tillbaka
Orijen hundfoder

Orijen hundfoder

Vill du beställa din favorithundmat från Orijen billigare? Detta kan göras snabbt och enkelt på Brekz! Hos oss är det upp till 40% billigare att beställa online än någon annanstans!
Läs mer ..
Orijen hundfoder

Orijen hundfoder

Orijen hundfoder är ett naturligt, högkvalitativt foder med variationer för hundar i alla stadier av livet. De ingredienser som används levereras dagligen färska från tillverkaren. Orijens torrfoder innehåller inga färgämnen, smakämnen eller andra konstgjorda tillsatser. Orijens torrfoder för hundar bereds enligt filosofin "Biologiskt lämpligt". Färgämnen, smakämnen och kemiska konserveringsmedel är tabu hos Örijen. Allt detta gör varumärket till ett av de mest naturliga varumärkena för djurfoder på marknaden. Erfarenheterna av Orijens hundfoder är därför mycket positiva.

Orijen hundmatsingredienser, helt naturligt

Orijen hundkibble har utvecklats med hundens naturliga behov i åtanke. Orijen bygger på filosofin att hunden utvecklades som köttätare. Enligt Orijen visar hundens anatomiska egenskaper att de behöver en diet som huvudsakligen består av färskt kött och fisk, kompletterat med små mängder frukt och grönsaker. Orijen hundmat tillagas därför med ingredienser som kommer för 80% från kött och fisk och för 20% från grönsaker, frukt och örter. Dessutom består Orijen av inte mindre än 60 till 65% av nyligen tillsatta ingredienser.

År 2013 ersatte Orijen sin befintliga hundmatsserie med Orijen Whole Prey. Den största skillnaden från den tidigare kompositionen var användningen av en ännu större mängd färska ingredienser och tillsatsen av ingredienser med högt näringsvärde, såsom färskt orgelkött (kycklinghjärtan, kycklinglever, lammlever, grön tripe) och ätbart ben, brosk och benmärg. Dessa ingredienser garanterar extra animaliska proteiner och fetter för din hund.

Hos Brekz kan du beställa Orijen hundmat till ett garanterat lågt pris. Behöver du hjälp med något? Kontakta oss gärna, vi hjälper dig gärna!

Orijen kibble för hunden för varje livsstadie

Orijen hundmat Puppy

Det första året av din valps liv är avgörande för utvecklingen och hjälper till att bestämma ditt husdjurs hälsa senare i livet. Orijen Puppy hundmat innehåller 100% naturliga näringsämnen och är speciellt anpassad till valparnas näringsbehov. Denna valpmat tillagas med frittgående kyckling- och kalkonkött, frittgående ägg och vildfångad fisk. Orijen Puppy Large hundmat är speciellt framtagen för valpar av större hundraser.

Orijen hundmat Adult

För den vuxna hunden erbjuder vårt sortiment av Orijen hundmat i olika smaker. Orijen Six Fish hundfoder består av välsmakande hundkibble baserat på 6 typer av fisk, inklusive lax, sill, sik och walleye, kompletterat med frukt och grönsaker. Orijen Regional Red hundfoder tillagas med frittgående kött från Black Angus nötkött, vildsvin, lamm, fläsk och bisonkött.

Orijen hundmat Senior

Den äldre hundens leder, tänder och matsmältning blir mer mottagliga för sjukdomar. Av den anledningen är det bra att ge din äldre hund superbra premiummat som är speciellt framtagen för att möta din hunds alla behov. Orijen Senior hundfoder hjälper din hund att hålla sig frisk längre. Denna premium hundmat innehåller även mer än 60% färska ingredienser och består av 85% kött och fisk, kompletterat med grönsaker, frukt och örter.

Köp Orijen hundmat hos Brekz

Letar du efter ett Orijen hundmatserbjudande? På Brekz köper du vanligtvis detta foder till mycket attraktiva priser. Vi råder dig att hålla ett öga på vår hemsida, så att du inte missar våra konkurrenskraftiga erbjudanden!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.