Malteser hundfoder

Malteser hundfoder

Hundfoder för malteser är foder som är speciellt anpassat för malteser och deras specifika behov. Nedan hittar du vårt sortiment av hundfoder till malteser.
Läs mer ..
Malteser hundfoder

Hundfoder för malteser

Hundfoder för malteser är foder som är speciellt anpassat för malteser. Malteser är en liten hund som lever ett aktivt liv. Malteser är en glad och vänlig hundras, vilket gör den till den perfekta familjehunden. Rasen är mycket fäst vid sin ägare och därmed även en vaksam hund. Din malteser kommer att skälla om det finns en fara eller främlingar i huset. Malteser har långt vitt hår, även på huvudet. Håret sätts ofta upp i en tofs så att det inte hamnar framför ögonen. Deras distinkta långa vita päls är krävande och behöver särskild vård. Detta är också är en viktig anledning till att köpa rätt mat.

Hundfoder för malteser är anpassat till hundens distinkta nos för att göra det lättare för hunden att äta foderbitarna. Detta bidrar till att hunden absorberar maten bättre och du kan hålla din malteser i ett optimalt skick. 

Tack vare vår erfarenhet av hundmat kan vi erbjuda dig väldigt förmånliga erbjudanden och billigt hundfoder!

Hållbarheten för hundfoder för malteser varierar vanligtvis mellan 6 och 18 månader. Detta anges på förpackningen. Denna period är i allmänhet mer än tillräcklig om du håller dig till den rekommenderade användningen.

Sortiment av hundfoder för malteser

Royal Canin Maltezer Adult

För din malteser har vi Royal Canin Adult Maltese hundfoder i vårt sortiment. Detta foder är speciellt utvecklat för att främja en optimal hälsa hos din vuxna hund. De små, krispiga foderbitarna gör att även hundar som är kräsna med maten kommer tycka om det här fodret. Detta beror på den tillsatta smaken i fodret. Fodret skyddar även hundens tänder genom att förhindra uppbyggnaden av tandsten. Fodret är lämpligt för vuxna hundar som är 10 månader eller äldre. De vegetabiliska proteinerna är lättsmälta och säkerställer därför en bra matsmältning. Fodret bidrar även till att volymen på din hunds avföring minskar, samt att lukten av avföringen minskar kraftigt. Din maltesers vackra vita päls får rätt omsorg med det här fodret. Fodret håller huden och pälsen vacker och bidrar till att hunden ser frisk ut.

Annan hundras?

Letar du efter ett specialanpassat foder annat än hundfoder för malteser? Kolla då in vår sida med alla hundraser! Du kan också hitta samtliga hundfoder hos Brekz på vår sida med torrfoder för hundar

Tillbaka

Håll mig informerad

Du kommer att få ett engångsmejl så snart produkten åter finns i lager.

E-postadress
Ogiltig e-postadress Ogiltig e-postadress Du är redan registrerad för denna produkt. Något gick fel
Din e-postadress kommer inte att användas för andra ändamål.