdiet för att avgöra vilket ämne som utlöser en överkänslighetsreaktion hos din hund. Det är också viktigt att vara kritisk mot de hundgodis som du ger din hund. Välj därför allergivänliga godis för hundar.

Annan produkt?

Behöver din hund bara dietfoder under en kort tid? I så fall kan du byta till en av de vanliga sorterna av Lukos hundfoder efter behandlingen. Med Lukos provförpackning kan du enkelt och mycket billigt ta reda på din hunds favoritsmak!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.