tillbaka
Acana kattfoder

Acana kattfoder

Acana kattmat är 100% naturligt och passar katters biologi alldeles perfekt. Acana innehåller högkvalitativa och endast färska regionala ingredienser.
Läs mer ..
Acana kattfoder

Acana kattfoder, 100% naturlig

Acana kattfoder står för 100% naturlig och hållbart tillagad kattmat med mycket hög kvalitet och uteslutande färska regionala ingredienser. Varumärket Acana bygger på filosofin att katter bör utfodras med huvudsakligen animaliska proteiner baserat på deras naturliga evolutionära utveckling. Katter naturliga köttätare. De utvecklades som jägare och på grund av den fysiska strukturen hos deras tänder, kindtänder, käkar och matsmältningskanal kan vi klassificera dem som köttätare.

Acana kattmat utmärker sig därför genom att använda ett brett utbud av färskt kött och fisk och ingredienser som kommer från lokala leverantörer. Fodret består av minst 60 % naturligt animaliskt protein från bland annat frigående kyckling, kalkon, hela ägg från frigående höns, färsk fisk och havsvatten samt lamm. Vissa varianter innehåller till och med 70 % färskt kött. De frukter och grönsaker som används kommer också från lokala gårdar och fruktträdgårdar. Fodret innehåller inget ris, vete eller majs och är därför kolhydratfattigt. Vegetabiliska tillsatser tillgodoser din katts naturliga behov av t.ex. gräs och örter. De förbättrar ämnesomsättningen, stärker organen och fungerar som rengöringsmedel för att rensa din katts kropp från gifter.

Fördelar Acana kattmat

  • Rik på färskt kött och/eller fisk
  • Naturlig mat av hög kvalitet
  • Spannmålsfri
  • Inspirerad av kattens naturliga kost
  • För att stödja optimal hälsa och matsmältningshälsa
  • Oemotståndligt goda smaker!

Acana, ett speciellt företag

Acana kattmat produceras av ett familjeföretag i Alberta (Kanada). Alla ingredienser är hållbart uppfödda och / eller fångade inom den lokala regionen, är godkända för konsumtion och levereras regelbundet färska. Acanas sanna passion är att göra foder för att förbättra livet för katter runt om i världen. Detta märke har ett mycket gott rykte internationellt och har hyllats flera gånger över hela världen för sin höga kvalitet.

Beställning Acana kattmat kan göras enkelt och mycket billigt online på Brekz. På Brekz finns det regelbundet föränderliga Acana kattmat erbjudanden! Med en beställning från 495 SEK får du också din beställning gratis. 

Acana kattmat sortiment

Acana kattmat finns i flera läckra varianter. Varje variant har en komplett, högkvalitativ, "biologiskt korrekt" komposition, vilket innebär att den är skräddarsydd för den ursprungliga, naturliga kosten hos katter. Acana är lämplig för alla katter, oavsett ålder, ras och storlek. Dieterna är fyllda med färskt kött eller fisk (60-65%) och frukt, grönsaker och örter (35-40%) och är fria från korn. Oavsett vilken variant du väljer, uppfyller dessa alla den önskade, hälsosamma kosten för din katt.

Speciellt för kattungar finns Acana Kitten First Feast kattmat. Denna variant erbjuder allt din växande kattunge behöver för att bli stor och stark. Har du en riktig huskatt som inte kan gå ut? Sedan finns det Acana Cat Indoor Entrée kattmat för den riktiga inomhuskatten. Den är skräddarsydd för katter som får mindre motion, innehåller alla ingredienser din katt behöver och är dessutom otroligt god.

En annan oemotståndlig variant, men för utomhuskatten, är Acana Cat Wild Prairie en variant med färsk kyckling, kalkon och torkad sill. För den riktiga fiskälskaren finns Acana Cat Pacifica med sill, makrill, kummel och kungsfisk; Ett utsökt val. Eller kanske Acana Cat Bountiful Catch full av vildfångad lax, sill och regnbåge? För den riktiga fjäderfäfanatikern finns Acana Cat Homestead Harvest med kyckling, kalkon och anka. Om din katt älskar fjäderfä finns det också Acana Cat Grasslands kattmat med frittgående kyckling, kalkon, anka, frittgående ägg och vitfisk. Vilken variant blir din söta katts nya favorit?

Annan produkt?

På sidan med alla populära märken av kattmat kan du se hela sortimentet på Brekz. Om du har valt en god smak kan du också titta på sidan med all våtfoder för din katt.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.