tillbaka
Cavalier king charles spaniel hundfoder

Cavalier king charles spaniel hundfoder

Cavalier King Charles Spaniel har en öppen karaktär och är mycket lätt att hantera. Cavalier king charles spaniel har en liten kroppsbyggnad, vilket gör att rätt foder är mycket viktigt. Nedan kan du se vårt sortiment av cavalier king charles spaniel hundfoder.
Läs mer ..
Cavalier king charles spaniel hundfoder

Cavalier king charles spaniel hundfoder

Cavalier king charles spaniel hundfoder har utvecklats för att helt tillgodose din cavaliers näringsbehov. Fodrets recept är utformat för att passa perfekt för din cavalier king charles spaniels fysik och livsstil. När du köper rätt foder ger du din cavalier exakt vad den behöver för ett hälsosamt och lyckligt liv.

Cavalier king charles spaniel är framför allt en vänlig och glad hund. De känner sig helt hemma och är mycket trevliga att hantera. De är också alltid entusiastiska när de träffar andra hundar. En cavalier är verkligen din kompis och därför en mycket lämplig familjehund.

De flesta cavalier king charles spaniels har en ganska lugn livsstil, särskilt jämfört med hundar av andra raser. Som ett resultat av detta motionerar de mindre och löper en ökad risk för fetma. Cavaliers tenderar också att ha en ökad risk för svaga hjärtmuskler (endokardios). Speciellt anpassade cavalier king charles spaniel hundfoder tar hänsyn till detta. Fodret innehåller noggrant utvalda ingredienser, optimalt anpassade till de specifika egenskaperna hos denna ras.

Cavaliers har dessutom mindre käkar och tänder som sitter nära varandra. Som ett resultat behöver din cavalier ett foder som tar hand om dess tänder och tar hänsyn till munnens form. Cavalier hundfoder är anpassat till detta, eftersom bitarna pressas till mindre former. Detta gör att din cavalier kan tugga maten bättre, vilket håller hundens tänder friska. Med cavalier king charles spaniel hundfoder kommer din hund att njuta av sin måltid och absorbera näringsämnen bättre!

Hos Brekz kan du köpa cavalier king charles spaniel hundfoder mycket billigt!

Utbud av cavalier king charles spaniel hundfoder

Hos Brekz säljer vi Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel hundfoder, ett högkvalitativt foder som innehåller alla viktiga näringsämnen för din cavalier. Det finns två varianter av Royal Canin Cavalier hundfoder.

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hundfoder

Royal Canin Puppy Cavalier King Charles hundfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för cavalier valpar (upp till 10 månader). Fodret ger optimalt stöd för din cavaliers korta och intensiva tillväxtperiod. Dessutom bidrar fodret till utvecklingen av hundens immunförsvar.

  • Tack vare en lägre fetthalt och en högre mängd protein stöds tillväxten.

  • Tillsatta mineraler, inklusive kalcium och fosfor, stödjer utvecklingen av ben och leder.

  • Den speciella formeln stödjer utvecklingen av din valps immunsystem.

  • Formen på foderbitarna är utformad för att göra det lättare för din valp att tugga, vilket förbättrar näringsupptaget och munhygienen.

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hundfoder

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hundfoder är ett helfoder av hög kvalitet för vuxna cavalier hundar (över 10 månader). Fodret tar hänsyn till din cavaliers kroppsbyggnad och bidrar till att hålla pälsen frisk.

  • Tillsatta vitaminer och antioxidanter stödjer din cavaliers hjärtmuskulatur och förbättrar blodcirkulationen.

  • Tack vare en reducerad fettprocent (14%) kommer din cavalier att nå sin idealvikt snabbare.

  • Det specialutvecklade receptet innehåller alla viktiga näringsämnen och vitaminer för att hålla din cavaliers päls frisk och frodig.

  • Storleken och den fyrkantiga formen på foderbitarna underlättar upptaget av näringsämnen. Dessutom uppmuntrar småbitarna din hund att tugga ordentligt, vilket förbättrar munhygienen.

Annan ras?

Letar du efter ett foder för en annan ras än cavalier king charles spaniel? Kolla då in vår sida med alla hundraser!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.