tillbaka
Brittisk korthår kattfoder

Brittisk korthår kattfoder

Brittisk korthår är en lättsam katt med en lugn natur. De behöver lite utrymme och är därför mycket lämpliga att ha som innekatt. För brittisk korthår har vi specialanpassade foder som bidrar till en vacker, glänsande päls.
Läs mer ..
Brittisk korthår kattfoder

Brittiskt korthår kattfoder

I vårt sortiment har vi två olika typer av brittiskt korthår kattfoder. Brittiskt korthår är en populär huskatt för många människor. Katterna har en muskulös kroppsbyggnad och ett distinkt brett ansikte. På grund av sina stora kroppar kan katter av denna ras snabbt drabbas av ledproblem. Dessutom är brittiskt korthår benägna att drabbas av tand- och hjärtsjukdomar. De har också en unik päls som behöver rätt näring och omvårdnad. Tack vare vår erfarenhet av kattmat kan du alltid beställa ditt brittiskt korthår kattfoder till det bästa priserna online hos oss.

Hållbarheten för brittiskt korthår kattfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av brittiskt korthår kattfoder

På vår hemsida kan du välja mellan två olika typer av foder för din brittiskt korthår. Det ena fodret är lämpligt för din kattunge och det andra fodret är lämpligt för din vuxna katt. De speciella fodren för denna kattras säkerställer att din katt får en vacker, frisk och glänsande päls.

Royal Canin brittiskt korthår kattfoder vuxen

Royal Canin Adult British Shorthair kattfoder är framtaget för brittiskt korthår från 1-12 år. På grund av de ledproblem som katten kan drabbas av är det viktigt att katten får i sig rätt sorts foder. Dessutom är det vanligt att dessa katter drabbas av tandproblem eller hjärtsjukdomar. Torrfodret ger ett extra stöd för lederna och främjar mun- och tandhälsan. Dessutom stödjer fodret kattens hjärtmuskel och hjälper till att hålla hjärtat frisk. Den speciella pälsen hos brittiskt korthår behöver också rätt näring för att hållas frisk. Med detta foder från Royal Canin ger du din katt rätt näringsämnen som främjar en frisk och vackert glänsande päls. 

Royal Canin brittiskt korthår kattfoder kattunge

Royal Canin Kitten British Shorthair kattfoder är speciellt utvecklat för kattungar mellan 4 och 12 månaders ålder. Fodret hjälper till att bibehålla ett hälsosamt matsmältningssystem. De tillsatta antioxidanterna säkerställer en korrekt utveckling av kattungens naturliga försvar. Foderbitarna är speciellt utformade för kattungens lilla mun och är lätta att plocka upp. Strukturen på bitarna uppmuntrar kattungen att tugga ordentligt. Detta främjar matsmältningen och hjälper också till att förhindra plack. 

Annan ras?

Letar du efter specialanpassad kattmat för en annan ras än brittiskt korthår? Kolla då in vår sida med alla kattraser! Om du vill hitta ett passande våtfoder kan du kolla in sidan med alla våra våtfoder för katter.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.