tillbaka
Prestano pressat hundfoder

Prestano pressat hundfoder

Upptäck Prestano pressat hundfoder, högkvalitativa och kompletta foder utan den höga prislappen! Spara hundratals kronor per år.
Läs mer ..
Prestano pressat hundfoder

Prestano pressat hundfoder

Prestanos hundmat är gjord för att låta din hund njuta av en välsmakande och nyttig måltid varje dag. För att uppnå detta är Prestano hundmat inspirerat av utelivet och naturen på landsbygden. Prestano torrfoder är en foderlinje med kallpressad mat. Genom att använda kallpressning som teknik kombineras alla ingredienser vid en låg temperatur. Resultatet blir att alla smak och näringsämnen bevaras optimalt. De kallpressade bitarna är kompakta men faller sönder i magen. Detta ger din hund en känsla av tillfredsställelse även med en mindre mängd mat. Prestano torrfoder för hundar är idealiskt för aktiva hundar som tillbringar mycket tid utomhus. Prestano är ett premiummärke som ofta är billigare än andra jämförbara märken! Attraktivt prissatt hos Brekz året runt.

Fördelar med Prestano hundfoder

• Kallpressat torrfoder där smak och näringsämnen hålls på optimal nivå

• Fritt från vete gluten och därmed lättsmält

• Rik på viktiga näringsämnen, antioxidanter och omega fettsyror

• Tillsatt L-Karnitin för att stimulera fettförbränningen som hjälper din hund att hålla en hälsosam vikt

• Välsmakande bitar till en aktiv hund som älskar att vistas ute i naturen

Prestano produktsortiment hundfoder

För att göra det lättare att välja, hittar du nedan en kort beskrivning av vårt Prestano sortiment för hundar

  • Söker du efter ett komplett torrfoder för din fullvuxna hund? Ta då en titt på vårat Prestano Original hundfoder. Dessa bitar är fria från gluten och innehåller L-Karnitin för en optimal fettförbränning
  • Valpar har sina egna näringsbehov. För detta har Prestano utvecklat Puppy Junior hundfoder. Detta torrfoder tillgodoser behovet av tillräckligt med energi och protein för din valp.
  • Speciellt för den steriliserade hunden eller för en hund med övervikt, kan du beställa Prestano Light Sterilised hundfoder. Detta är ett foder med anpassat energi innehåll genom en minskad fetthalt men med bibehållen mängd protein för att bygga upp muskulaturen.
  • Äldre hundar kan behöva lite extra stöd. Med Prestano Senior 7+ hundfoder får din hund ett optimalt stöd vid ålderdomsbesvär. Detta torrfoder innehåller mindre fett och energi men erbjuder ett  extra stöd till leder.
  • Lider din hund av känslig hud?
  • Ta då en titt på vårat Prestano Sensitive Skin hundfoder. Genom att tillföra lax olja ger det ett stöd vid lindriga hudproblem och Omega 3-fettsyror ger en glänsande päls 

Hos Brekz beställer du upp till 40% billigare än någon annanstans. Glöm inte att titta på sidan med erbjudanden!

Hos Brekz kan du välja mellan de bästa torrfodren, våtfoder eller snacks till din hund. Prestano hundfoder är enbart tillgängligt hos Brekz. Titta igenom vårat sortiment och köp Prestano pressat torrfoder enkelt och billigt online. Din beställning skickas till ditt hem så snabbt som möjligt.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.