tillbaka
Fransk Bulldog hundfoder

Fransk Bulldog hundfoder

Den Franska bulldoggen är en social och rolig sällskapshund, med en vaksamhet som antyder en större hund än verkligheten. Fransk bulldogg hundfoder är anpassat till hundens käke, så att hunden lätt kan plocka upp maten. Nedan hittar du vårt sortiment av hundfoder för fransk bulldogg.
Läs mer ..
Fransk Bulldog hundfoder

Fransk bulldogg hundfoder

Fransk bulldogg hundfoder är speciellt anpassade efter din franska bulldogs näringsbehov. När det gäller sammansättning matchar detta hundfoder den specifika kroppsbyggnaden och livsstilen hos denna livliga ras perfekt.

Den franska bulldoggen har en mild natur, är livlig och även lite bångstyrig. Detta gör rasen till en idealisk familjehund, som kräver en stabil uppfostran. Den franska bulldoggen kännetecknas av en slående kompakt kroppsbyggnad, framträdande muskler och kraftiga ben. Den franska bulldoggens korta huvud är nästan lika brett som det är långt. Dessutom är överkäken kortare än underkäken och hunden har kraftiga tuggmuskler. Formen på foderbitarna för fransk bulldogg är anpassad till dess käke. Storleken och konsistensen på bitarna gör det lättare för hunden att plocka upp maten och uppmuntrar hunden att tugga ordentligt. På grund av sitt korta huvud kan den franska bulldoggen också ha vissa andningssvårigheter. Detta påverkar den franska bulldoggens matsmältning. För att bibehålla sina kraftfulla muskler behöver denna hund regelbunden motion. Fransk bulldogg hundfoder hjälper till att upprätthålla korrekt kroppsform, optimal muskelmassa och en hälsosam matsmältning.

Hos Brekz kan du snabbt och enkelt beställa rasspecifikt hundfoder online. Bläddra i vårt sortiment och beställ fransk bulldogg hundfoder nu till de skarpaste priserna!

Sortiment av fransk bulldogg hundfoder

I vårt sortiment av fransk bulldogg hundfoder finns produkter för både den vuxna och unga franska bulldoggen.
Hållbarhetstiden för hundfoder för fransk bulldogg varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Royal Canin Adult Fransk Bulldogg hundfoder

Royal Canin Adult French Bulldog är ett rasspecifikt foder för franska bulldoggar från 12 månaders ålder. Detta foder:

  • hjälper till att bibehålla en frisk hud

  • minskar avföring, stödjer matsmältningen och en gynnsam tarmflora och minskar obehaglig lukt

  • bidrar till att bibehålla muskelmassan tack vare det optimala proteininnehållet

  • har en unik form och storlek som gör det lätt för hunden att plocka upp och tugga

Royal Canin Puppy Fransk Bulldogg hundfoder

Royal Canin Puppy French Bulldog hundfoder är speciellt utformat för franska bulldogg valpar upp till 1 år. Royal Canin Adult French Bulldog hundfoder hjälper till att: 

  • upprätthålla en hälsosam matsmältning och tarmflora, vilket förbättrar avföringens kvalitet

  • stödja den franska bulldogg valpens naturliga motståndskraft

  • bibehålla en frisk hud

  • göra det lätt för valpen att plocka upp och tugga tack vare formen och den lilla storleken

  • främja en hälsosam utveckling av ben, muskler och leder

Annan ras?

Letar du efter specialanpassat foder för en annan ras istället för fransk bulldogg hundfoder? Kolla då in vår sida med alla hundraser för att hitta ett foder som passar din hund.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.