tillbaka
Eukanuba kattfoder

Eukanuba kattfoder

Eukanuba kattfoder består av ett brett sortiment av utsökta helfoder som har ett högt innehåll av animaliskt protein. Sortimentet innehåller högkvalitativa, krispiga foder för katter i alla åldrar.
Läs mer ..
Eukanuba kattfoder

Eukanuba kattfoder

Eukanuba kattfoder är komplett och balanserad kattmat som stödjer och hjälper din katt att känna sig frisk och glad. Eukanuba har samarbetat med uppfödare och veterinärer i över 45 år och har tillsammans utvecklat kattfoder av mycket hög kvalitet. Filosofin hos Eukanuba är att katter är köttätare och bör utfodras efter de behoven. Kattmat från Eukanuba innehåller därför animaliska proteiner av hög kvalitet, inga konstgjorda konserveringsmedel, färg- eller smakämnen. Allt så att du kan ge din katt en hälsosam måltid med en utsökt smak.

Du kan beställa Eukanuba kattfoder billigt hos Brekz. Se vårt sortiment och köp den bästa kattmaten till de skarpaste priserna. Beställ online snabbt och enkelt!

Sortiment av Eukanuba kattfoder

Vårt sortiment av Eukanuba kattfoder innehåller komplett kattmat som är skräddarsydd för kattens specifika stadie i livet samt vissa specifika näringsbehov. Hållbarheten för Eukanuba kattfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader, detta anges på förpackningen. Denna period är vanligtvis mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Eukanuba kattmat för kattungar

Eukanuba Kitten kattmat med kyckling är ett helfoder för katter yngre än 1 år. Fodret är speciellt utformat för att ge din kattunge den bästa möjliga starten i livet. Kattmaten stödjer exempelvis en hälsosam tillväxt, bra matsmältning samt stärker immunförsvaret. Eukanuba Kitten är även lämpligt för dräktiga och digivande katter.

Vuxen

Eukanuba Adult kattfoder med kyckling är ett komplett foder för vuxna katter från 1 års ålder. Fodret består av 90 % animaliskt protein och stödjer kattens tänder, hud och päls samt deras naturliga försvar.

Vårt sortiment innehåller även speciellt anpassade foder som ger kompletterande verkan utöver de vanliga fodret. Du hittar exempelvis Eukanuba Adult Hairball Control, ett foder med kyckling som minskar bildandet av hårbollar. För katter som har en tendens att lätt gå upp i vikt finns Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattfoder med kyckling. Tack vare fodrets låga fetthalt och det tillsatta L-karnitinet blir det lättare för din katt att gå ner i vikt samt att behålla en hälsosam vikt.

Senior

Äldre katter har andra näringsbehov, bland annat för att deras matsmältning är långsammare. Eukanuba Senior kattfoder med kyckling är ett specialanpassat foder för behoven hos seniorkatter. Fodrets unika sammansättning innehåller bland annat en perfekt balans mellan proteiner, fett, vitaminer och mineraler. Det är ett välsmakande kattfoder som hjälper till att bibehålla vitalitet, en hälsosam vikt, starka tänder, smidiga muskler samt en frisk hud och päls.

Annan produkt?

Letar du efter ett alternativ till Eukanuba kattfoder? Kolla in sidan med alla torrfoder för katter. Här hittar du en översikt över alla olika märken av kattfoder i vårt omfattande sortiment.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.