Acana hundfoder

Acana hundfoder

På Brekz kan du beställa Acana hundmat online till mycket attraktiva priser. Spara upp till 40% på ditt köp av Acana bitar nu!
Läs mer ..
Acana hundfoder

Acana hundfoder, 100% naturlig hundmat

Letar du efter en högkvalitativ, naturlig mat för din fyrbenta vän? Acana har utvecklat näring med färska, regionala ingredienser i mer än 25 år. Produktionsprocessen av Acana hundfoder utförs i våra egna kök. Ingredienserna, som är lämpliga för konsumtion, levereras också färska varje dag av lokala leverantörer.

Naturliga proteiner av hög kvalitet

Det ligger i hundens natur att äta kött. På grund av tändernas, käftarnas och matsmältningsorganens struktur klassificeras hundar som köttätare. Därför har Acana utvecklat foder med högt innehåll av animaliskt protein. Acana hundmat använder ett brett utbud av färskt kött och fiskingredienser, som kommer från lokala leverantörer. Detta foder består av minst 60% naturligt, animaliskt protein, inklusive frittgående kyckling, anka, frittgående ägg, sötvattens- och havsvattenfisk, bison, nötkött och lamm. Vissa varianter innehåller till och med så mycket som 70% högkvalitativt protein. De bearbetade frukterna och grönsakerna levereras också av lokala gårdar och fruktträdgårdar.

Denna mat innehåller inte ris, vete och majs och är därför låg i kolhydrater. Eftersom Acana är spannmålsfri är denna mat också mycket lämplig för matkänsliga hundar. Växtbaserade tillsatser ger ditt husdjur de naturliga behoven av gräs och örter. De förbättrar ämnesomsättningen, stärker organ och fungerar som rengöringsmedel för att befria din fyrbenta väns kropp från toxiner. I Acana hundkibble används WholePrey-förhållandet. Näringsämnena i hela bytesdjur matchas perfekt av naturen till hundens näringsbehov. Förhållandena mellan kött, organkött och brosk i Acana är i linje med den naturliga kosten, vilket gör konstgjorda tillsatser överflödiga.

Acana hundmat, en lämplig variant för varje hund

Acana hundmat är uppdelad i flera kategorier. Acana Classics är det första steget mot naturlig näring. Varianterna Red Meat, Wild Coast och Prairie Poultry består av 50% kött ochtillagas med högkvalitativa ingredienser.

Acana har också ett koppel som är skräddarsytt för din hunds olika livsstadier, rasstorlek eller aktivitetsnivå. Dessa varianter innehåller upp till 70% kött. Denna linje av hundmat inkluderar valpkibble för olika storlekar av raser som Puppy Large Breed och Puppy & Junior. För de vuxna hundarna finns till exempel Adult Large Breed, Sport & Agility eller Acana Light & Fit Recipe. För hundar från 7 år finns en speciell Senior-variant.

Acana Highest Protein bereds med 70-75% kött, varav inte mindre än 50% tillsätts färskt till beredningen. Denna linje finns i fyra läckra varianter; Gräsmarker med lamm, Ranchlands med fem kött inklusive nötkött och lamm, vildprärie med kalkon och sötvattenfisk och Pacifica med fem typer av fisk som sill och makrill.

Acana Singles innehåller bara en enda typ av kött. Detta gör kibbeln lämplig för hundar med känslig mage eller med allergi mot en viss proteinkälla. Singlarna finns i de välsmakande varianterna gräsmatat lamm med lamm och äpple, Yorkshire fläsk med fläsk och pumpa och Free-Run Duck, med anka och päron.

Du kan beställa den godaste naturliga hundkibble som Acana hundmat billigt och enkelt via Brekz online. Se hela sortimentet på hemsidan och få din beställning levererad hem till dig snabbt.

Beställa Acana hundmat till de bästa priserna?

Vill du köpa Acana hundmat? På Brekz kan du regelbundet dra nytta av ett trevligt Acana hundmatserbjudande. För en god Acana-godis för din hund, komplettera beställningen med läckra Acana hundsnacks.

Med en beställning från endast 495 SEK får du alltid gratis frakt! Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.