Chihuahua hundfoder

Chihuahua hundfoder

Chihuahuan är känd för att vara ett "modeplagg".  En chihuahua är en karaktär i sig själv. Denna lilla hund är väldigt intelligent och mycket lojal till sin ägare. Hundfoder för chihuahua är speciellt anpassat till hundens små tänder. På den här sidan hittar du hela vårt sortiment av hundmat för chihuahua.
Läs mer ..
Chihuahua hundfoder

Hundfoder för chihuahua

Hundmat för chihuahua är speciellt utvecklat för din chihuahua, så att du kan ge den allt den behöver för att leva ett hälsosamt och lyckligt liv. Chihuahua är en populär, intelligent och nyfiken hund som, utöver sin storlek, är känd för sitt stundtals hetsiga temprament. Chihuahuor är stolta, men också mycket tillgivna och bildar ett starkt band med sin ägare.

På grund av sin lilla storlek har chihuahuan mindre njurar. Resultatet av detta gör att chihuahuor är mer känsliga för saltinnehållet i sin mat. För mycket salt kan vara dåligt för din chihuahuas njurar. Hundfoder för chihuahua tar hänsyn till detta genom att minska salthalten i fodret.

Dessutom tar hundfoder för chihuahua hänsyn till din hunds mindre tänder och mage. Jämfört med ett vanligt hundfoder är foderbitarna mindre och pressas till en mer ätbar form. Detta gör att din chihuahua bättre absorberar alla näringsämnen och kan njuta mer av sin måltid!

Slutligen kan chihuahuor vara lite mer kräsna än andra hundar, särskilt när det gäller deras mat. Hundfoder för chihuahua tar hänsyn till de små matglada hundarna genom att skräddarsy smaken till att passa vad de gillar bäst. Prova du också och du kommer att se att din chihuahua njuter mer av maten och tömmer sin skål!

Våra kunder har haft positiva erfarenheter av hundfoder för chihuahua. Hos Brekz har vi de bästa erbjudandena på hundfoder för din chihuahua!

Hållbarheten för hundfoder för chihuahua varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader. Detta anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av hundfoder för chihuahua

Hos Brekz har vi endast det bästa hundfodret för dig och din chihuahua. Du hittar alla våra produkter nedan:

Royal Canin Chihuahua Puppy hundfoder

Royal Canin Chihuahua Puppy hundfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för chihuahua valpar (under 8 månader). Fodret stödjer den korta och intensiva period där din chihuahua växer till en vuxen hund. Hundfodret Royal Canin Chihuahua Junior tar även hänsyn till utvecklingen av immunsystemet hos din chihuahua valp.

  • En perfekt balanserad mängd proteiner och mineraler som stödjer den växande chihuahua valpen
  • Tillsatta mineraler bidrar till en korrekt utveckling av ben och leder
  • Den speciella formeln stödjer utvecklingen av immunsystemet hos din unga chihuahua
  • Foderbitarna är speciellt formade och anpassade till din chihuahua, vilket gör det lättare för hunden att äta och absorbera fodret

Royal Canin Chihuahua Adult hundfoder

Royal Canin Chihuahua Adult hundfoder är ett komplett foder av hög kvalitet. Fodret är särskilt anpassat för chihuahuor från 8 månaders ålder. Fodret tar inte bara hänsyn till chihuahuans kroppsbyggnad, utan även till dess kräsenhet när det gäller mat. Foderbitarna är så välsmakande att även de mest kräsna hundarna kommer att njuta av dem!

  • Ett komplett och högkvalitativt foder som innehåller de bästa ingredienserna
  • Den speciellt utvecklade formen på foderbitarna och tillsatta "kalciumfångare" minskar tandproblem som tandsten
  • Fodret är lätt för matsmältningen och bidrar till att din chihuahua har en hälsosam avföring
  • Extra välsmakande bitar som är frestande för din chihuahua och bidrar till att öka hundens aptit

Annan hundras?

Letar du efter ett specialanpassat foder för en annan ras än chihuahua? Kolla då in vår sida med alla hundraser!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.