tillbaka
Eukanuba hundfoder

Eukanuba hundfoder

Eukanuba hundfoder har högkvalitativa helfoder som passar din hunds specifika näringsbehov. Välj enkelt mellan foder som är skräddarsydda för din hunds ras, storlek, livsfas eller hälsobesvär.
Läs mer ..
Eukanuba hundfoder

Eukanuba hundfoder

Eukanuba har tillverkat hundfoder av högsta kvalitet sedan 1969. Baserat på filosofin att hundar är köttätare och bör utfodras så innehåller Eukanubas hundfoder högkvalitativa animaliska proteiner, som huvudsakligen kommer från kyckling eller lamm. Eukanubas hundfoder innehåller inga konserveringsmedel eller konstgjorda färg- och smakämnen. Hundfodren är unikt anpassade till hundens individuella behov. Eukanubas hundfoder innehåller alla näringsämnen som din hund dagligen behöver för att hålla sig i toppform. De högkvalitativa proteinerna hjälper till att bygga upp och underhålla musklerna. Prebiotika och viktiga vitaminer och mineraler stödjer din hunds hälsa från insidan och ut. Den speciella formen på foderbitarna uppmuntrar din hund till att tugga ordentligt för att hålla tänderna friska och rena.

Eukanubas sortiment består av veterinärmedicinska specialfoder och hundfoder som är skräddarsydda för din hunds ras, känslighet, specifika livsfas och aktivitetsnivå. Från golden retriever till boxer eller från valp till senior; här hittar du ett passande torrfoder för alla hundar.

Fördelar med Eukanuba hundfoder

  • Välj mellan sorter som passar din hunds ras, livsfas eller hälsa
  • Endast ingredienser av hög kvalitet
  • Speciell form på bitarna för att främja friska tänder
  • Innehåller prebiotika, viktiga vitaminer och mineraler
  • En komplett måltid med alla näringsämnen som din hund behöver

Hos Brekz kan du beställa det bästa Eukanuba hundfodret snabbt och enkelt online. Titta igenom vårt sortiment och beställ Eukanuba hundfoder nu till de bästa priserna!

Utbud av Eukanuba hundfoder

Beroende på din hunds ålder förändras också näringsbehovet. Eukanuba hundfoder är speciellt utvecklade för olika livsfaser och storlekar hos hundar. På så sätt uppfyller fodret alla behoven hos din hund. Med din hunds unika behov i åtanke kommer du enkelt att välja rätt sort.

För små till stora, unga till gamla

Eukanubas recept är speciellt anpassade till hundens livsfas. Man skiljer mellan foder för valpar och juniorer, vuxna hundar och äldre hundar. Inom en specifik livsfas kan du fortfarande välja den variant som passar din hunds storlek. Stora hundar har andra näringsbehov än små hundar. Till exempel, för en valp av stor ras, välj Eukanuba Puppy Large Breed. För en medelstor seniorhund kan du välja Eukanuba Caring Senior Medium Breed och för äldre vuxna hundar av små raser kan du välja Eukanuba Mature Small Breed. En stor vuxen hund kan njuta av Eukanuba Adult L/XL spannmålsfritt foder med skaldjur, även om hunden har en glutenallergi.

Rasspecifikt foder

Varje hundras är speciell på sitt eget sätt. De är faktiskt så speciella att deras näringsbehov kan variera enormt från ras till ras. En labrador, boxer eller golden retriever kan t.ex. behöva stöd för lederna och viktkontroll. En kräsen ätare som en yorkshire terrier kan behöva extra tandvård och har ett ganska högt energibehov. För west highland white terrier finns det fettsnålt foder med extra uppmärksamhet på hud och päls. Schäfrar kan behöva stöd för matsmältning, skelett och leder. En rottweilers foder fokuserar på leder och ett bra förhållande mellan muskler och fett. Cocker spaniels behöver ofta hjälp med sina tänder och viktkontroll. Foder för taxar tar hänsyn till hundarnas speciella kroppsbyggnad. Foder för jack russell terrier ger också stöd för musklerna och bidrar till en hälsosam matsmältning och päls. 

Daily Care

Hundar behöver ibland lite extra stöd. Med Eukanubas Daily Care-foder ser du inte bara till att din hund ser bra ut igen, utan också att den känner sig bekväm i sin egen hud. Med denna foderlinje har du möjlighet att hjälpa din hund med fetma, känslig matsmältning, känslig hud eller känsliga leder. Det finns också en variant för valpar med känslig mage och ett monoprotein foder som endast innehåller lax. För hundar som tränar eller arbetar mycket finns Performance Working-varianten som ger ett extra stöd och främjar uthålligheten.

Veterinary Diets

Eukanubas veterinärfoder bör ges i samråd med din veterinär. När ett hälsoproblem har diagnostiserats kan rätt foder bidra till en mer gynnsam återhämtning. Specialfoder kan också hjälpa en hund med kroniska problem att minska smärta och obehag. Rådfråga din veterinär om behandling och val av ett lämpligt foder. Eukanuba veterinärfoder finns i varianterna Dermatosis, Intestinal, Restricted Calorie och Joint Mobility.

Hållbarheten för Eukanuba hundfoder anges på förpackningen och är vanligtvis tillräckligt om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Köp Eukanuba hundfoder från Brekz

Du kan köpa Eukanuba hundfoder billigt hos Brekz. Visste du att Brekz också har ett hundapotek med ett brett sortiment? Samma produkter som hos veterinären, men mycket billigare! Kolla även in sidan med all vår hundmat.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.