Acana hundgodis

Acana hundgodis

Acana hund snacks är goda och hälsosamma mellanmål för hundar. De spannmålsfria snacksen är fyllda med protein. Hos Brekz kan du beställa de godaste hundsnacks från Acana enkelt och billigt online.
Läs mer ..
Acana hundgodis

Acana hundgodis

Acana hundgodis är den perfekta godsaken för att skämma bort eller belöna din hund. Belöningsgodisarna är fyllda med smak och hälsosamma ingredienser. Acana är ett företag med en speciell historia. Företaget är byggt utifrån ren djurkärlek. Ägaren hade själv en tax, som hette Lucky. Eftersom han ville servera sin fyrbenta vän bara det godaste och allra bästa, fortsatte han att förbättra Acana-produkterna, oavsett kostnad. Detta ledde till mat och snacks som är naturliga, tillagade i Acanas eget kök.

Acanas snacks är baserade på kosten hos hundens förfäder. Till exempel har kvantiteten, färskheten och variationen av kött imiterats. Det ligger i hundars natur att äta kött. Strukturen hos deras tänder, käkar och matsmältningsorgan har de typiska egenskaperna hos en köttätare. Därför har Acana utvecklat hundsnacks med en hög andel animaliskt protein.

  • Fri från spannmål
  • Rik på kött och animaliskt protein
  • Wholeprey ratios, så inga tillsatta vitaminer och mineraler behövs
  • Tillverkad av regionala produkter
  • Tillverkad med fem naturliga ingredienser
  • Lämplig som godis eller belöning i din hunds träning

På Brekz kan du beställa de godaste hundsnacks från Acana snabbt och enkelt online. Se vårt sortiment och beställ Acana hundsnacks till de bästa priserna!

Sortiment av Acana hundsnacks

Det finns flera läckra varianter av Acana hundsnacks till salu på Brekz. Acana High-Protein kalkon är ett lättsmält hundsnack på grund av kalkonens magra kött. Mellanmålet har kalkon som det enda animaliska proteinet. Om din hund har en allergi mot ett annat animaliskt protein kan denna variant vara ett braalternativ.

Acana High-Protein nötkött är ett utsökt mellanmål för hundar som älskar nötkött. Nötkött har naturligtvis en smaklig smak och de flesta hundar älskar det! Den nötköttlever som ingår är också en utmärkt proteinkälla.

De välsmakande Acana High-Protein kycklinghundsnacks är mycket lämpliga för hundar som har problem med matsmältningen på grund av de lätt smältbara proteinerna från kyckling. Förutom kycklingen ingår också sötpotatis i detta mellanmål för att främja hälsosam matsmältning av din hund.

Älskar din hund ett salt mellanmål? Då är varianten Acana High-Protein fläsklever förmodligen ett bra val.Fläsklever och fläsk har naturligtvis en oemotståndlig smaklig smak. Detta är därför en underbar belöning för mellan eller under hundträning.

Andra Acana-produkter?

Som med människor kan hundar inte leva på snacks och godis ensamma. Därför är det viktigt att belöningarna aldrig utgör mer än 10% av hans dagliga måltid. Acanas hundsnacks är perfekta att kombinera med Acanas högkvalitativa hundkibble. Till exempel älskar många hundar Acana Classics Prairie Poultry variant.  

Acana har också den godaste hundkibble för unga hundar, hundar på diet eller hundar med en preferens för fisk. Se hela utbudet av Acana hundmat på Brekz. Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.