Labrador hundfoder

Labrador hundfoder

Labrador retriever är känd för att vara en vänlig, intelligent hund. För att uppfostra labradoren ordentligt från valpåldern krävs en strikt men vänlig uppfostran. Vi erbjuder speciella labrador hundfoder av hög kvalitet.
Läs mer ..
Labrador hundfoder

Labrador hundfoder

Labrador hundfoder är utvecklade för att uppfylla näringsbehoven hos din labrador retriever. Fodren har en balanserad sammansättning som passar din labradors fysik och livsstil. Genom att köpa rätt foder ger du din labrador exakt vad den behöver för ett långt och hälsosamt liv.

Labradoren är en mycket intelligent hund som är känd för sin vänlighet. En stor hund med ett stort hjärta för dig och din familj. För din labradors hälsa och välbefinnande är det mycket viktigt att dieten är skräddarsydd för att passa hundens fysik och livsstil.

Jämfört med andra hundraser har labradorer en ökad risk för fetma. Du kan minska denna risk för din labrador genom att ge hunden rätt mat som är anpassat till detta. Ingredienserna i labrador hundfoder är noggrant utvalda och formulerade för att passa rasens specifika behov.

Dessutom ger specifika labrador hundfoder ett extra stöd för att hålla ben och leder starka och friska jämfört med vanligt hundfoder. Din labrador behöver verkligen detta stöd eftersom det hjälper till att förebygga den vanliga och fruktade sjukdomen höftledsdysplasi (HD).

Våra kunder har haft goda erfarenheter av labrador hundfoder. Hos Brekz hittar du de bästa fodren till din labrador till de vassaste priserna! 

Hållbarheten för labrador hundfoder varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader och anges alltid på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Utbud av labrador hundfoder

Hos Brekz erbjuder vi Eukanuba labrador hundfoder och Royal Canin labrador hundfoder. Nedan följer en kort översikt för att göra ditt val av hundfoder lite lättare:

Eukanuba Labrador Retriever hundfoder

Eukanuba Labrador Retriever hundfoder: ett premiumfoder för vuxna labradorer, formulerat för att ge optimal näring och vård för din hund så att den kan fortsätta att vara det fantastiska djur den är.

  • Främjar starka och smidiga muskler tack vare högkvalitativt animaliskt protein från kycklingkött.

  • Tillsatta antioxidanter främjar din labradors naturliga försvar. Detta håller hunden energisk och i toppform.

  • L-karnitin hjälper din labrador att nå sin optimala vikt. Som ett resultat överbelastas inte lederna och hundens muskler förblir smidiga.

  • Glukosamin och kondroitinsulfat håller brosk och leder friska.

  • En optimal blandning av omega 6- och 3-fettsyror bidrar till en frisk hud och en glänsande päls.

Royal Canin Labrador Retriever hundfoder

Royal Canin Labrador Retriever hundfoder är högkvalitativa foder som är särskilt anpassade till din labradors näringsbehov. Fodren är dessutom anpassade till din hunds olika livsfaser.

  • Royal Canin Puppy Labrador Retriever hundfoder: Specialfoder för växande labrador valpar och unga labradorer (under 15 månader). Fodret stödjer skelettets tillväxt, uppbyggnaden av muskelmassa samt utveckling av immunsystemet hos din unga hund.

  • Royal Canin Adult Labrador Retriever hundfoder: Anpassat för vuxna labradorer (över 15 månader). Fodret hjälper din labrador att nå sin idealvikt, förbättrar hundens syn och stärker lederna.

  • Royal Canin Sterilised Adult Labrador Retriever hundfoder: Speciellt utvecklat för kastrerade eller steriliserade labradorer. Den unika sammansättningen i detta helfoder förhindrar att din labrador blir överviktig efter operationen. Tillsatt L-karnitin bidrar till fettförbränningen. 

Annan ras?

Om du letar efter foder för en annan ras än labrador, kolla då in vår sida med alla foder för olika hundraser! Föredrar din hund ett våtfoder? Då kan du ta en titt på sidan med alla våra våtfoder för hundar.

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.