tillbaka
Lukos Premium hundfoder

Lukos Premium hundfoder

Lukos Premium hundmat erbjuder premium, välsmakande och hälsosam mat för hundar i alla skeden av livet. Endast tillgängligt på Brekz! Med Lukos köper du hundmat av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser!
Läs mer ..
Lukos Premium hundfoder

Lukos premium hundmat för hunden

Din trogna hund är en viktig familjemedlem. Tillsammans kommer ni att uppleva alla typer av vackra äventyr för livet. Som ägare föredrar du att se din hund delta i alla aktiviteter tillsammans så frisk och aktiv som möjligt så länge som möjligt. Rätt mat av hög kvalitet spelar en viktig roll i detta. Lukos premium hundmat har utvecklats speciellt med hundens välbefinnande i åtanke. Oavsett ras, storlek eller ålder finns det en välsmakande Lukos-variant för varje hund. Alla Lukos livsmedel tillagas endast med högkvalitativa och naturliga ingredienser. Precis som du vill Lukos bara det bästa för din hund! Med rätt foder ser du som ägare till att din hund kan må bra. Och en hund som är frisk kommer också att lysa på utsidan. Lukos hundmat bidrar till ett hälsosamt kroppsförhållande och optimalt bevarande av en vital hund.

Lukos kan syfta på:

  • Olika varianter som optimalt matchar din hunds behov
  • Bra stöd för din hunds vitalitet och optimala hälsa
  • Rik på naturliga vitaminer och mineraler
  • Lätt smältbara bitar
  • Högkvalitativ mat till ett vänligt pris!

På Brekz kan du beställa Lukos hundmat billigt och enkelt online. Se vårt sortiment och köp Lukos hundmat till ett garanterat lågt pris. Beställde idag och levererades snabbt.

Lukos sortiment

Med åtta olika varianter erbjuder Lukos ett brett sortiment. För att underlätta ditt val och avgöra vilken variant som passar din fyrbenta bäst vän hittar du en kort beskrivning av Lukos-sortimentet nedan.

Valp

Lukos Puppy & Junior Mini/Small är högkvalitativt och hälsosamt hundfoder speciellt anpassat för valpar och unghundar av små raser. Detta foder innehåller extra vitamin E som stöder din unga hunds motståndskraft, är lättsmält och är speciellt framtagen för att stimulera utvecklingen av din växande valp. Lukos Puppy & Junior Medium/Large är ett veteglutenfritt fjäderfäbaserat hundfoder som passar valpar och unghundar av medelstora till stora raser. Det optimala kalcium/fosforförhållandet är skräddarsytt för din stora valp.

Vuxen

Lukos Adult Mini/Small är kvalitetsmat för vuxna små hundar med fiskolja för att stödja pälsen och betmassan för att främja en hälsosam tarmflora. Dessutom är bitarna också mycket välsmakande. Inget vete används i detta foder och är därför mycket smältbart. Den tillsatta fibern stimulerar matsmältningen. Lukos Adult Medium-varianten är en hundmat med naturliga ingredienser som är lämplig för vuxna hundar av medelraser. Lukos Adult Large är också en lätt smältbar mat med en större kibble och därför lämplig för vuxna hundar av stora raser. Beredd med växtbaserade omega-3-fettsyror för att stödja huden och med glukosamin och kondroitin för att stödja din fyrbenta väns leder. Eller väljer du Lukos Vuxen Large med lamm och ris till din stora hund? Varianten med lamm och ris finns även för den medelstora hunden.

Senior

Lukos Senior är ett hälsosamt och veteglutenfritt foder för den åldrande hunden. Maten innehåller mindre protein för att avlasta din hunds lever och njurar. Den är rik på fjäderfä och innehåller laxolja, glukosamin, kondroitin och vitamin E för att stödja huden, lederna och kroppscellerna. För seniorhunden finns även Lukos Senior med lamm & ris.

Särskild kost

Lukos Skin Sensitive är speciellt anpassad för vuxna hundar med känslig hud. Fodret är veteglutenfritt och rikt på omega 3-fettsyror och innehåller extra E-vitamin som stödjer din hunds hud och kroppsceller. Lukos Light Sterilised-varianten är extremt lämplig för steriliserade vuxna hundar eller hundar med (tendens till) övervikt. Denna lätta produkt innehåller en mycket låg fetthalt och är beredd med extra fiber, vilket gör att din hund känner sig nöjd efter sin måltid.

Lukos testpaket

Vet du inte vilken variant din hund kommer att gilla bäst? Med Lukos testpaket kan du upptäcka detta på ett enkelt och ekonomiskt sätt. För vuxna medelstora hundar finns Adult Medium. Du får då Lukos Adult Original och Lukos Adult med lamm & ris. För de större fyrbenta vännerna kan du beställa Large provperiod och för den åldrande hunden finns Senior provpaket.

Beställa billig Lukos hundmat?

Detta premiummärke är exklusivt tillgängligt på Brekz. Med en beställning från endast 495 SEK får du alltid gratis frakt! Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.