tillbaka
Pro Plan hundfoder

Pro Plan hundfoder

Pro Plan hundfoder är premiumfoder som passar alla hundar, oavsett storlek eller ålder. I Pro Plans omfattande sortiment hittar du både valpfoder, foder för vuxna hundar samt foder för seniorhundar. 
Läs mer ..
Pro Plan hundfoder

Pro Plan hundfoder

Pro Plan hundfoder tillverkas av Purina, som i över 80 år har fokuserat på att utveckla högkvalitativt djurfoder. Med hjälp av specialister som nutritionister, livsmedelsforskare och veterinärer försöker Purina ständigt att upptäcka nya sätt för att hjälpa hundar leva hälsosammare, lyckligare och längre liv.

Varje ingrediens i Pro Plans hundfoder ger hunden viktiga hälsofördelar. Kött av hög kvalitet är huvudingrediensen i deras foder. Tack vare en specifik beredningsprocess bibehålls alla viktiga näringsämnen, smak och kvalitet i Pro Plans hundfoder. 

Hos Brekz kan du snabbt och lätt beställa Purina Pro Plan online. Utforska vårt sortiment eller beställ Pro Plan hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Utbud av Pro Plan hundfoder

I vårt omfattande sortiment hittar du ett brett urval av Pro Plan hundfoder för hundar i alla åldrar och storlekar. Det finns också foder för hundar med särskilda näringsbehov, till exempel hundar som är överviktiga eller har känsliga tarmar.

Pro Plan hundfoder är anpassat efter din hunds ålder och indelat i kategorierna valp, vuxen och senior. För att säkerställa att varje hund får exakt vad den behöver är Pro Plan också anpassat efter din hunds storlek:

 • Small & Mini: för små hundraser

 • Medium: för medelstora hundar

 • Large Robust: för hundar av stora raser med en robust kroppsbyggnad

 • Large Athletic: för stora, atletiska hundraser

Valp

Pro Plan Puppy Healthy Start har utvecklats för att hjälpa till att stärka valparnas naturliga försvar. Dessa valpfoder innehåller den speciella ingrediensen colostrum (råmjölk/första modersmjölken) som är rik på naturliga näringsämnen. Valpfoder finns tillgängliga för alla hundstorlekar. För att du ska välja rätt foder till din valp bör du utgå från den storlek din valp kommer ha när den växt upp. Pro Plan Large Robust Puppy Health Start är exempelvis utmärk för en leonberger-, sankt bernhard-, eller berner sennenvalp.

Har du en valp med ett känsligt matsmältningssystem? Pro Plan Puppy Sensitive Digestion är ett lättsmält foder som främjar god avföring och som hjälper till att förbättra tarmflorans balans. Det finns även specialfoder för valpar med känslig hud. Pro Plan Puppy Sensitive Skin innehåller en specifik kombination av näringsämnen som bidrar till en frisk hud och glänsande päls. 

Vuxen

Pro Plan Adult Everyday Nutrition hjälper dig att hålla din vuxna hund i toppform. Sortimentet innehåller kompletta foder för små, medelstora, stora robusta hundar samt stora atletiska hundar. Varje produkt innehåller kombinationer av noga utvalda näringsämnen och är skräddarsydda efter hundarnas olika behov.  

Specialfoder

Pro Plan finns också tillgängligt för din hund med särskilda näringsbehov. Det finns ett högkvalitativt foder för hundar med övervikt, känslig hud, känslig matsmältning och hundar med ökat energibehov:

 • Pro Plan Adult Light/Sterilised för hundar som är (tenderar att bli) överviktiga

 • Pro Plan Sensitive Digestion för hundar med känslig matsmältning

 • Pro Plan Sensitive Skin för vuxna hundar med känslig hud

 • Pro Plan Adult Performance för hundar med ett ökat energibehov

Senior

Pro Plan hundfoder för seniorhundar ger din hund ett extra stöd när den blivit äldre. En exklusiv blandning av näringsämnen hjälper till att hålla din hund frisk så länge som möjligt. Fodret stimulerar även hjärnfunktionen, aktivitetsnivån och livligheten hos din hund. Det finns tre olika varianter för seniorhundar:

 • Pro Plan Adult 9+ Age Defence Small & Mini för små hundar över 9 år

 • Pro Plan Adult 9+ Age Defence Medium & Large för medelstora och stora hundar från 9 år och uppåt

 • Pro Plan Medium & Large Adult 7+ Sensitive för äldre hundar med känslig hud

Annat hundfoder?

Du hittar fler märken och andra typer av hundfoder i hela vårt hundfodersortiment

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.