Boxer hundfoder

Boxer hundfoder

Boxern är känd för sin sociala, lojala och trevliga karaktär. De gör också ett starkt intryck med sin muskulösa kroppsbyggnad och korthåriga päls. Det är viktigt att du ger din boxer rätt mat. Här hittar du vårt sortiment av hundfoder för boxer.
Läs mer ..
Boxer hundfoder

Hundfoder för boxer

Hundfoder för boxer har utvecklats för att tillgodose din boxers specifika behov. Fodret är sammansatt för att prefekt passa boxerns fysik och livsstil. När du köper rätt foder ger du din boxer exakt vad den behöver för ett hälsosamt och aktivt liv.

Boxrar är kända för sin sociala, lojala och trevliga karaktär. De gör också ett starkt intryck med sin muskulösa kroppsbyggnad och korthåriga päls. Eftersom boxrar älskar att leka kan de ibland vara lite stökiga, men tack vare sin söta natur blir de ofta förlåtna för detta. För att hålla din boxer livlig och glad är det viktigt att köpa rätt foder.

Eftersom boxrar är mycket aktiva och lekfulla hundar är det viktigt att deras mat har ett högt energivärde. Energivärdet i vanligt foder är ofta inte tillräckligt. Specialanpassat hundfoder för boxer innehåller rätt energivärde och noggrant utvalda ingredienser, vilket gör fodret optimalt anpassat till de specifika egenskaperna hos denna ras.

Boxrar löper dessutom en ökad risk att drabbas av ledproblem och hjärt-kärlsjukdomar på grund av sin aktiva natur. Ett tillstånd som ofta förekommer hos boxrar är att kvaliteten på hjärtats pumpfunktion försämras. Detta leder till att cirkulationssystemet försämras, vilket i sin tur utgör en risk för hälsan hos denna ras. Hundfoder för boxer tar hänsyn till boxerns specifika behov och minskar risken för hjärtsjukdomar.

Slutligen är hundfoder för boxer speciellt anpassat för boxerns käkar och tänder. Boxrar kan ha svårt att plocka upp sin mat, vilket gör att de inte njuter lika mycket av sin måltid. Det är också vanligt att de sväljer maten utan att tugga ordentligt. Hundfoder för boxer har specialutvecklade foderbitar som är lättare att äta. Resultat blir att din Boxer absorbera näringsämnena bättre och njuter mer av maten!

Hos Brekz kan du enkelt beställa hundfoder för boxer. Dessutom har vi alltid de bästa kampanjerna för Boxer-hundmatsprodukter!

Utbud av hundfoder för boxer

Hos Brekz erbjuder vi Eukanuba Boxer hundfoder och Royal Canin Boxer hundfoder. Nedan hittar du en översikt där du kan jämföra de olika produkterna:

Eukanuba Boxer hundfoder

Eukanuba Boxer hundfoder är ett komplett och balanserat rasspecifikt premiumfoder för din boxer. Eukanubas specialister har genom sin kunskap och många års erfarenheter kunnat utveckla foder som hjälper din boxer att hålla sig i optimal form. Detta gör att din boxer kan njuta av ett bekymmersfritt liv, fullt av energi. Din hund kommer på så sätt att förbli det fantastiska djur den är!

  • Ingredienser av hög kvalitet, inklusive utsökt kycklingkött som hjälper till att utveckla starka och smidiga muskler
  • Tack vare L-karnitin lagrar din Boxer mindre kroppsfett. Detta håller vikten optimal, vilket leder till mindre belastning av lederna
  • Tillsatt glukosamin och kondroitinsulfat hjälper till att bibehålla ett friskt brosk
  • Tack vare aminosyror som taurin förblir din Boxers hjärta friskt och starkt, vilket främjar en god cirkulationen
  • Din Boxers matsmältningssystem håller sig friskt tack vare prebiotika och betmassa

Royal Canin Boxer hundfoder

Royal Canin Boxer hundfoder är ett högkvalitativt foder som är speciellt anpassat för din boxers specifika behov. Fodret är dessutom anpassat till din hunds olika stadier i livet. Detta gör det möjligt för dig att välja ett foder som passar perfekt för just din Boxer. 

Royal Canin Boxer Puppy hundfoder: Specialfoder för växande boxervalpar och unga boxrar (upp till 15 månader). Fodret bidrar till att bygga upp muskelmassan och utveckla valpens immunförsvar.

Royal Canin Boxer Adult hundfoder: För vuxna boxrar (över 15 månader). Fodret håller din boxer i optimal form eftersom fodret är perfekt anpassat efter hundens behov. Fodret håller boxern i form, stödjer matsmältningen och hjälper till att stärka musklerna.

Annan hundras?

Letar du efter foder för en annan ras än boxer? Kolla då in vår sida för alla hundraser!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.