Acana hundgodis

Acana hundgodis

Acana hundgodis är välsmakande och hälsosamma godbitar för hundar. De spannmålsfria godisarna är fullproppade med protein. Hos Brekz kan du beställa de godaste Acana hundgodis enkelt och billigt online.
Läs mer ..
Acana hundgodis

Acana hundgodis

Acana hundgodis är det perfekta godiset för att skämma bort eller belöna din hund. Belöningsgodiset är fulla av hälsosamma ingredienser och har en utsökt smak. Acana är ett företag med en speciell historia. Faktum är att företaget byggdes upp av ren kärlek till djur. Ägaren hade själv en tax som hette Lucky. Eftersom han bara ville ge sin fyrbenta vän det godaste och allra bästa fortsatte han att förbättra Acanas produkter, oavsett vad det kostade. Detta ledde till foder och godis som är nära naturen, tillagade i Acanas eget kök. 

Acana hundgodis är baserade på den kost som hundens förfäder åt i naturen. Därför har mängden, färskheten och variationen av kött imiterats. Hundar är köttätare av naturen. Strukturen på deras tänder, käkar och matsmältningskanal har de typiska egenskaperna hos en köttätare. Därför har Acana utvecklat hundgodis med en hög andel animaliska proteiner.

  • Fria från spannmål

  • Rika på kött och animaliska proteiner

  • WholePrey-förhållande, så inga tillsatta vitaminer och mineraler behövs

  • Tillverkade av regionala råvaror

  • Tillverkad med fem naturliga ingredienser

  • Lämplig som godis eller belöning när du tränar din hund

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa Acanas godaste hundgodis online. Kolla in vårt sortiment och beställ Acana hundgodis nu till de skarpaste priserna!

Utbud av Acana hundgodis

Acana High-Protein nötkött är ett utsökt mellanmål för hundar som älskar nötkött. Nötkött är naturligt välsmakande och de flesta hundar älskar det! Dessutom är nötlevern i detta godis en utmärkt proteinkälla.

De välsmakande Acana High-Protein kyckling hundgodis är bra för hundar med matsmältningsproblem på grund av det lättsmälta proteinet från kyckling. Förutom kyckling innehåller detta mellanmål även sötpotatis för att främja en hälsosam matsmältning hos din hund.

Älskar din hund ett smakrikt mellanmål? Då är varianten Acana High-Protein fläsklever säkert ett bra val. Fläsklever och fläskkött har en naturlig och oemotståndlig smak. Därför passar dessa godbitar perfekt som en utsökt belöning under träning eller som ett mellanmål.

Andra produkter från Acana?

Precis som människor kan hundar inte leva enbart på snacks och godis. Därför är det viktigt att belöningar aldrig utgör mer än 10 % av den dagliga måltiden. Acana hundgodis passar perfekt tillsammans med Acanas högkvalitativa hundfoder. Många hundar älskar till exempel sorten Acana Classics Prairie Poultry hundfoder.

Acana har också de godaste hundfodren för unga hundar, hundar som behöver en speciell diet eller hundar som föredrar fisk. Se hela utbudet av Acana hundfoder hos Brekz. Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.