Acana hundfoder

Acana hundfoder

Hos Brekz kan du beställa Acana hundfoder online till mycket attraktiva priser. Spara upp till 40% på ditt köp av Acana hundfoder!
Läs mer ..
Acana hundfoder

Acana hundfoder, 100% naturlig hundmat

Letar du efter ett högkvalitativt, naturligt foder till din fyrbenta vän? Acana har utvecklat foder med färska, regionala ingredienser i mer än 25 år. Tillverkningsprocessen för Acana hundfoder utförs i deras egna kök. Dessutom levereras ingredienserna, som även är lämpliga för mänsklig konsumtion, färska varje dag av lokala leverantörer.

Naturliga proteiner av hög kvalitet

Hundar är köttätare av naturen. På grund av strukturen på deras tänder, käkar och matsmältningskanal klassificeras hundar som köttätare. Därför har Acana utvecklat foder med ett högt innehåll av animaliska proteiner. Acana hundfoder innehåller ett brett utbud av färska kött- och fiskingredienser från lokala leverantörer. Fodren består av minst 60 % naturliga, animaliska proteiner, inklusive frigående kyckling, anka, frigående ägg, sötvattens- och saltvattensfisk, bison, nötkött och lamm. Vissa varianter innehåller till och med 70 % högkvalitativt protein. Även de frukter och grönsaker som finns i fodren kommer från lokala gårdar och fruktträdgårdar.

Dessa foder innehåller inget ris, vete eller majs och har därför en låg mängd kolhydrater. Eftersom Acana hundfoder är spannmålsfria är deras foder också mycket lämpliga för foderkänsliga hundar. Vegetabiliska tillsatser tillgodoser ditt husdjurs naturliga behov av gräs och örter. De förbättrar ämnesomsättningen, stärker organen och verkar som rengöringsmedel för att avlägsna gifter från din fyrbenta väns kropp. WholePrey-förhållandet som används i Acana hundfoder och näringsämnena i hela bytesdjur är perfekt anpassade av naturen till hundars näringsbehov. De exakta proportionerna av kött, organkött och brosk i Acana hundfoder matchar den naturliga kosten, vilket innebär att det inte behövs några konstgjorda tillsatser.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa det allra bästa hundfodret online. Bläddra i vårt sortiment och beställ Acana hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Acana hundfoder, en lämplig sort för varje hund

Acana hundfoder är indelat i flera kategorier. Acana Classics är det första steget mot naturlig mat. Sorterna Red Meat, Wild Coast och Prairie Poultry består av 50 % kött och tillagas med ingredienser av hög kvalitet.

Acana har också en serie som är särskilt anpassad till din hunds olika livsstadier, storlek eller aktivitetsnivå. Dessa varianter innehåller upp till 70 % kött. Denna serie hundfoder innehåller valpfoder för valpar av olika raser och storlekar, till exempel Puppy Large Breed och Puppy & Junior. För vuxna hundar finns t.ex. Adult Large Breed, Sport & Agility eller Acana Light & Fit. För hundar över 7 år finns en särskild Senior-variant.

Acana Highest Protein tillagas med 70-75% kött, varav så mycket som 50% tillsätts färskt i beredningen. Denna serie finns i fyra smakrika varianter: Grasslands med lamm, Ranchlands med fem köttsorter inklusive nötkött och lamm, Wild Prairie med kalkon och sötvattenfisk och Pacifica med fem typer av fisk, t.ex. sill och makrill.

Acana Singles innehåller endast en typ av kött. Det gör fodren lämpliga för hundar med känsliga magar eller allergier mot en viss proteinkälla. Acana Singles finns i de smakrika varianterna Grass-Fed Lamb med lamm och äpple, Yorkshire Pork med fläsk och pumpa och Free-Run Duck med anka och päron.

Du kan beställa det godaste naturliga hundfodret, som Acana hundfoder, enkelt och billigt online hos Brekz. Se hela sortimentet på hemsidan och få din beställning snabbt levererad hem till dig.

Beställ Acana hundfoder till de bästa priserna?

Vill du köpa Acana hundfoder? Hos Brekz kan du regelbundet dra nytta av bra erbjudanden på Acana hundfoder. För en välsmakande och komplett Acana-meny för din hund, komplettera din beställning med läckra hundgodis från Acana.

Du får alltid gratis frakt på alla beställningar från 495 SEK! Hos Brekz kan du betala säkert med betalningsmetoder som PayPal och betalkort/kreditkort. Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka då inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.