tillbaka
Lukos Premium hundfoder

Lukos Premium hundfoder

Lukos hundfoder erbjuder förstklassig, välsmakande och hälsosam mat för hundar i alla skeden av livet. Exklusivt tillgängligt hos Brekz! Med Lukos köper du högkvalitativ hundmat till mycket konkurrenskraftiga priser!
Läs mer ..
Lukos Premium hundfoder

Lukos hundfoder för din hund

Din trogna hund är en viktig familjemedlem och tillsammans går ni igenom en livstid av underbara äventyr. Som ägare vill du självklart att din hund ska vara frisk och aktiv så länge som möjligt och delta i alla aktiviteter tillsammans med dig. Rätt foder av hög kvalitet spelar en viktig roll i detta. Lukos hundfoder har utvecklats speciellt med tanke på hundars välbefinnande. Oavsett ras, storlek eller ålder finns det ett välsmakande Lukos foder för varje hund. Alla Lukos hundfoder tillagas endast med högkvalitativa och naturliga ingredienser. Precis som du, vill Lukos bara det bästa för din hund! Med rätt foder ser du som ägare till att din hund kan känna sig frisk. En hund som är frisk kommer också att glänsa på utsidan. Lukos hundfoder bidrar till ett hälsosamt kroppstillstånd och ett optimalt skydd för en frisk hund.

Lukos står för:

  • Olika sorters foder som utmärkt passar din hunds behov

  • Bra stöd för din hunds vitalitet och optimala hälsa

  • Rik på naturliga vitaminer och mineraler

  • Lättsmält foder

  • Högkvalitativt foder till ett vänligt pris!

Hos Brekz kan du beställa Lukos hundfoder billigt och enkelt online. Se vårt produktsortiment och köp Lukos hundmat nu till ett garanterat lågt pris. Beställs idag och levereras snabbt direkt hem till dig.

Lukos sortiment

Med åtta olika sorter erbjuder Lukos ett brett sortiment av hundfoder. För att göra det lite enklare för dig att avgöra vilken variant som passar bäst för din fyrbenta vän hittar du en översikt nedan med en kort beskrivning av Lukos hundfodersortiment.

Valp

Lukos Puppy & Junior Mini/Small är ett högkvalitativt och hälsosamt hundfoder som är särskilt anpassat för valpar och unga hundar av små raser. Fodret innehåller extra E-vitamin som stödjer din unga hunds motståndskraft, är lättsmält och speciellt utformat för att stimulera utvecklingen hos din växande valp. Lukos Puppy & Junior Medium/Large är ett veteglutenfritt, fågelbaserat hundfoder som är lämpligt för valpar och unga hundar av medelstora till stora raser. Det optimala förhållandet mellan kalcium och fosfor är särskilt anpassat för din stora valp.

Vuxen

Lukos Adult Mini/Small är ett foder av hög kvalitet för vuxna hundar av små raser. Fodret innehåller fiskolja för att stödja pälsen och betmassa för att främja en hälsosam tarmflora. Dessutom är foderbitarna också mycket välsmakande. Fodret innehåller inget vete och är därför mycket lättsmält. De tillsatta fibrerna stimulerar matsmältningen. Varianten Lukos Adult Medium är ett hundfoder med naturliga ingredienser som är lämpligt för vuxna hundar av medelstora raser. Lukos Adult Large är också ett lättsmält foder med större foderbitar och därför lämpligt för vuxna hundar av stora raser. Tillagat med vegetabiliska omega 3-fettsyror för att stödja huden och med glukosamin och kondroitin för att stödja lederna hos din stora fyrbenta vän. Du kan även kolla in varianten Lukos Adult Large med lamm & ris till din stora hund! Varianten med lamm och ris finns även för medelstora hundar.

Senior

Lukos Senior är ett hälsosamt och veteglutenfritt foder för den åldrande hunden. Fodret innehåller mindre protein för att avlasta din hunds lever och njurar. Fodret är rikt på fågel och innehåller laxolja, glukosamin, kondroitin och E-vitamin för att stödja hud, leder och kroppens celler. För äldre hundar finns även Lukos Senior med lamm & ris.

Speciellt dietfoder

Lukos Skin Sensitive är särskilt anpassat för vuxna hundar med känslig hud. Fodret är fritt från vetegluten och rikt på omega 3-fettsyror och innehåller extra E-vitamin för att stödja din hunds hud och kroppens celler. Varianten Lukos Light Sterilised är optimal för steriliserade vuxna hundar eller hundar som är (eller tenderar att lätt bli) överviktiga. Detta lätta torrfoder har en mycket låg fetthalt och är beredd med extra fibrer, vilket gör att din hund känner sig nöjd efter måltiden.

Lukos provförpackningar

Är du osäker på vilken sort din hund kommer att gilla bäst? Med Lukos provförpackningar kan du enkelt och billigt ta reda på det. För vuxna medelstora hundar finns Lukos Adult Medium provpaket. Då får du Lukos Adult Original och Lukos Adult med lamm & ris. För större hundar kan du beställa Lukos Adult Large provpaket och för den äldre hunden finns Lukos Senior provpaket.

Beställ billigt Lukos hundfoder?

Detta premiummärke finns exklusivt tillgängligt hos Brekz. Med beställningar från endast 495 SEK får du alltid gratis frakt! Hos Brekz kan du betala säkert med betalningsmetoder som kreditkort och PayPal. Har du frågor om din beställning eller kan vi hjälpa dig med något annat? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna! 

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.