Dalmatiner hundfoder

Dalmatiner hundfoder

Här hittar du utbudet av hundfoder som är särskilt anpassat till dalmatinerns behov. Hos Brekz kan du beställa dalmatiner hundfoder billigt och enkelt online.
Läs mer ..
Dalmatiner hundfoder

Dalmatiner hundfoder

Dalmatiner hundfoder är speciellt utvecklade för din dalmatiner så att du kan ge den allt den behöver för ett hälsosamt och lyckligt liv.

Dalmatiner är en vänlig och nyfiken hund. Hunden har mycket energi och kan vara mycket envis. Strikta åtgärder vid uppfostran av hunden är nödvändiga för att kontrollera dess beteende. När hunden tränas ordentligt är den mycket lojal och snäll.

Dalmatiner är naturligtvis mest kända för sin unika vita päls med mörka fläckar, men förutom ett vackert utseende har de också ett mycket vackert inre. Dalmatinern är en intelligent och känslig hund, som är mycket vänlig och gillar att bli klappad. Dessutom älskar dalmatiner lek, helst en lek där de utmanas. De har också bra uthållighet och älskar därför en trevlig lång promenad.

För att hålla din dalmatiners speciella och typiska päls vacker är det viktigt att ge den foder som håller dess hud och päls frisk. Dalmatiner hundfoder innehåller en formel som är speciellt utvecklad för att hålla färgen och strukturen på din dalmatiners päls i toppform. Det hjälper också till att förhindra hudirritation.

En vanlig åkomma hos hundar av denna ras är att de producerar överskott av urinsyra. Detta beror på dalmatiners överkänslighet mot ett ämne som kallas purin. Ett överskott av urinsyror är mycket stressande för din dalmatiners urinvägssystem. Detta gör det mycket viktigt att ge foder som innehåller proteiner från ingredienser med låg purinhalt. Genom att göra det kommer du att hålla din dalmatiner frisk och glad! Dessutom förekommer dövhet inom denna ras. Valpar testas för detta under sin 6:e vecka.

På grund av sitt aktiva liv och sin uthållighet kan dalmatiner behöva extra stöd. Dalmatiner hundfoder ger din dalmatiner alla näringsämnen den behöver. Dessutom innehåller fodren tillsatta ämnen som ger hunden extra stöd för sin hjärtmuskel. Detta hjälper till att hålla din dalmatiners hjärta och cirkulation frisk.

Våra kunder har haft goda erfarenheter av dalmatiner hundfoder. Hos Brekz kan du köpa det bästa hundfodret för dalmatiner till låga priser!

Sortiment av dalmatiner hundfoder

Brekz säljer Royal Canin Dalmatiner hundfoder, ett komplett premiumfoder som innehåller alla viktiga näringsämnen för din dalmatiner. Dessutom är fodret skräddarsytt för din dalmatiners livsstadium. Särskilt för dalmatinervalpar och unga vuxna dalmatiner finns Royal Canin Puppy Dalmatiner hundfoder, och för vuxna dalmatiner finns Royal Canin Adult Dalmatiner hundfoder.

Royal Canin Puppy Dalmatiner hundfoder

Royal Canin Puppy Dalmatian hundfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för din dalmatinervalp (< 10 månader). Fodret stödjer din dalmatiners korta och intensiva tillväxtperiod. Dessutom bidrar fodret till utvecklingen av hundens immunsystem.

  • Tack vare en lägre fetthalt och en högre mängd protein stöds tillväxten bättre.

  • Tillsatta mineraler, inklusive kalcium och fosfor, stödjer utvecklingen av ben och leder.

  • Den speciella formeln stödjer utvecklingen av din dalmatinervalps immunsystem.

  • Formen på bitarna är utformade för att göra det lättare för din dalmatiner att tugga, vilket förbättrar näringsupptaget och munhygienen.

Royal Canin Adult Dalmatiner hundfoder

Royal Canin Adult Dalmatian hundfoder är ett komplett och högkvalitativt foder för vuxna dalmatiner (>10 månader). Fodret tar hänsyn till din dalmatiners kroppsbyggnad och bidrar till att hålla pälsen frisk.

  • Tillsatta vitaminer och antioxidanter stödjer din dalmatiners hjärtmuskulatur och förbättrar cirkulationen.

  • Tack vare en reducerad fettprocent (14%) kommer din dalmatiner att nå sin idealvikt snabbare.

  • Det specialutvecklade receptet innehåller alla viktiga näringsämnen och vitaminer för att hålla din dalmatiners päls frisk och frodig.

  • Storleken och den fyrkantiga formen på foderbitarna underlättar upptaget av näringsämnen. Dessutom uppmuntrar småbitarna din hund att tugga ordentligt, vilket förbättrar hundens munhygien.

Annan ras?

Letar du efter ett specialanpassat foder för en annan ras? Kolla då in vår sida med alla rasspecifika hundfoder

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.