tillbaka
Engelsk Bulldog hundfoder

Engelsk Bulldog hundfoder

Den engelska bulldoggen är en tillgiven hund som är vänlig mot både vuxna och barn. Engelsk bulldogg hundfoder är framtagna för att ge din älskade vän det stöd den förtjänar. För att hjälpa dig att hitta det bästa fodret för din engelska bulldogg kan du se en kort översikt över våra produkter med ytterligare förklaringar längre ner på sidan.
Läs mer ..
Engelsk Bulldog hundfoder

Engelsk bulldogg hundfoder

Det är viktigt att köpa rätt Engelsk bulldogg hundfoder. Detta beror på att bulldoggen är känd för sin korta nos. Detta gör hunden populär, men samtidigt har denna korta nos orsakat alltmer andningsproblem för den engelska bulldoggen. Dessutom gör hundens speciella huvud att det blir svårt att äta ordentligt. Hundens kraftiga kroppsbyggnad gör det viktigt att hålla koll på dess vikt. Övervikt kan särskilt orsaka problem i höfter och knän. Därför är det viktigt att köpa rätt foder som ger din hund ett komplett stöd. Att ge rätt foder kan motverka övervikt och minska symtomen. Det är så du håller din hund frisk och vital.

Hos oss kan du beställa de bästa engelsk bulldogg hundfoder online!

Utbud av engelsk bulldogg hundfoder

Vi har två typer av engelsk bulldogg hundfoder i vårt sortiment. Foderbitarna i valpfodret har en mindre storlek och uppmuntrar hunden att tugga maten ordentligt. Tuggandet gör att hunden äter långsammare och det främjar matsmältningen. Fodret innehåller också natriumpolyfosfater som förhindrar att tandsten bildas. På grund av sin kroppsbyggnad kan den unga bulldoggen drabbas av ledproblem. Royal Canin Puppy Bulldog hundfoder ser till att lederna förblir starka och friska.

Foderbitarna för vuxna hundar har samma struktur som bitarna för valpar. Mer stärkelse har tillsatts i vuxenfodret och det innehåller mindre protein och fett. Detta för att förhindra övervikt hos din hund. Antioxidanterna i fodret skyddar huden och säkerställer en fin och glänsande päls. Tillverkarna av fodret har sett till att alla proteiner och fibrer i fodret är lättsmälta. Detta gör att fodret är lättsmält och hunden får en bra tarmflora. Samtidigt stärks immunförsvaret med hjälp av antioxidanter som finns i fodret. På så sätt ser Royal Canin Adult Bulldog hundfoder till att även vuxna hundar håller sig friska och bibehåller en hälsosam vikt.

Annan ras?

Letar du efter specialanpassat foder för en annan ras än engelsk bulldogg? Kolla då in vår sida med alla hundraser för att hitta ett foder som passar din hund!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.