tillbaka
Orijen hundfoder

Orijen hundfoder

Vill du beställa ditt favorit Orijen hundfoder billigare? Det kan du göra snabbt och enkelt hos Brekz! Beställ ditt hundfoder online upp till 40% billigare än i andra butiker!
Läs mer ..
Orijen hundfoder

Orijen hundfoder, det naturliga djurfodret

Orijen hundfoder är ett naturligt, högkvalitativt foder med variationer för hundar i alla olika stadier av livet. Ingredienserna som används levereras dagligen färska från tillverkarens leverantörer. Orijens torrfoder innehåller inga färgämnen, smakämnen eller andra konstgjorda tillsatser. Orijens torrfoder för hundar bereds enligt filosofin “Biologically Appropiate". Färgämnen, smakämnen och kemiska konserveringsmedel är tabu hos Orijen. Allt detta gör varumärket till ett av de mest naturliga varumärkena för djurfoder på marknaden. Våra kunders erfarenheter av Orijen hundfoder mycket positiva.

Ingredienser i Orijen hundfoder, ren natur

Orijen hundfoder är utvecklat med hundens naturliga behov i åtanke. Orijen är baserat på filosofin att hunden utvecklades som en köttätare. Enligt Orijen visar de anatomiska egenskaperna hos hundar att de behöver en kost som huvudsakligen består av färskt kött och fisk, kompletterat med små mängder grönsaker och frukt. Orijen hundfoder tillagas därför med ingredienser som består av 80 % kött och fisk och 20 % grönsaker, frukt och örter. Dessutom består Orijen hundfoder av så mycket som 60-65% färska tillsatta ingredienser.

Under 2013 ersatte Orijen sin befintliga hundmatslinje med Orijen Whole Prey hundfoder. Den största skillnaden jämfört med den tidigare formuleringen är att man använder en ännu större mängd färska ingredienser och tillsätter ingredienser med högt näringsvärde, som färskt organkött (kycklinghjärta, kycklinglever, lammlever, inälvor) och ätbara ben, brosk och benmärg. Dessa ingredienser garanterar extra animaliska proteiner och fetter för din hund.

Orijen hundfoder efter livsfas

Orijen hundfoder för valpar

Din valps första levnadsår är avgörande för dess utveckling och hjälper till att avgöra ditt husdjurs hälsa senare i livet. Orijen Puppy hundfoder innehåller 100 % naturliga näringsämnen och är särskilt anpassat för valpars näringsbehov. Detta valpfoder tillagas med kött från frigående kyckling och kalkon, ägg från frigående höns och vildfångad fisk. Orijen Puppy Large hundfoder är särskilt utformat för valpar av större hundraser.

Orijen hundfoder för vuxna

För den vuxna hunden erbjuder vårt sortiment Orijen hundfoder i en mängd olika smaker. Orijen Six Fish hundfoder är ett välsmakande hundfoder baserat på 6 sorters fisk, bland annat lax, sill, sik och gös, kompletterat med grönsaker och frukt. Orijen Regional Red hundfoder tillagas av frigående Black Angus-nötkött, vildsvin, lamm, fläsk och bison.

Orijen hundfoder för seniorer

Äldre hundars leder, tänder och matsmältning är mer benägna att drabbas av sjukdomar. Därför vill du naturligtvis ge din äldre hund ett premiumfoder som är speciellt utformat för att uppfylla alla hundens näringsbehov. Orijen Senior hjälper din hund att hålla sig frisk längre. Detta foder är också tillagat med över 60 % färska ingredienser och består av 80 % kött och fisk, kompletterat med grönsaker, frukt och örter.

Köp Orijen hundfoder hos Brekz

Letar du efter ett erbjudande på Orijen hundfoder? Hos Brekz kan du vanligtvis köpa denna mat till mycket attraktiva priser. Vi rekommenderar dig att hålla ett öga på vår hemsida så att du inte missar något av våra skarpa erbjudanden!

Hos Brekz kan du beställa Orijen hundfoder till ett garanterat lågt pris. På Brekz.se betalar du säkert med hjälp av betalningsmetoder som VISA och Mastercard. Behöver du hjälp med något? Kontakta oss då, vi hjälper gärna till!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.